Sveikos,
ieškau meškiukų, vestuviniam metrikui. vaikų, vestuvių, meilės temų schemos "išvaikščiotos"
naminukui@gmail.com
labas rytas
labai gražus darbelis o man visai tos spalvos dera tarpusavyje mano akis neįžvelgia jokių trūkumų
QUOTE(Klajokle @ 2011 04 09, 07:53)
8 dienu darbelis.18 aida,ariadna siulai.matyt todel tos spalvos nelabai derincios...
labai gražus darbelis o man visai tos spalvos dera tarpusavyje mano akis neįžvelgia jokių trūkumų
QUOTE(Klajokle @ 2011 04 09, 09:53)
8 dienu darbelis.18 aida,ariadna siulai.matyt todel tos spalvos nelabai derincios...
darbelis arbata kvepiantis. Labai gražios spalvos, rėmas toks šiltas
Sakot gerai ziurisi Nu patikesiu tada gal kas turi toki siuvineta dmc ar anchor siulais???butu idomu palygint.
Labukas, seniai buvau, per tuos mokslus vos speju, prie kompo retai prieinu... Visų gražūs darbeliai, o aš dabar retai besiuvinėju... Bet reiks susiimt ir ką nors gražaus nuveikt Labai gražūs visų darbeliai
Sveikinimai, Paukščiuk
Sveikinimai, Paukščiuk
Merginos, patarkit prasau... noriu siuvineti metrikiuka su 3 vezliukais - manau dauguma zinote, kaip jis atrodo
bet galvoju... turiu 22 count eva ir 25 count Lugana... And 25 tikrai manau reiktu 1 siuliuku siuvineti, o ant 22 jei vis gi rinkciausi, neiznau...
gal galite patarti keliom gijom siuvineti? jei abiem atvejais siuvinesiu ne per 2 medziagos siulus o per 1. t.y. smulkiais kryzeliais...
aciu labai
bet galvoju... turiu 22 count eva ir 25 count Lugana... And 25 tikrai manau reiktu 1 siuliuku siuvineti, o ant 22 jei vis gi rinkciausi, neiznau...
gal galite patarti keliom gijom siuvineti? jei abiem atvejais siuvinesiu ne per 2 medziagos siulus o per 1. t.y. smulkiais kryzeliais...
aciu labai
QUOTE(Klajokle @ 2011 04 09, 08:53)
Labai gražu
QUOTE(Klajokle @ 2011 04 09, 08:53)
Labai gražu.
zuzanele ojei kaip grazu spalvos tokios siltos ir pavasariskos
ačiū už sveikinimus, maloniai nustebinot