Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu

laba diena smile.gif mano pirmoji knygele ax.gif man piestukiniai klijai nieko nelaiko blink.gif tai viduj istempiau ir klijavau su moment skaidriais klijais tai nors laiko ax.gif o popieriu dvipuse lipnia plevele iklijavau

user posted image
Atsakyti
QUOTE(amiyra @ 2011 03 14, 09:49)
laba diena smile.gif mano pirmoji knygele  ax.gif  man piestukiniai klijai nieko nelaiko  blink.gif  tai viduj istempiau ir klijavau su moment skaidriais klijais tai nors laiko  ax.gif  o popieriu  dvipuse lipnia plevele iklijavau

bigsmile.gif superinė

omdėl klyjų jau rašė, kad nevisi gerai klyjuoja doh.gif
Atsakyti
laba diena smile.gif mano pirmoji knygele  ax.gif  man piestukiniai klijai nieko nelaiko  blink.gif 

thumbup.gif kokia šauni
Atsakyti
laba diena smile.gif mano pirmoji knygele  ax.gif  man piestukiniai klijai nieko nelaiko  blink.gif  tai viduj istempiau ir klijavau su moment skaidriais klijais tai nors laiko  ax.gif  o popieriu  dvipuse lipnia plevele iklijavau

Kokia graži thumbup.gif Kur kampukus perkat?
Apie klijus aš ir norėčiau sužinoti, nes viena knygelė laukia apvilkimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2011 03 12, 23:41)
as tik siaip,del idomumo paklausiau tikuosi,neisizeidei?,

oi ne kiek mirksiukas.gif ,net nezinau ,kad kazkaip greitai issisiuvienjo smile.gif , bet aisku,reikia pradet ruostis is anksto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AGLYTĖ: 14 kovo 2011 - 11:03
man labai gerai klijuoja kai knygeles darau sausi klijai "AMOS Glue Stick" tokie žaliam buteliuke su geltonu kamšteliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukaas* @ 2011 03 14, 15:16)
man labai gerai klijuoja kai knygeles darau sausi klijai "AMOS Glue Stick" tokie žaliam buteliuke su geltonu kamšteliu smile.gif

aciu. 4u.gif
dar lauksim ka Dzeine pasakys- kokius ji klijus naudoja drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(amiyra @ 2011 03 14, 10:49)

Labai daili wub.gif Klijus aš perku tik tuos ant kurių parašyta kad ir tekstilę klijuoja. Jei neparašyta vadinasi neklijuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Domė @ 2011 03 13, 14:23)
Labai grazi dezute...
O kokius butent klijus naudoji? jei ne paslaptis....

štai, tokius, maximoj yra pirkti mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
aciu, zinosim thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2011 03 14, 18:14)
štai, tokius, maximoj yra pirkti  mirksiukas.gif

ir as tokius naudoju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Peachy_sheila @ 2011 03 14, 16:27)
Labai daili wub.gif Klijus aš perku tik tuos ant kurių parašyta kad ir tekstilę klijuoja. Jei neparašyta vadinasi neklijuoja smile.gif

Aš bet kokiais pieštukiniais klijuoju ir visi laiko be jokių problemų. Svarbu, kad patys klijai nebūtų seni.
Atsakyti