Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu

QUOTE(maijkute @ 2011 03 30, 16:35)

pati siuvineju gan seniai, bet kaip taisykle darau tai nelabai teisingai smile.gif todel turiu toki prasyma, gal galite ar nuorodele imest ar parasyti apie siuvinejimo audinius (kaip vadinas, kokiu dydziu buna, kokias adatas naudot, kokiam dydziui kiek siuliuku ir pan.) nes pati tai nusiperku medziaga, pasirenku schema, imu paprasta adata, belenkiek siuliuku ir kimbu i darba, kuris antoj pusej pilnas mazgeliu  biggrin.gif zinau, ne kaip skamba smile.gif iki tol kol apsilankiau siame forume, man tiko, dabar jau  schmoll.gif
kaip sakoma tobuleti visada yra kur...

as tai siuvineju su plona adata.o nr man nesvarbus.o kad nebutu mazgeliu reikia taisyklingai siula pritvirtinti.siuvinejam dviem gijom(dviem siuliukais)

aida

14,11,8,16 ir 18

http://www.kasiulai....c-99_21_38.html

user posted image

linas

http://www.kasiulai....c-99_21_39.html

user posted image

Evenweave

http://www.kasiulai....c-99_21_40.html

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 30 kovo 2011 - 15:11
QUOTE(B_March @ 2011 03 30, 13:30)
hm.. g.gif taip, kaip atrodo dabar, man nepatinka.. bet apskritai imant kaspinėlis manyčiau tiktų  g.gif gal mažesnis?

QUOTE(maijkute @ 2011 03 30, 13:35)
Sveikos merginos,

pritariu, man irgi nelabai sitas kaspinelis, tiktu trumpesnis ir manau kazkas is geltonu atspalviu, butu visuma su darbeliu....

QUOTE(Katu @ 2011 03 30, 13:52)
Is esmes kaspinelis cia tiktu, bet ne sitas - jis per "skystas" ir negraziai kabo (vnz, nestovi). Ir gal noretus siek tiek platesnio, bent jau kokiu 7-9 mm, nes atrodo, kad sitas kokiu 5-7 mm Ir gal as net isardyciau ta kazkoki pagaliuka (tamsiai violetines spalvos, ant kurio pakabintas kaspinas), pakelciau visa siuvinuka auksciua, jei imanoma, t.y. jei like medziagos dar ten, ir parisciau kaspina apacioj kiausinio
Pats kiausinukas man labai dailus  4u.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2011 03 30, 13:57)
tiesiog ji reiktu sutrumpint  smile.gif

aciu uz nuomones 4u.gif
kasoineli tik pridejau-kaip atrodo pagal spalvas norejau pasidomet.del pacio ilgio ir kitu niuansu-taip,eisiu ieskot kitos spalvos,bet man platesnis cia nelabai ziuretusi manau,nes tas "pagaliukas" imituoja pakabinima ir palikus ji be nieko,nesiziuri.cia kaip originalas atrodo
user posted image

apacioj vietos nelabai liko blush2.gif o vat virsuj-uztektnai,todel ir sumasciau kaspineli.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylittleprincess: 30 kovo 2011 - 15:24
Darbelis labai nuostabiai 21 metu gelytei. Nustebau, kaip labai ji apsidziauge. Dizainas Micahel Powell

user posted image

user posted image
Atsakyti
Grazus darbeliai wub.gif yra kur akis paganyti, o paskutinis Toli, tai kaip piestas atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2011 03 30, 16:21)
aciu uz nuomones 4u.gif
kasoineli tik pridejau-kaip atrodo pagal spalvas norejau pasidomet.del pacio ilgio ir kitu niuansu-taip,eisiu ieskot kitos spalvos,bet man platesnis cia nelabai ziuretusi manau,nes tas "pagaliukas" imituoja pakabinima ir palikus ji be nieko,nesiziuri.cia kaip originalas atrodo
apacioj vietos nelabai liko blush2.gif o vat virsuj-uztektnai,todel ir sumasciau kaspineli.

laukiam kitų variantų mirksiukas.gif o šiaip labai gražus kiaušinukas wub.gif

QUOTE(Toli @ 2011 03 30, 17:58)
Darbelis labai nuostabiai 21 metu gelytei. Nustebau, kaip labai ji apsidziauge. Dizainas Micahel Powell

o kaip galima taip labai nesidžiaugti tokia dovana?? man LABAI gražu!! bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif super irėminta! wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B_March: 30 kovo 2011 - 17:23
QUOTE(mylittleprincess @ 2011 03 30, 10:00)
reminimas brangus.as klausiau vienam reminimo centre-tai taip,su visais pasportais,remu ir kitais reikalingais daiktais man butu kainave virs 40£ doh.gif
tad as beveik kas antra savaitgali keliauju i car boots turgus ir ieskau tinkamu remu-rezultatus matet jau.

Jo majo doh.gif doh.gif uzejau netoli namu i 'Art gallery' ten ir remina paveikslus. Parodziau mazdaug kokio dydzio paveiklsiukas ir moteriske kad uzgiedojo doh.gif doh.gif nuo £46 blink.gif blink.gif pritrukau net zodziu blink.gif
Del remeliu tai ir 'Pounland' galima graziu rasti, bet va beda kad nemokesiu graziai ireminti g.gif
O idomu tu pasportu atskirai buna irgi pirkti?
Atsakyti
QUOTE(siguliukas17 @ 2011 03 30, 19:08)
Jo majo  doh.gif  doh.gif  uzejau netoli namu i 'Art gallery' ten ir remina paveikslus. Parodziau mazdaug kokio dydzio paveiklsiukas ir moteriske kad uzgiedojo  doh.gif  doh.gif  nuo £46  blink.gif  blink.gif pritrukau net zodziu  blink.gif
Del remeliu tai ir 'Pounland' galima graziu rasti, bet va beda kad nemokesiu graziai ireminti  g.gif
O idomu tu pasportu atskirai buna irgi pirkti?

pasportu buna daznai art gallery dvejopai pirkt-10svaru uz pasporta nepriklausomai nuo dydzio arba visas lakstas, bet pats pjaunies (lakstas apie 1.2mx1.2m bent musu pirktas).
Atsakyti
labukas merginos. gal galit padet stai tokiu klausimu: yra tokie silkiniai siulai splendor, numerelius raso w88 ir pb10, gal kas zino atitikmenys kokie butu pvz madeiros silkiniu ar kokiu kitu? ar gal yra koks konverteris? g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurin22 @ 2011 03 30, 18:12)
pasportu buna daznai art gallery dvejopai pirkt-10svaru uz pasporta nepriklausomai nuo dydzio arba visas lakstas, bet pats pjaunies (lakstas apie 1.2mx1.2m bent musu pirktas).

Irgi daugoka pasakyciau ax.gif
Issimatavau savo paveiksliukus tiksliai ir radau remus su pasportu ebay, tai 2 kainavo man £10 + kurjeris.
Atsakyti
Toli- šaunus darbelis, o rėmelis kaip gerai pritaikytas (o gal čia dekupažuota?) thumbup.gif
Atsakyti
paskutine foto.. smile.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2011 03 30, 17:58)

Superinis darbas wub.gif ir man labai rėmelis patiko ir parūpo ar toks pirktas ar pačios išdailintas blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Meka @ 2011 03 30, 21:55)
paskutine foto.. smile.gif

Bus labai gražus darbas bigsmile.gif
Atsakyti