Laaaabai graži dėžutė
Ar čia užklijuota medžiagytė ant viršaus?
Labai daili dežutė
QUOTE(paukščiukas @ 2011 03 12, 18:00)
Šian įrėminau širdutę, nešiu dovanų
Labai dailus darbas
QUOTE(Džeinė @ 2011 03 13, 14:38)
Arbatos dėžutė
Mielas darbelis
QUOTE(Dinka* @ 2011 03 13, 12:43)
taip, pieštukiniais klijais... aš visas dėžutes taip darau, ir knygas taip rengiu, laiko jie man super... bet tik bienos rušies klijus naudoju, kiti netinkami yra, bent jau man
Ačiū visom
ačiū už gražius žodelius
puikus darbas išduok klijų firmą
QUOTE(Džeinė @ 2011 03 13, 12:38)
Arbatos dėžutė
puikus darbas išduok klijų firmą
QUOTE(Džeinė @ 2011 03 13, 15:24)
taip, pieštukiniais klijais... aš visas dėžutes taip darau, ir knygas taip rengiu, laiko jie man super... bet tik bienos rušies klijus naudoju, kiti netinkami yra, bent jau man
Ačiū visom
Ačiū visom
Labai grazi dezute...
O kokius butent klijus naudoji? jei ne paslaptis....
QUOTE(paukščiukas @ 2011 03 12, 17:00)
[i]Šian įrėminau širdutę, nešiu dovanų [/i
QUOTE(Džeinė @ 2011 03 13, 13:38)
Arbatos dėžutė
QUOTE(zuzanele @ 2011 03 12, 11:31)
Sveikutės
Norėjau paklausti, kai siuvinėju blendingu, tai tie abu siūlai būtinai turi gulti lygiagrečiai ar gali būt susisukę?
Norėjau paklausti, kai siuvinėju blendingu, tai tie abu siūlai būtinai turi gulti lygiagrečiai ar gali būt susisukę?
Nesuguldysi jų lygiagrečiai net norėdama Taip kad nevark ir siuvinėk taip, kaip išeina - tai ir yra blendingo paskirtis.
Paukščiukai - labai daili širdelė Aš gal tik rėminusi būčiau į kvadratinį rėmą...
Džeine - žavinga dėžutė
QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 03 13, 18:21)
čia taip turėjo būt , sau ir kitaip rėmelį rinkčiaus
QUOTE(Mamulka123 @ 2011 03 12, 21:28)
Labas merginos,
Daznai cia lankausi, retai diskutuoju. Nedristu . Dabar reikia pagalbos. Ieskojau per interneta, niekur nerandu juodos siuvinejimo medziagos pirkt, o taip reikia. Arteja mano parodos diena, ir noriu dar viena man patinkanti paveiksla spet issiuvinet. Tiktu ir Vilniaus parduotuves, nes ten tenka daznokai vaziuoti. Labai labai laukiu atsakymo
Daznai cia lankausi, retai diskutuoju. Nedristu . Dabar reikia pagalbos. Ieskojau per interneta, niekur nerandu juodos siuvinejimo medziagos pirkt, o taip reikia. Arteja mano parodos diena, ir noriu dar viena man patinkanti paveiksla spet issiuvinet. Tiktu ir Vilniaus parduotuves, nes ten tenka daznokai vaziuoti. Labai labai laukiu atsakymo
aidos? darbstuoleje neseniai pasirode juoda aida 18
Sveikos, noreciau paprasyti pagalbos. Gal kas turi aiskesne sio piesinelio siuvinejimo schema? ( https://picasaweb.go...240185971396082 ) Jei nesunku atsiuskite pastu pastas_tomos@yahoo.com
Is anksto diiiidelis ACIU.
QUOTE(Gabijax @ 2011 03 13, 22:11)
Sveikos, noreciau paprasyti pagalbos. Gal kas turi aiskesne sio piesinelio siuvinejimo schema? ( https://picasaweb.go...240185971396082 ) Jei nesunku atsiuskite pastu pastas_tomos@yahoo.com
į schemų paieškos temą kreipkitės