Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu

Sveikos 4u.gif

atsoliuoju su savo zirgeliu, ryt jau keliauja pas jubilijate ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2011 03 29, 22:20)

Visu pirma, pameciau kodukus to kavos puodelio su garuojanciom sirdutem. Zinau, kad buvo diskutuota ir kad viena jusu man atsake. As uzsirasiau ant lapuko, susipirkau siulus ir lapuka ismeciau  doh.gif  perskaiciau temas, bet panasu, kad atsakyma bus moderatore istrynus, nes neradau sad.gif tad jei nesunku, vel pakartokit, nes noriu siandien imtis darbo  4u.gif 3 spalvos, viena is ju juoda, kitos pilkos smile.gif

raktas
Atsakyti
QUOTE(Miledi @ 2011 03 30, 08:57)
Sveikos 4u.gif

atsoliuoju su savo zirgeliu, ryt jau keliauja pas jubilijate  ax.gif

Labai grazus arklys bigsmile.gif bigsmile.gif

Norejau paklausti mergaiciu is UK kiek kainuoja ireminimas? Dar tik internete keliose vietose paziurejau ir rodo kad £20 mazas remelis blink.gif blink.gif
Labai brangu tada gausis mastau.gif
Atsakyti
Katu, atsakiau as i tavo AZ, o cia ziuriu Uodegyte jau viska atsakius biggrin.gif Tik noreciau pridurti, kad ant lino gal butu net graziau.
Atsakyti
QUOTE(siguliukas17 @ 2011 03 30, 08:41)
Labai grazus arklys  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Norejau paklausti mergaiciu is UK kiek kainuoja ireminimas? Dar tik internete keliose vietose paziurejau ir rodo kad £20 mazas remelis  blink.gif  blink.gif
Labai brangu tada gausis  mastau.gif

reminimas brangus.as klausiau vienam reminimo centre-tai taip,su visais pasportais,remu ir kitais reikalingais daiktais man butu kainave virs 40£ doh.gif
tad as beveik kas antra savaitgali keliauju i car boots turgus ir ieskau tinkamu remu-rezultatus matet jau.

ir jau gyriau,bet dar karta pagirsiu-Ingrida25-saunus darbeliai,arklys irgi labai grazus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi @ 2011 03 30, 08:57)
atsoliuoju su savo zirgeliu, ryt jau keliauja pas jubilijate  ax.gif

spalvos thumbup.gif labai gražus darbas
Atsakyti
atalekiu prasyt patarimo blush2.gif kaip manot,cia tinka tas kaspinelis? g.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2011 03 30, 15:19)

hm.. g.gif taip, kaip atrodo dabar, man nepatinka.. bet apskritai imant kaspinėlis manyčiau tiktų g.gif gal mažesnis?
Atsakyti
Sveikos merginos,

kaip matote esu naujoke forume smile.gif paskutines pora savaiciu varvinu akis i jau uzdarytas schemuciu paiesku temas smile.gif saugaus nuorodas ir t.t., nemazai laiko cia praleidziu smile.gif daugiau nei su vyru biggrin.gif

pati siuvineju gan seniai, bet kaip taisykle darau tai nelabai teisingai smile.gif todel turiu toki prasyma, gal galite ar nuorodele imest ar parasyti apie siuvinejimo audinius (kaip vadinas, kokiu dydziu buna, kokias adatas naudot, kokiam dydziui kiek siuliuku ir pan.) nes pati tai nusiperku medziaga, pasirenku schema, imu paprasta adata, belenkiek siuliuku ir kimbu i darba, kuris antoj pusej pilnas mazgeliu biggrin.gif zinau, ne kaip skamba smile.gif iki tol kol apsilankiau siame forume, man tiko, dabar jau schmoll.gif
kaip sakoma tobuleti visada yra kur...

tai ar padesit man patobuleti? smile.gif

pritariu, man irgi nelabai sitas kaspinelis, tiktu trumpesnis ir manau kazkas is geltonu atspalviu, butu visuma su darbeliu....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maijkute: 30 kovo 2011 - 14:36
Uodegyte, Sela, didelis jums dekui 4u.gif Maziuke serga, tad siandien sedim namie ir imsiuos darbo...

Miledi - ispudinga 4u.gif

QUOTE(mylittleprincess @ 2011 03 30, 08:19)

Is esmes kaspinelis cia tiktu, bet ne sitas - jis per "skystas" ir negraziai kabo (vnz, nestovi). Ir gal noretus siek tiek platesnio, bent jau kokiu 7-9 mm, nes atrodo, kad sitas kokiu 5-7 mm Ir gal as net isardyciau ta kazkoki pagaliuka (tamsiai violetines spalvos, ant kurio pakabintas kaspinas), pakelciau visa siuvinuka auksciua, jei imanoma, t.y. jei like medziagos dar ten, ir parisciau kaspina apacioj kiausinio
Pats kiausinukas man labai dailus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2011 03 30, 16:19)

tiesiog ji reiktu sutrumpint smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 30 kovo 2011 - 14:57
QUOTE(maijkute @ 2011 03 30, 15:35)
Sveikos merginos,

kaip matote esu naujoke forume smile.gif
pati siuvineju gan seniai, bet kaip taisykle darau tai nelabai teisingai smile.gif todel turiu toki prasyma, gal galite ar nuorodele imest ar parasyti apie siuvinejimo audinius (kaip vadinas, kokiu dydziu buna, kokias adatas naudot, kokiam dydziui kiek siuliuku ir pan.) nes pati tai nusiperku medziaga, pasirenku schema, imu paprasta adata, belenkiek siuliuku ir kimbu i darba, kuris antoj pusej pilnas mazgeliu  biggrin.gif zinau, ne kaip skamba smile.gif iki tol kol apsilankiau siame forume, man tiko, dabar jau  schmoll.gif
kaip sakoma tobuleti visada yra kur...

Sveika, aš perku audinius arba siuvinėjimo reikmenų parduotuvėj arba siuvinejimomagija.lt arba kasiulai.lt internetinėse parduotuvėse. O adatas dažniausiai naudoju 26arba 28 nr....Priklausomai kokio tankumo medžiaga...
Atsakyti