Na dar nelabai man aišku, bet dėkui ir už tai
točka - tai gal tie prancūziški mazgeliai?
"Punto croce" - paprasti kryžiukai? O "nodini" kas per daiktas?
Eureka77 - gali perduoti linkėjimus vyrui Gal spalvos galėjo būti parinktos švelnesnės, bet... su kiekvienu darbu visi mes mokomės ir tobulėjame.
Mane visuomet žavi siuvinėtojai Mano vyras pasakojo, kaip jo darbo surengtoje darbuotojų pomėgių parodoje matė savo kolegos siuvinėtus didelius darbus, jis liko sužavėtas, o kadangi jau supranta šį bei tą apie šį užsiėmimą, tai sakė, kad darbai buvo labai kokybiškai atlikti.
Princese - o kodėl dama tokia išsigandusi ar apsiverkusi atrodo?
Mane visuomet žavi siuvinėtojai Mano vyras pasakojo, kaip jo darbo surengtoje darbuotojų pomėgių parodoje matė savo kolegos siuvinėtus didelius darbus, jis liko sužavėtas, o kadangi jau supranta šį bei tą apie šį užsiėmimą, tai sakė, kad darbai buvo labai kokybiškai atlikti.
Princese - o kodėl dama tokia išsigandusi ar apsiverkusi atrodo?
QUOTE(adzi @ 2011 04 03, 14:19)
labai saldus darbelis oras kaip tik pagal darbą
QUOTE(vikija @ 2011 04 03, 16:46)
Na dar nelabai man aišku, bet dėkui ir už tai
O per 'Google translator' nenori pati paziureti? Tik i Lt kalba kartais nugrybauja.
adzi kokios braskes yummy
Kad ta dideli metrikeli siuvinejo pagal schemute zurnale. Tai buvo pirmas jo darbelis ir vykde viska kaip parasyta .
Pasirodau su ką tik baigtu metrikiuku
[/
[/
QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 04 03, 18:51)
Na, cia dar ne mano darbelis, cia tik prie schemos toks paveiksliukas buvo, kaip pvz.Issiuvinejus irgi panasiai atrodys. bet man tai labiau prisimerkus ta dama atrodo ir lupas atkisus buckiui:) visai sexy paveikslas.
ta pati dalyka kiekvienas kitaip mato:) bet manau galutiniai ivertinimai bus kai pabaigsiu siuvineti,ireminsiu ir tuomet idesiu i foruma;)
gyriau jau si grozi,bet ir cia pagirsiu-neatsistebiu tavo groziais
DVI,-net zodziu truksta issakyti,-kiek kruopstumo ir meiles ,matosi,ideta LAAAABAI grazu!
QUOTE(*Radvileee @ 2011 04 03, 20:32)
Pasirodau su ką tik baigtu metrikiuku
labai meilus
QUOTE(mylittleprincess @ 2011 04 03, 23:22)
na va,pabaigti dveji atvirukai
dailūs
QUOTE(Dvi @ 2011 04 03, 23:59)
kaip visad