Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu

SVEIKUTES GAL KAS TURITE VAISIU SCHEMUCIU? NORIU STALTIESELE DEKORUOT SIUVINetais vaisiais ar gelemis buciau dekinga tiktu bet kas smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Antra dalis rėmintų:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
murkse labai grazus metrikai thumbup.gif
Atsakyti
glazauskiene, radvilee - ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murkse: 01 balandžio 2011 - 18:11
murkse, nuostabūs metrikiukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(murkse @ 2011 04 01, 19:06)

Kokie rėmeliai dailūs thumbup.gif pas mus tai tokių nėra schmoll.gif
Atsakyti
Murkse, labai grazi metrikiuku kolekcija 4u.gif

dar turiu asmenini prasyma - mano maziuke vis pamato Tavo avatara ir prase, kad "mamyte ismoktu toki issiuvinet jai kita karta" biggrin.gif Gal galetum schemute perleist, jei turi?

O as uzsikabinau uz to kavos puodelio doh.gif Aisku, butu buve simta kartu lengviau viska viena spalva, bet kazkaip uzsibreziau su tom trim, kad seseliukai ir perejimai grazus butu. Tai trecia diena vien tuo gyva doh.gif Isisuvinejau jau viena lapa is keturiu, tai galima sakyt, kad ketvirtadali ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2011 04 01, 19:13)

dar turiu asmenini prasyma  - mano maziuke vis pamato Tavo avatara ir prase, kad "mamyte ismoktu toki issiuvinet jai kita karta" biggrin.gif Gal galetum schemute perleist, jei turi?

Aš turiu šios pelytės schemutę.

Labai gražūs visi darbeliai. wub.gif
Atsakyti
murkse
labai labai grazu, simpatiski paveiksliukai, graziai ireminti smile.gif
Atsakyti
murkse puikiai darbuojies bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2011 04 01, 19:51)
Kokie rėmeliai dailūs  thumbup.gif  pas mus tai tokių nėra  schmoll.gif

aga, rezultu pati labai patenkinta 4u.gif

QUOTE(Katu @ 2011 04 01, 20:13)
Murkse, labai grazi metrikiuku kolekcija  4u.gif

dar turiu asmenini prasyma  - mano maziuke vis pamato Tavo avatara ir prase, kad "mamyte ismoktu toki issiuvinet jai kita karta" biggrin.gif Gal galetum schemute perleist, jei turi?

ačiū, į az mailą įmesk mirksiukas.gif

Florestina,dziulike,paukščiukas - ačiū mergaitės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2011 04 01, 01:33)
Diiiiidelis aciu uz pagyras mano Michael Powel vazonui su gelemis.  4u.gif  4u.gif
Jo, Pumpureli, be reikalo primirstas sitas dizaineris. Na taip jau lengvai siuvinejosi, tikrai profesionali schema, net mano nekenciamas BS visai neprailgo, nors cia siaip long stitch pas ji. zinau, P
Sitas dar net grazesnis, o jau ir schemute man Uodegyte suorganizavo.  4u.gif

Man irgi patinka Michael Powel dizainas, tik kai siuvinėjau jo paveiksliuką tai pavargau nuo blendingo, nes didesnę dalį paveiksliuko teko siuvinėti blendingu doh.gif
QUOTE(murkse @ 2011 04 01, 14:24)
Ateinu pasirodyti įrėmintus darbus

4u.gif labai gražūs visi tavo metrikai thumbup.gif
Atsakyti