laba diena mano pirmoji knygele man piestukiniai klijai nieko nelaiko tai viduj istempiau ir klijavau su moment skaidriais klijais tai nors laiko o popieriu dvipuse lipnia plevele iklijavau
QUOTE(amiyra @ 2011 03 14, 09:49)
laba diena mano pirmoji knygele man piestukiniai klijai nieko nelaiko tai viduj istempiau ir klijavau su moment skaidriais klijais tai nors laiko o popieriu dvipuse lipnia plevele iklijavau
superinė
omdėl klyjų jau rašė, kad nevisi gerai klyjuoja
laba diena mano pirmoji knygele man piestukiniai klijai nieko nelaiko
kokia šauni
Kokia graži Kur kampukus perkat?
Apie klijus aš ir norėčiau sužinoti, nes viena knygelė laukia apvilkimo
QUOTE(mylittleprincess @ 2011 03 12, 23:41)
as tik siaip,del idomumo paklausiau tikuosi,neisizeidei?,
oi ne kiek ,net nezinau ,kad kazkaip greitai issisiuvienjo , bet aisku,reikia pradet ruostis is anksto.
man labai gerai klijuoja kai knygeles darau sausi klijai "AMOS Glue Stick" tokie žaliam buteliuke su geltonu kamšteliu
QUOTE(Ievukaas* @ 2011 03 14, 15:16)
man labai gerai klijuoja kai knygeles darau sausi klijai "AMOS Glue Stick" tokie žaliam buteliuke su geltonu kamšteliu
aciu.
dar lauksim ka Dzeine pasakys- kokius ji klijus naudoja
QUOTE(amiyra @ 2011 03 14, 10:49)
laba diena
Labai daili Klijus aš perku tik tuos ant kurių parašyta kad ir tekstilę klijuoja. Jei neparašyta vadinasi neklijuoja
aciu, zinosim
QUOTE(Džeinė @ 2011 03 14, 18:14)
štai, tokius, maximoj yra pirkti
ir as tokius naudoju
QUOTE(Peachy_sheila @ 2011 03 14, 16:27)
Labai daili Klijus aš perku tik tuos ant kurių parašyta kad ir tekstilę klijuoja. Jei neparašyta vadinasi neklijuoja
Aš bet kokiais pieštukiniais klijuoju ir visi laiko be jokių problemų. Svarbu, kad patys klijai nebūtų seni.