Na o man tas mėlynas fantastiškas kiaušinukas......netradicinis ir kažko ta spalva baisiai traukti mane pradėjo

Sveikos
Seniai čia bebuvau. Bus ka - man labai gražus kiaušinis
Apskritai, labai patinka Tavo darbų išbaigtumas
O aš vis dar dekupažinu ir vis dar nemoku fotkint
, tai truputukas netradicinio dekupažo kietam bičui
"a la Ed Hardy"

O aš vis dar dekupažinu ir vis dar nemoku fotkint

QUOTE(aistullka @ 2011 03 15, 09:47)
Senai čia pas jus besivaidenau...tad atkeliauju, atnešdama truputį pavasariškos žalumos
Papuošalų dėžutė "Žalsvasis tyrumas" - užsakymas...jaunai merginai...

Papuošalų dėžutė "Žalsvasis tyrumas" - užsakymas...jaunai merginai...
labai garzi papuosalu dezute kaip lygiai nudazyta kaip ant kokio stiklo atrodo, blizga, spalva tokia neiprasta maisyti cia dazai ta prasme spalvos, nu labai faina

Montekrista, Grite, Crazy Daisy, ačiu Jums visoms už "patinka" ir "nepatinka"
Crazy Daisy, nu jau pakaba tai tikrai kreiziška
, tokiu uhhhh liepsnojanti
Aistullka papuošalinė tikrai labai gražiai išblizginta
, viena man trukdo- bantukas, matau, kad simetrija derinta prie krentančių karoliukų, bet vis tiek nedėčiau jo ten, geriau prie užsegimo "perliuką" pakabinčiau. Tikiuosi nesupyksi už nuomonę

Crazy Daisy, nu jau pakaba tai tikrai kreiziška

Aistullka papuošalinė tikrai labai gražiai išblizginta

aistullka grazi dezute , tik ir man atrodo, kad graziau butu koks perliukas pakabintas

aistullka - nu labai žaliai gaivus darbas
bus_ka -
o čia dar truputį aš:

noooriuuu vaaaasaros...

bus_ka -

o čia dar truputį aš:

noooriuuu vaaaasaros...

craizy daisy idomus sprendimas su pakabele
patiko veidrodis su melynom gelem

patiko veidrodis su melynom gelem

Crazy Daisy, na jau veidrodukas tai mano skonio
O aš tavo pakabai į kompaniją įkeliu priešingybę
Pakaba vestuvinei suknelei

O aš tavo pakabai į kompaniją įkeliu priešingybę
Pakaba vestuvinei suknelei

ant melynos spalvos patrauke

Labai gražūs kiaušiniai, bus_ka. "Lazuritas" atrodo tikroviškai
Gražios papuošalinės ir ta žalsva (tik aš irgi kaspino nedėčiau, juostelė dėčiau, bet jungčiau po užsegimu be kaspino), ir ta melsva (kvartetas, kaip tuos iškilumus padarei? 3D dekupažas?).
Ir veidrodėlio rėmai tokie švelnūs, tvarkingi
Ir pkaba vestuvinei suknelei man patinka, tokia salstelėjus, bet ne pr saldi, su prabangos prieskoniu.
O va crazy pakaba man šiaip sau. Nors tarp tų gėlių ir kaukolytės vis tiek man tos gėlės prie centrinio motyvo ne itin tinka. Na bet...... jei crazy, tai crazy...... Čia juk tik man skonis....
Gražios papuošalinės ir ta žalsva (tik aš irgi kaspino nedėčiau, juostelė dėčiau, bet jungčiau po užsegimu be kaspino), ir ta melsva (kvartetas, kaip tuos iškilumus padarei? 3D dekupažas?).
Ir veidrodėlio rėmai tokie švelnūs, tvarkingi
Ir pkaba vestuvinei suknelei man patinka, tokia salstelėjus, bet ne pr saldi, su prabangos prieskoniu.
O va crazy pakaba man šiaip sau. Nors tarp tų gėlių ir kaukolytės vis tiek man tos gėlės prie centrinio motyvo ne itin tinka. Na bet...... jei crazy, tai crazy...... Čia juk tik man skonis....