Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu

Sveikos,

ieškau meškiukų, vestuviniam metrikui. vaikų, vestuvių, meilės temų schemos "išvaikščiotos" smile.gif
naminukui@gmail.com
Atsakyti
8 dienu darbelis.18 aida,ariadna siulai.matyt todel tos spalvos nelabai derincios... schmoll.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klajokle: 09 balandžio 2011 - 08:58
labas rytas 4u.gif

QUOTE(Klajokle @ 2011 04 09, 07:53)
8 dienu darbelis.18 aida,ariadna siulai.matyt todel tos spalvos nelabai derincios...  schmoll.gif

labai gražus darbelis wub.gif o man visai tos spalvos dera tarpusavyje thumbup.gif mano akis neįžvelgia jokių trūkumų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2011 04 09, 09:53)
8 dienu darbelis.18 aida,ariadna siulai.matyt todel tos spalvos nelabai derincios...  schmoll.gif

4u.gif darbelis arbata kvepiantis. Labai gražios spalvos, rėmas toks šiltas wub.gif
Atsakyti
Sakot gerai ziurisi g.gif Nu patikesiu tada ax.gif gal kas turi toki siuvineta dmc ar anchor siulais???butu idomu palygint.
Atsakyti
Labukas, seniai buvau, per tuos mokslus vos speju, prie kompo retai prieinu... doh.gif Visų gražūs darbeliai, o aš dabar retai besiuvinėju... Bet reiks susiimt ir ką nors gražaus nuveikt biggrin.gif Labai gražūs visų darbeliai 4u.gif

Sveikinimai, Paukščiuk 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giny: 09 balandžio 2011 - 11:31
Merginos, patarkit prasau... noriu siuvineti metrikiuka su 3 vezliukais - manau dauguma zinote, kaip jis atrodo smile.gif

bet galvoju... turiu 22 count eva ir 25 count Lugana... And 25 tikrai manau reiktu 1 siuliuku siuvineti, o ant 22 jei vis gi rinkciausi, neiznau...

gal galite patarti keliom gijom siuvineti? jei abiem atvejais siuvinesiu ne per 2 medziagos siulus o per 1. t.y. smulkiais kryzeliais...

aciu labai smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2011 04 09, 08:53)
8 dienu darbelis.18 aida,ariadna siulai.matyt todel tos spalvos nelabai derincios... 

Labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2011 04 09, 08:53)

Labai gražu. wub.gif
Atsakyti
Pasirodau su savo procesu rolleyes.gif Daugiau nei pusė įveiktą thumbup.gif
user posted image

Galutinis rezultatas toks:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 09 balandžio 2011 - 19:25
zuzanele ojei kaip grazu smile.gif spalvos tokios siltos ir pavasariskos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maijkute: 09 balandžio 2011 - 19:19
wub.gif ačiū už sveikinimus, maloniai nustebinot wub.gif
Atsakyti