Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

iskilumus padariau su trafaretu ir glaistu 4u.gif
Atsakyti
gretusiu, Crazy Daisy ir bus_ka gražūs darbeliai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosebud1: 16 kovo 2011 - 19:23
QUOTE(rosebud1 @ 2011 03 16, 19:22)
gretusiu, Crazy Daisy ir bus_ka gražūs darbeliai 4u.gif

Ooo, net nustebau sulaukusi pagyrimo... ax.gif Aciu, malonu blush2.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Sveiki smile.gif

vaikiška dėžutė

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
o darbeliu gausumas thumbup.gif

aistulkos zalioji dezute savotiskai grazi, o ypatingai mane zavi taip idealiai lygiai nulakuoti dezutes sonai thumbup.gif

kreizi pakabele savotiska, keistoka ax.gif bet kaip sakoma del skonio nesigincyjama, gerai, kad yra zmoniu, kurie isbando save uz savotisku susidariusiu "dekupao remu" thumbup.gif

veidrodelis tai wub.gif 4u.gif

vestuvine pakabele taip pat wub.gif 4u.gif

kvarteto mazule dezute jau tokia prabangi thumbup.gif o ir auskariukai idomus, gera ideja 4u.gif 4u.gif

melynasis kiausinis wub.gif 4u.gif

vaikiska dezute tai tokia idomi, bent jau man, nematytu motyvu, pirma pagalvijau, kad nupiesta 4u.gif smile.gif

na ir reziume, zada atemusi, suzavejusi sobieskos dezute, man ji fantastiska wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielonešė @ 2011 03 16, 22:18)
Sveiki  smile.gif
vaikiška dėžutė

man labai labai patiko ax.gif ir motyvas nematytas, ir siaip super spalvinga, tikra VAIKISKA dezute, bet kuriam vaikuciui tokia miela butu gaut thumbup.gif

bus_ka- jau sakiau, bet pakartosiu, kad labai faina tavo pakabele, romantika dvelkia smile.gif
Crazy daisy- veidrodukas grazuolis thumbup.gif
Atsakyti
Ačiu visoms, kas nepagailėjot gero žodžio ir mano pakabai ax.gif
Kvartetas, žiūriu tam tikram rate trafaretiniai iškilimai populiarūs tapo thumbup.gif Man labai jie patinka, reik ir man prisimint. Tokios idomios spalvos tavo dėžutės, man patiko 4u.gif
Sobieska, saikinga, tvarkinga ir nuotraukos labai gražios, tokios turėtų būt naudojamos dekupažui. Labai mielas mergaitiškas derinukas, tie meškiukai, širdutės (girdėjau dar ir tapyt pradėjai biggrin.gif ), patiko 4u.gif
Sielonešė, prisidėsiu prie pagyrų linksmai dėžikei 4u.gif , bet daugiau nedaryk tokio rėmelio, jis kažkokios teplionės efektą tavo padarytam darbuj duoda, tik gadina visą reikalą. Nepyk, bet parašiau kaip man atrodo smile.gif
Atsakyti
kiek pabėrėt bigsmile.gif
Crazy pakaba nepatiko dėl tos liepsnos ir užrašo. nedera man kažkaip visiškai, be jos būtų labai gražu.
O visi kiti-be pastabėlių, gražu akis ganyt.
Atsakyti
Labą saulėtą rytą biggrin.gif 4u.gif
Ačiū už nuomones. Man labai patiko Sielonešės darbas 4u.gif
Aš dar atsinešu "Brum brum" pakabėlę:
user posted image
ir "Rojaus obuoliukus":
user posted image
4u.gif
Atsakyti
Na, banaliai nuskambėsiu, bet naujojoj temelėj man patiko absoliučiai visi darbeliai. Visi savaip traukia... Šaunuolės panos 4u.gif
Atsakyti
Rodausi - dukrytės delniukas ir pėdute wub.gif Dekupazo cia mazai - bet tiek kiek ir norejau kad butu - paprasta ir lengva, lyg angelo palyteta... Ir truputi sunku kaip senoviska siena...

user posted image
Atsakyti