SVEIKUTES GAL KAS TURITE VAISIU SCHEMUCIU? NORIU STALTIESELE DEKORUOT SIUVINetais vaisiais ar gelemis buciau dekinga tiktu bet kas
Antra dalis rėmintų:
murkse labai grazus metrikai
glazauskiene, radvilee - ačiū
murkse, nuostabūs metrikiukai
Murkse, labai grazi metrikiuku kolekcija
dar turiu asmenini prasyma - mano maziuke vis pamato Tavo avatara ir prase, kad "mamyte ismoktu toki issiuvinet jai kita karta" Gal galetum schemute perleist, jei turi?
O as uzsikabinau uz to kavos puodelio Aisku, butu buve simta kartu lengviau viska viena spalva, bet kazkaip uzsibreziau su tom trim, kad seseliukai ir perejimai grazus butu. Tai trecia diena vien tuo gyva Isisuvinejau jau viena lapa is keturiu, tai galima sakyt, kad ketvirtadali
dar turiu asmenini prasyma - mano maziuke vis pamato Tavo avatara ir prase, kad "mamyte ismoktu toki issiuvinet jai kita karta" Gal galetum schemute perleist, jei turi?
O as uzsikabinau uz to kavos puodelio Aisku, butu buve simta kartu lengviau viska viena spalva, bet kazkaip uzsibreziau su tom trim, kad seseliukai ir perejimai grazus butu. Tai trecia diena vien tuo gyva Isisuvinejau jau viena lapa is keturiu, tai galima sakyt, kad ketvirtadali
QUOTE(Katu @ 2011 04 01, 19:13)
Aš turiu šios pelytės schemutę.
Labai gražūs visi darbeliai.
murkse
labai labai grazu, simpatiski paveiksliukai, graziai ireminti
labai labai grazu, simpatiski paveiksliukai, graziai ireminti
murkse puikiai darbuojies
QUOTE(Kaliteja @ 2011 04 01, 19:51)
Kokie rėmeliai dailūs pas mus tai tokių nėra
aga, rezultu pati labai patenkinta
QUOTE(Katu @ 2011 04 01, 20:13)
Murkse, labai grazi metrikiuku kolekcija
ačiū, į az mailą įmesk
Florestina,dziulike,paukščiukas - ačiū mergaitės
QUOTE(Toli @ 2011 04 01, 01:33)
Diiiiidelis aciu uz pagyras mano Michael Powel vazonui su gelemis.
Jo, Pumpureli, be reikalo primirstas sitas dizaineris. Na taip jau lengvai siuvinejosi, tikrai profesionali schema, net mano nekenciamas BS visai neprailgo, nors cia siaip long stitch pas ji. zinau, P
Sitas dar net grazesnis, o jau ir schemute man Uodegyte suorganizavo.
Jo, Pumpureli, be reikalo primirstas sitas dizaineris. Na taip jau lengvai siuvinejosi, tikrai profesionali schema, net mano nekenciamas BS visai neprailgo, nors cia siaip long stitch pas ji. zinau, P
Sitas dar net grazesnis, o jau ir schemute man Uodegyte suorganizavo.
Man irgi patinka Michael Powel dizainas, tik kai siuvinėjau jo paveiksliuką tai pavargau nuo blendingo, nes didesnę dalį paveiksliuko teko siuvinėti blendingu
QUOTE(murkse @ 2011 04 01, 14:24)
Ateinu pasirodyti įrėmintus darbus
labai gražūs visi tavo metrikai