QUOTE(Gytė @ 2011 03 29, 13:37)
Pasirodau draugijai prie knygeles- vizitiniu deklas
Jau gyriau knygute, tad pagirsiu ir dekla - labai originali dovana.
O man reik jusu pagalbos. Nu as dar tik mokaus, ir zinau, kad cia beveik visos labiau patyre uz mane ir galit patart
Visu pirma, pameciau kodukus to kavos puodelio su garuojanciom sirdutem. Zinau, kad buvo diskutuota ir kad viena jusu man atsake. As uzsirasiau ant lapuko, susipirkau siulus ir lapuka ismeciau
perskaiciau temas, bet panasu, kad atsakyma bus moderatore istrynus, nes neradau
tad jei nesunku, vel pakartokit, nes noriu siandien imtis darbo
3 spalvos, viena is ju juoda, kitos pilkos
Turiu omeny sita, is uodegytes albumo
kavos puodelio schema
Papildyta:
O dabar dar vienas klausimas - kokai medziaga tam puodeliui patartumet pasirinkt?
Turiu dvieju spalvu lina - toki "ryza" ir sviesu. Ziurint i jusu darbus, kiek suprantu, ant LT lino, jis atrodo labai tankus. Maniskis toks retis, kudas baisiai...
Idedu paskutini siuvinuka, kad suprastumet, apie ka as kalbu:
Stai ir mano lino pakuotes. antras, kaip sakiau, nera baltas, jis sviesus, bet ne baltas.
Turiu AIDA marmurines spalvos. abi 14 dydzio, viena is ju tokia beveik balintos kavos spalvos, kita laboiau i zalias pilkumas
Kas be ko, turiu baltos Aidos, ir turiu kremines 18 dydzio AIDOS.
Turiu kazka, vadinasi Fidder's - toks kaip Aida, tik lyg nesukuotos medvilens ar pan, nu nera "svarus". 18 dydzio
Tai kurios siuvineje sita darbeli arba kurios turi daug patirties, gal galit patart, kuria medziaga pasirink ir kokio dydzio? remo jokio neturiu, bet derinsiu prie juodo ar tamsiai rudo.
Gal kurios siuvineje, gali parasyt ir dydi cm pvz ant 14 AIDOs ar pan
Labai noriu sito darbelio, ir iskilo milijonas kvailu klausimu