Įkraunama...
Įkraunama...

Skaičiuojam kalorijas - VII

QUOTE(Supergirlsdontcry @ 2013 02 03, 17:12)
kiek tokiu sushiu suvalgei? smile.gif  na, pavyzdziui, visam ritinely California sushiu yra tik 260kcal  smile.gif  tai cia astuoni sushiai  smile.gif

Aciu Dievui 8 ir suvalgiau smile.gif tik tas majonezas neramino smile.gif
Aciukas!!! smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, kadangi manenamiskiai nelabai palaiko, kaloriju skaiciavimo reikale, prisijungiau prie jusu,smile.gif tikiuosi kartu bus lengviau skaiciuosti:)
Atsakyti
Labas, visoms 4u.gif
Turiu klausimą, nežinau, kaip vertinti naminį jogurtą. Galbūt, jau buvo aptartas šis klausimas, tik aš nerandu...?
Dariau iš pieno 2.5 %, šaukštas pirktinio jogurto ir 2 šaukšteliai cukraus.
Prašau patarimų ax.gif
Atsakyti
Pieno kalorijos+cukraus kalorijos.
Atsakyti
Na, ar yra moteriskaiciu besilaikanciu sios kaloriju skaiciavimo dietoss?
Atsakyti
sveikos,
bandysiu jungtis prie jusu. po gimdymo,kai liko tie nereikalingi 8kg,tai ir niekur nedingsta. tai pagalvojau,kad bandysiu su maistu draugauti ir ziureti kiek valgau. tai jau rytoj planuoju isigyti svarstykles. dar perskaiciau mieliauskienes knygute. ziuresiu,kas gausi.

sekmes visoms
Atsakyti

Sveikos 4u.gif noreciau prie jusu prisijungti,skaiciuoju kalorijas jau 1men laiko,pagal programa esamcia www.myfitnesspal.com,siuo metu sveriu 115kg jau numeciau per 1men 4kg,bet Dabar kazkaip sustojo krites svoris g.gif bet valgau Taip pat nieko nepkeiciau suvartoju apie 1300 k per diena. Gal zinote ar normalu kad nustojo krites svoris?
Atsakyti
Merginos, šioje temoje kalbame apie produktų, patiekalų kalorijas, bendraminčiai gyvena, berods, čia:
http://www.supermama...howtopic=903733
Atsakyti
1300 kcal??? ar ne per mazai??
Atsakyti
sveikos, bandziau pati skaiciuotis kalorijas, bet per sudetinga pasirode ir laiko su dviem vaikais neberandu net pavalgyti laiku, o dar susiskaiciuoti (reikia kaskart, nes ziuriu ka turiu ir ka galiu is to pasidaryti valgomo smile.gif) Zinau, kad taip negerai, reikia isanksto pasiruosti, pasiskaiciuoti ir susipirkti, bet taip nepavyksta.... Padekit, man tinginei smile.gif Gal pasiulysit kur yra kokiu jau gatavu (paskaiciuotu) meniu dienai ar ilgiau. ir dar noreciau pas dietologe nueiti pasikonsultuoti, nes maitinu mazyle ir bijau ja nuskriausti atsisakydama kas jai labai reikalinga... tik niekas is pazistamu niekada nejo pas dietologa. Galvoju gal jus ka parekomenduosit Vilniuje.
Atsakyti
QUOTE(lauryte21 @ 2013 02 24, 17:09)
Sveikos 4u.gif noreciau prie jusu prisijungti,skaiciuoju kalorijas jau 1men laiko,pagal programa esamcia www.myfitnesspal.com,siuo metu sveriu 115kg jau numeciau per 1men 4kg,bet Dabar kazkaip sustojo krites svoris  g.gif bet valgau Taip pat nieko nepkeiciau suvartoju apie 1300 k per diena. Gal zinote ar normalu kad nustojo krites svoris?

Sveika, viskas gerai, gal padidink iki 1400-1500 kcal., man dietologe sudare tokia dieta, sveriu panasiai. Svoris pas visus skirtingai krenta, vieniems iskart sumazeja staigiai, po to vos vos krenta arba stovi ilga laika nekrites, kitems atvirksciai: is pradziu nekrenta, vos keli kg., bet po to daug nukrenta, tretiems tolygiai krenta. Prie kaloriju skaiciavimo reiketu prideti papildoma nedideli fizini kruvi, pradziai, 2 kartus i savaite pasivaikscioti kieme maziausiai po valanda. Po 3-4 men, galima didinti kruvi ir bandyti kazkoki sporta, bet jis labai didina alki, tai jau tikrai lotuliukas.gif todel, manau, nereikia sustoti ties pasiektu rezultatu ir toliau siekti savo tikslo thumbup.gif
cia mano subjektyvi nuomone, kuri, tikiuosi, pagelbes 4u.gif
Atsakyti
Tepaluota, tavo meniu tiesiog issigelbejimas wink.gif aciu, kad daliniesi 4u.gif

parekomenduokit i az kokia kompetetinga dietologe vilniuje. is anksto dekoju wink.gif
nesusigaudau pati doh.gif
o zindanciom kudikius kazkiek prisideda kaloriju per diena ar ne?
ar yra tokiu produktu, kuriu BUTINA valgyti kai zindai leliuka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oncee: 28 vasario 2013 - 14:19