Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu

QUOTE(biliute @ 2011 04 02, 22:53)
Bandysiu kompe,nors labai nepatogu.

o tu susikarpyk schema su photoshop'u ir tada spausdink. As taip dariau, viskas labai gerai ir aiskiai gaunas smile.gif
Atsakyti
Rankiojau schemuciu pas Uodegyte albume ir susilydziau pamacius sita bigsmile.gif bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Eureka77, labai jaukus Tavo darbeliai wub.gif

QUOTE(maijkute @ 2011 04 02, 07:48)
norejau paklausti, kai siuvinejat dideli darba, pirmiau issiuvinejat viena spalva, paskui kita ir t.t. ar siuvinejat visas spalvas iskart ar atskirai objektus. nezinau kokia strategija naudot siuvinejant dideli darba smile.gif

As tokiu darbu daug nesiuvinejus, bet kaip ir dauguma, siuvineju lapais. Bet gal kiek kitaip nei kitos, nes nebutinai siuvineju viska viena spalva, tada imu kita ir t.t. As isisuvineju viena spalva tiek, kiek turiu atsikirpus siulo, o tada dazniausiai imu kita spalva. Gal cia gaunas jau siuvinejimas "objektais" smile.gif

Manau, pradek siuvinet, o priimtina siuvinejimo technika susikursi pati mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(siguliukas17 @ 2011 04 03, 01:47)
Rankiojau schemuciu pas Uodegyte albume ir susilydziau pamacius sita  bigsmile.gif  bigsmile.gif

turiu pm jai kam reikia ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 03 balandžio 2011 - 09:54
QUOTE(eureka77 @ 2011 04 02, 21:48)
gal ir si karta pavyks.

kaip supratau cia vyro darbelis.. 4u.gif tai galim labai pagirt biggrin.gif ir kryziukai grazus ir BS'as graziai isvedziotas, raideles lb grazios parinktos wub.gif thumbup.gif bet vis tiek paklausiu... o kodel spalvytes tokios tamsios? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kroshkyte @ 2011 04 03, 11:57)
kaip supratau cia vyro darbelis.. 4u.gif  tai galim labai pagirt  biggrin.gif  ir kryziukai grazus ir BS'as graziai isvedziotas, raideles lb grazios parinktos  wub.gif  thumbup.gif  bet vis tiek paklausiu... o kodel spalvytes tokios tamsios?  blink.gif

tikrai, visos nutilo ir niekas negiria vyro už kruopštumą 4u.gif bet man irgi šiek tiek tamsios spalvytės užkliuvo, ir kodėl paryškintu šriftu siuvinėta "m", "kg", kablelis, man kažkaip atrodo, kad svarbiau pats skaičius, o ne mato vienetas ax.gif bet kadangi pati dar nesu siuvinėjusi nei vieno metriko, tai nelabai žinau taisyklių, gal čia kokia mintis paslėpta ax.gif
Atsakyti
Laba diena, siuvinetojos smile.gif

man daznokai siuvinejant susisuka siuliukas ir kryzelis nelabai grazus gaunas... atsuku, bet po kazkiek laiko ir vel susisuka ir vel beda unsure.gif ar jums taip buna ar cia tik man kaip neprofesionalei taip?
Atsakyti
mano darbelis puosia virtuve ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(maijkute @ 2011 04 03, 13:14)
Laba diena, siuvinetojos smile.gif

man daznokai siuvinejant susisuka siuliukas ir kryzelis nelabai grazus gaunas... atsuku, bet po kazkiek laiko ir vel susisuka ir vel beda  unsure.gif  ar jums taip buna ar cia tik man kaip neprofesionalei taip?

Taip būna tikrai ne tau vienai.
Atsakyti
Sveikos visos!
jau gyvos Velyku nuotaikom, saunu!
As kazkaip prisiminiau viena siuvinetoja, (niko nerpisiminsiu)smile.gif intensyviai ieskojo schemos vyriskiui jubiliejaus proga. labai idomu suzinoti, ka pasirinko ir kos rezultatas gavosi:) beja, ar patiko jubiliatui?smile.gif
Na, o apie savo darbelius tai galiu pasisakyti, kad baigineju jau dama su skrybele, stai tokia:

user posted image

tik pagal schema ant skrybeles geles gan blankios, tad bandysiu pati rinkti spalvas ir rezultata parodysiu jums ivertinimui:)smile.gif
sekmes visoms. ikiukas*
P.S. cia mano schemu albumelis, jei kam reikai kokios schemutes-rasykite;)

http://public.fotki.com/shemos/

thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena.
Man reikėtų pagalbos, gal atsiras suprantančių tą kalbą, berods italų... Paėmiau schemą, bet nesuprantu dygsnių pavadinimų:
punto croce a 2 fili (suprantu tik tiek, kad iš dviejų gijų)
punto croce melange
punto nodini
punto stuoia
punto lanciato
punto scritto
punto scritto melange

Jei kas galėtų išversti, būčiau labai dėkinga. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vikija @ 2011 04 03, 16:19)
Laba diena.
Man reikėtų pagalbos, gal atsiras suprantančių tą kalbą, berods italų... Paėmiau schemą, bet nesuprantu dygsnių pavadinimų:
punto croce a 2 fili (suprantu tik tiek, kad iš dviejų gijų)
punto croce melange
punto nodini
punto stuoia
punto lanciato
punto scritto
punto scritto melange

Jei kas galėtų išversti, būčiau labai dėkinga.  4u.gif

na as issiverciau i rusu kalba

я ставлю крест меланж
я целюсь nodini
я ставлю циновку
запущенная точка