Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu

QUOTE(Peachy_sheila @ 2011 03 16, 11:44)
Mūsų vestuvių metrikas (tie skaičiai man pradėjo patikti, todėl nekeičiau, kažkaip susigyvenau su jais):

Labai grazus galutinis variantas. Super patiko mirksiukas.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2011 03 16, 12:10)
ir aš metrikiuką atnešiau parodyt  ax.gif

Cia, kiek supratau, krikstynu atributika? Nematyta ideja, tad labai grazu wub.gif

As su savo vezlio tempais pabaigiau atvirute. Planuoju ja padovanot pazistamai gimtadienio proga, kiek zinau, ji megsta sia spalva ir apskritai geles... Neiklijavau dar tu popieriuku, kur salia padeti - planas juos det i vidu ir ant ju bus rasomas tekstas, tik nezinau, ar man jie patinka, tad dar pabandysiu kitoki varianta...
user posted image

Siuvinukas is arciau
user posted image

Tiesa, schemoj buvo prancuziski mazgeliai, bet man jie is esmes nera grazus, tad pakeiciua maziukais karoliukais (gelyciu viduriukuose)

Uodegytei aciu uz knygu schemas, nepadekojau asmeniskai, kai tik sudejo nuorodas blush2.gif bandysiu is ju dabar padaryt atvirute.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katu: 16 kovo 2011 - 21:16
kiek daug graziu darbeliuku bigsmile.gif wub.gif 4u.gif 4u.gif
o man geda kaip as tinget pradejau.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Peachy_sheila @ 2011 03 16, 18:44)
Sveikos, na pasiėmiau įrėmintus darbus, taip papuolė, kad visų vienodi rėmai smile.gif

Na labai puošniai atrodo thumbup.gif Dailus darbas thumbup.gif

Paukščiukai - labai dailiai padaryta 4u.gif Tiesa, nelabai suprantu, kokie ten daiktai pavaizduoti, bet spalvos ir bendra nuotaika - žavingi thumbup.gif
Atsakyti
Metrikai nerealus...
Pauksciukui ir Peachy_sheila 4u.gif 4u.gif
Katute tavo visos atvirutes pasakiskos. Suderinta viskas...ne tai kad tik siuvineta, bet ir SB kaip senos skrepintojos...Saunuole!!!
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2011 03 16, 19:10)
ir aš metrikiuką atnešiau parodyt  ax.gif

koks šiltas wub.gif

Mergyčių metrikų labai įdomus rėminimas.
Atsakyti
Na stai, ireminta manoji kavos mergaite smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ieva V: 16 kovo 2011 - 22:26
QUOTE(Ieva V @ 2011 03 16, 16:26)

Labai labai grazu 4u.gif
As vis neprisiruosiu prie kavos, bet issisaugojus visas schemas, vienam net siuliukus susipirkus... Manua, tai bus sekantis darbelis, kai baigsiu atviruka su knygute. Bandysiu gal pirma karta ant lino siuvinet, tai uzduosiu kelis kvailus klausimus, bet cia ateity blush2.gif

Dome, aciu 4u.gif nesu as prityrus, skrebinimas (nuotrauku turiu omeny), manes neuzkabino, bet atvirukus patinka daryt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(murkse @ 2011 03 16, 18:21)
Vestuvinis be konkurencijos, toks ramus ir lengvas. Krikšto metrikas  thumbup.gif  Su rėmais pamatysim?
Papildyta:
viduinis 4u.gif pats pačiausias

aciu 4u.gif
Atsakyti
plyz, imeskite www, kur parasai teksta ir ismeta raidziu schema. labai studentiskai ant greituju baigineju darba, noriu apacioje parasyti kai ka. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2011 03 16, 22:10)
As su savo vezlio tempais pabaigiau atvirute.

labai patiko wub.gif wub.gif wub.gif kaip ir kiti tavo atvirukai - tiesiog super thumbup.gif kaip norėčiau taip sugebėti!
Papildyta:
QUOTE(Toli @ 2011 03 16, 23:51)
plyz, imeskite www, kur parasai teksta ir ismeta raidziu schema. labai studentiskai ant greituju baigineju darba, noriu apacioje parasyti kai ka.  4u.gif

studentiškam darbui - studentiški ir šriftai biggrin.gif bet gal pagelbės
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2011 03 16, 21:10)
As su savo vezlio tempais pabaigiau atvirute.

thumbup.gif labai gražiai įforminta

QUOTE(Ieva V @ 2011 03 16, 22:26)

pakvipo kava biggrin.gif kaip tik kavą geriu ir aš 4u.gif
Atsakyti
ačiū mergaitės 4u.gif , taip, tai krikšto metrika. Šiai dienai rėminti neplanuoju, lauksiu krikštytų vaikučių biggrin.gif keičiau bantuko spalvą, kad galėčiau paskum lengviau pritaikyti ir mergytei ir berniukui ax.gif
Pumpurėli ten pakabukas, barškutis ir puodukas ax.gif

katu atvirukas labai žavus wub.gif
Atsakyti