na va,suradau kitokios spalvos kaspineli-tik noriu del spalvos nuomones,del visu kitu dalyku-cia tik spalva derinu,kaip matot ji dar net neskalbta ir niekas iki galo nepadaryta.o ilgi manau,reiks trumpint,nors man kazkaip tas ilgesnis patinka
QUOTE(Mil@na @ 2011 03 31, 10:37)
InDovi, darbelis labai kruopščiai atliktas-gražu, bet...jei tik neįsižeisit, aš išsiuvinėčiau sūnui kitą metriką. Pirma mintis-vardas, gražus, stiprus, o sėdi paršelis ..Simpatiškas, tikra tiesa, bet...Dar kartelį atsiprašau, čia tik mano pastebėjimas
tai kad cia ner, ko isizeist metrikas apgalvotas, musu seimynai labai patinka knysliukas, o kai laukiausiu visa vasara kasdien valgiau arbuzus, tai uztad cia tinka labai tas knysliukas su arbuzu
tik manau dabar, kad su sriftu labai prasoviau, visgi cia reikia zaismingo labiau, o mano labai rimtas pasirinktas, nedera su paciu paveiksliuku. matyt todel ir neireintas, laukia, kada bus pataisytas
LAbas rytas
Tikrai tau dekinga , bet vis tiek mano tu 9 spalvu ir cia nera Jau baigiu prarast vilti, jas surast
QUOTE(Uodegyte @ 2011 03 30, 10:29)
Tikrai tau dekinga , bet vis tiek mano tu 9 spalvu ir cia nera Jau baigiu prarast vilti, jas surast
QUOTE(mylittleprincess @ 2011 03 31, 11:43)
na va,suradau kitokios spalvos kaspineli-tik noriu del spalvos nuomones,del visu kitu dalyku-cia tik spalva derinu,kaip matot ji dar net neskalbta ir niekas iki galo nepadaryta.o ilgi manau,reiks trumpint,nors man kazkaip tas ilgesnis patinka
dabar spalva super
Toli, nuostabus darbelis, ir rėmas nuostabus.
kainos tiesiog kaip Lietuvoje £10=40 lt (vidutiniškai 20 siūliukų)
QUOTE(siguliukas17 @ 2011 03 30, 22:45)
Tai kad niekad neverciu, daug metu jau cia tai ir Lt kainu nezinau o ir £40 yra dideli pinigai. Ir siulai nemazai iseina, tulpems siuvineti siulai kainavo £10. Zinoma ju dar liks ir bus galima kazkam pritaikyti. Nepigus malonumas, bet siuo metu jis mane veza atsijungiu siuvinedama
kainos tiesiog kaip Lietuvoje £10=40 lt (vidutiniškai 20 siūliukų)
QUOTE(mylittleprincess @ 2011 03 30, 15:19)
atalekiu prasyt patarimo kaip manot,cia tinka tas kaspinelis?
As tamsiai alyvini kaspineli deciau ir trumpesni
mylittleprincess, sita spalva geresne, bet ji turi but violetine, ne alyvine. Geltona (kuri dominuoja pas Tave kiausinuky) ir tamsiai violetine yra priesingos spalvos, tad jos labai dera tarpysavy (cia minimalu spalvu teorijos ratukas . Alyvine as vadinu ta, kuri eina is karto po raudonos tame rate)
Kaspinuka pasistenk rast siek tiek paltesni, tikrai tiks, vien del to, kad jis susiris ir bus panasus i grazu kaspina. Surist kaspina - menas. As jo neivaldziua, nors praziurejau youtube gal 50 mokomuju filmuku tuo klausimu.
Paletsniu kaspinuku as vadinu vos vos platesni, pvz toki
Kaspinuka pasistenk rast siek tiek paltesni, tikrai tiks, vien del to, kad jis susiris ir bus panasus i grazu kaspina. Surist kaspina - menas. As jo neivaldziua, nors praziurejau youtube gal 50 mokomuju filmuku tuo klausimu.
Paletsniu kaspinuku as vadinu vos vos platesni, pvz toki
o neuzgos tas platesnis viso kiausinio grozio?man kazkodel nesinori tamsesnio aciu uz pastabas ir nuomones
Toli labai dailu, aš kai prisijungiau pirmą kart šiame forume, šis dizainas buvo ant bangos
http://www.facebook....171788749508958
http://www.facebook....171788749508958
QUOTE(Toli @ 2011 03 30, 17:58)
Darbelis labai nuostabiai 21 metu gelytei.
Labai gražu
QUOTE(Meka @ 2011 03 30, 21:55)
paskutine foto..
mmmmm...
Diiiiidelis aciu uz pagyras mano Michael Powel vazonui su gelemis.
Su remu buvo taip.... Nuejau i reminimo salona Dubline. Pasake, kad remas mazdaug apie 60 euru atsieitu, nors nenorejau nieko mandro, tik balto pasporto prie kuklaus remo. Beveik susitaikiau su minimi, kad teks gerokai nusimelzti, kai suzinojau, kad terminas per ilgas remo padarymui. Nusipirkau is to pacio salono jau tsakant gatava juoda rema uz 15 euru. ireminau ir nuliudau. kazkaip labai be rysio atrode tas juodas remas, geles ir jauna ir spalvinga dovanos gaveja. Taigi pamasciau ir atidaviau darba i seses dizaineres rankas. Ji su akriliniais dazais ir ispaise ji man. Iskart atsigavo darbelis. Net is labai arti kaip piestas atrodo...
Jo, Pumpureli, be reikalo primirstas sitas dizaineris. Na taip jau lengvai siuvinejosi, tikrai profesionali schema, net mano nekenciamas BS visai neprailgo, nors cia siaip long stitch pas ji. zinau, Pauksciuk, kad buvo ant bangos pries kokius 4-5 metus, pati tuo metu emiau siuvineti. siaip nors sakau sau, kad NIEKADA nenoreciau to paties darbo siuvineti, gal kada issiuvineciau sau sita ir jam i kompanija Pots of Love.
Sitas dar net grazesnis, o jau ir schemute man Uodegyte suorganizavo.
Abu kartu butu labai labai.
Su remu buvo taip.... Nuejau i reminimo salona Dubline. Pasake, kad remas mazdaug apie 60 euru atsieitu, nors nenorejau nieko mandro, tik balto pasporto prie kuklaus remo. Beveik susitaikiau su minimi, kad teks gerokai nusimelzti, kai suzinojau, kad terminas per ilgas remo padarymui. Nusipirkau is to pacio salono jau tsakant gatava juoda rema uz 15 euru. ireminau ir nuliudau. kazkaip labai be rysio atrode tas juodas remas, geles ir jauna ir spalvinga dovanos gaveja. Taigi pamasciau ir atidaviau darba i seses dizaineres rankas. Ji su akriliniais dazais ir ispaise ji man. Iskart atsigavo darbelis. Net is labai arti kaip piestas atrodo...
Jo, Pumpureli, be reikalo primirstas sitas dizaineris. Na taip jau lengvai siuvinejosi, tikrai profesionali schema, net mano nekenciamas BS visai neprailgo, nors cia siaip long stitch pas ji. zinau, Pauksciuk, kad buvo ant bangos pries kokius 4-5 metus, pati tuo metu emiau siuvineti. siaip nors sakau sau, kad NIEKADA nenoreciau to paties darbo siuvineti, gal kada issiuvineciau sau sita ir jam i kompanija Pots of Love.
Sitas dar net grazesnis, o jau ir schemute man Uodegyte suorganizavo.
Abu kartu butu labai labai.
QUOTE(Toli @ 2011 04 01, 02:33)
Diiiiidelis aciu uz pagyras mano Michael Powel vazonui su gelemis.
o plesia tai vusur
o as pamaniau kad remelis pats toks ,bet ideja ir pats padarymas tai SUPER!!!!!!!!