Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu

QUOTE(Ingrida45 @ 2011 03 29, 22:47)
Ir si kankinu jau antra menesi smile.gif

Turėtų būti mielas, spalvingas darbas, šaunuolė 4u.gif

QUOTE(mylittleprincess @ 2011 03 30, 15:19)
atalekiu prasyt patarimo blush2.gif kaip manot,cia tinka tas kaspinelis? g.gif

Tiktų ir tas pats kaspinėlis, tikr reikia jį išlyginti ir padaryti mažesnį. Be jo tas pagaliukas išties nei šiaip nei taip atrodo.

Toli - puikus darbas thumbup.gif Apipavidalinimas - 10 balų cool.gif Ir dizaino pasirinkimas puikus, smagu matyti Powelą šviežiai prikeltą - nepelnytai primiršti šie dizainai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpurėlis: 30 kovo 2011 - 20:57
QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 03 30, 19:57)
Tiktų ir tas pats kaspinėlis, tikr reikia jį išlyginti ir padaryti mažesnį. Be jo tas pagaliukas išties nei šiaip nei taip atrodo.
Toli - puikus darbas  thumbup.gif Apipavidalinimas - 10 balų  cool.gif Ir dizaino pasirinkimas puikus, smagu matyti Powelą šviežiai prikeltą - nepelnytai primiršti šie dizainai  rolleyes.gif

as ta kaspineli tik uzmeciau ir ,jei matote,netgi nepriklijuota dar niekas-tik norejau isgirst nuomone del to kaspinelio,ar jis aplamai tokios spalvos tinkamas,ar ieskot is tos pacios gamos,tik bijau,kad nebutu per geltona arba violetines daug,jei tokios pat spalvos kaspineli uzdeciau.

sis dizainas buvo vienam is mano gaunamu zurnalu-is pradziu,net neatsiverciau,nes nuotraukoj nelabai man jis ir patiko,bet pamacius toki grozi,kaip iremintas Toli-gal kada ir as ji issiuvinesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meka @ 2011 03 30, 20:55)
paskutine foto.. smile.gif

O cia tai darbelis bus bigsmile.gif bigsmile.gif wow 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(siguliukas17 @ 2011 03 30, 17:08)
Jo majo  doh.gif  doh.gif  uzejau netoli namu i 'Art gallery' ten ir remina paveikslus. Parodziau mazdaug kokio dydzio paveiklsiukas ir moteriske kad uzgiedojo  doh.gif  doh.gif  nuo £46  blink.gif  blink.gif pritrukau net zodziu  blink.gif
Del remeliu tai ir 'Pounland' galima graziu rasti, bet va beda kad nemokesiu graziai ireminti  g.gif
O idomu tu pasportu atskirai buna irgi pirkti?

va va,sakau,kainos kosmines,nors,jei lygint lita su svaru 1:1-tai ne taip ir brangus,bet gi mes vis dar priprate daug ka verst i lt doh.gif lotuliukas.gif nors vienam UK forume apie siuvinejima,irgi merginos skundesi,kad brangus reminimas.
QUOTE(laurin22 @ 2011 03 30, 17:12)
pasportu buna daznai art gallery dvejopai pirkt-10svaru uz pasporta nepriklausomai nuo dydzio arba visas lakstas, bet pats pjaunies (lakstas apie 1.2mx1.2m bent musu pirktas).

daug,man tai daug,nors jei perki laksta-gal ir nelabai,gali pats daryt,kaip tinkamas.bet,kaip jau minejau,as vazineju po turgelius-ir va,paskutini karta viena moteriske pardavinejo triju ar keturiu dydziu ir ispjovimu skirtingu bei spalvu po 0.20£,tai as,kazkodel,kvaile,visu nepasiemiau doh.gif biggrin.gif tas pats ir su remais-nerandu-nereikia,pakentet galima,bet jei pamatau gerus ir nebrangiai-visada perku.pvz tas,kur medi ireminau-kainavo 1£ thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylittleprincess: 30 kovo 2011 - 21:38
QUOTE(mylittleprincess @ 2011 03 30, 21:31)

sis dizainas buvo vienam is mano gaunamu zurnalu-is pradziu,net neatsiverciau,nes nuotraukoj nelabai man jis ir patiko,bet pamacius toki grozi,kaip iremintas Toli-gal kada ir as ji issiuvinesiu smile.gif

As irgi sita turiu, ir man taip pat nepatiko, bet ziurint issiuvineta ir ireminta atrodo thumbup.gif
Uzsiprenumeravau ir as zurnala ax.gif ir ziuriu nuo sio menesio siaip pabranges £5 jau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(mylittleprincess @ 2011 03 30, 21:38)
va va,sakau,kainos kosmines,nors,jei lygint lita su svaru 1:1-tai ne taip ir brangus,bet gi mes vis dar priprate daug ka verst i lt doh.gif  lotuliukas.gif nors vienam UK forume apie siuvinejima,irgi merginos skundesi,kad brangus reminimas.

Tai kad niekad neverciu, daug metu jau cia tai ir Lt kainu nezinau ax.gif o ir £40 yra dideli pinigai. Ir siulai nemazai iseina, tulpems siuvineti siulai kainavo £10. Zinoma ju dar liks ir bus galima kazkam pritaikyti. Nepigus malonumas, bet siuo metu jis mane veza thumbup.gif atsijungiu siuvinedama rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2011 03 30, 16:58)
Darbelis labai nuostabiai 21 metu gelytei. Nustebau, kaip labai ji apsidziauge. Dizainas Micahel Powell

ir rėmas ir darbas super 4u.gif

QUOTE(Meka @ 2011 03 30, 20:55)
paskutine foto.. smile.gif [img]https://lh6.googleusercontent.com/_zcGkTZDRins/TZN6o-

thumbup.gif procesas
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2011 03 30, 16:19)
atalekiu prasyt patarimo blush2.gif kaip manot,cia tinka tas kaspinelis? g.gif
user posted image

Mano manymu reiktu maziuko, nes sis viska uzgozia ir pazvelgus pirma karta aki rezia didelis kaspinas. Cia tik as tai manau 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas visiems 4u.gif

QUOTE(Toli @ 2011 03 30, 15:58)
Darbelis labai nuostabiai 21 metu gelytei. Nustebau, kaip labai ji apsidziauge. Dizainas Micahel Powell

darbelis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif labai labai originalus, seniai tokių bemačiau wub.gif wub.gif wub.gif sužavėjo labai labai, o dar taip stilingai įrėmintas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2011 03 30, 17:58)

kaip graziai atrodo wub.gif
ir remas koks fainas ir kaip tinka cia thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos! darbu grazumas, pasaka wub.gif

norejau jusu patarimo, kadangi patirties reminime turite zyyyymiai daugiau nei as biggrin.gif
issiuvinejau savo kleckui metrika pries kelis men, bet guli neremintas, niekaip nesumastau, koks remelis tiktu... ir dabar ziuriu, gal nelabai simetriskas tas darbelis gavos (pats pirmas siuvinetas kryzeliu).. gal kuri patartu, koki remeli pasirinkti ax.gif

user posted image
Atsakyti
pagal ką jūs pasimatuojat, kiek medžiagos palikti kraštuose, siuvinėdamos paveiksliuką užrašinės apvilkimui? Ar iš pradžių pasiskaičiuojat, kokio dydžio bus paveiksliukas, tada nusiperkat atitinkamą užrašinę ir pagal ją matuojat? ar kažkaip kitaip? pirmiausia išsiuvinėjat paveiksliuką, o tada jau ieškot tinkamos užrašinės? ax.gif
Atsakyti
InDovi, darbelis labai kruopščiai atliktas-gražu, bet...jei tik neįsižeisit, aš išsiuvinėčiau sūnui kitą metriką. Pirma mintis-vardas, gražus, stiprus, o sėdi paršelis ..Simpatiškas, tikra tiesa, bet...Dar kartelį atsiprašau, čia tik mano pastebėjimas
Atsakyti