Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu

QUOTE(čiolė @ 2011 03 29, 18:40)
Dabar noriu paklaust, ar Astukasss galėtų nurodyt kur man ją siųst, jei nėra nurodyto adresiuko?????  g.gif  g.gif  g.gif

o asmeninė žinutė Astukui neišsisiunčia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(B_March @ 2011 03 29, 19:14)
o asmeninė žinutė Astukui neišsisiunčia?  g.gif

Praverčiau kelis lapus, bet nemačiau, kad ji būtų prisijungus?...Gal sakau čia greičiau sureaguos.... Nes pas mane pačią nėra jos žinutės per až. užtat rašau čia, nes kitaip nežinau kaip ją rast.... g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2011 03 29, 18:30)
Praverčiau kelis lapus, bet nemačiau, kad ji būtų prisijungus?...Gal sakau čia greičiau sureaguos.... Nes pas mane pačią nėra jos žinutės per až. užtat rašau čia, nes kitaip nežinau kaip ją rast....  g.gif  g.gif  g.gif

gal šita???
Astukasss
Atsakyti
Pasirodau draugijai prie knygeles- vizitiniu deklas mirksiukas.gif
user posted image

user posted image

user posted image

ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gytė: 29 kovo 2011 - 19:39
QUOTE(Džeinė @ 2011 03 29, 20:22)

O gal ir ji.... Pamėginsiu rašyt jai asmeniškai mirksiukas.gif Dėkui Džeine 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2011 03 29, 13:37)
Pasirodau draugijai prie knygeles-  vizitiniu deklas mirksiukas.gif

Jau gyriau knygute, tad pagirsiu ir dekla - labai originali dovana. thumbup.gif

O man reik jusu pagalbos. Nu as dar tik mokaus, ir zinau, kad cia beveik visos labiau patyre uz mane ir galit patart 4u.gif

Visu pirma, pameciau kodukus to kavos puodelio su garuojanciom sirdutem. Zinau, kad buvo diskutuota ir kad viena jusu man atsake. As uzsirasiau ant lapuko, susipirkau siulus ir lapuka ismeciau doh.gif perskaiciau temas, bet panasu, kad atsakyma bus moderatore istrynus, nes neradau sad.gif tad jei nesunku, vel pakartokit, nes noriu siandien imtis darbo 4u.gif 3 spalvos, viena is ju juoda, kitos pilkos smile.gif

Turiu omeny sita, is uodegytes albumo kavos puodelio schema

Papildyta:
O dabar dar vienas klausimas - kokai medziaga tam puodeliui patartumet pasirinkt?
Turiu dvieju spalvu lina - toki "ryza" ir sviesu. Ziurint i jusu darbus, kiek suprantu, ant LT lino, jis atrodo labai tankus. Maniskis toks retis, kudas baisiai...
Idedu paskutini siuvinuka, kad suprastumet, apie ka as kalbu:

user posted image
user posted image

Stai ir mano lino pakuotes. antras, kaip sakiau, nera baltas, jis sviesus, bet ne baltas.
user posted image

Turiu AIDA marmurines spalvos. abi 14 dydzio, viena is ju tokia beveik balintos kavos spalvos, kita laboiau i zalias pilkumas biggrin.gif
user posted image

Kas be ko, turiu baltos Aidos, ir turiu kremines 18 dydzio AIDOS.

Turiu kazka, vadinasi Fidder's - toks kaip Aida, tik lyg nesukuotos medvilens ar pan, nu nera "svarus". 18 dydzio
user posted image

Tai kurios siuvineje sita darbeli arba kurios turi daug patirties, gal galit patart, kuria medziaga pasirink ir kokio dydzio? remo jokio neturiu, bet derinsiu prie juodo ar tamsiai rudo.
Gal kurios siuvineje, gali parasyt ir dydi cm pvz ant 14 AIDOs ar pan blush2.gif Labai noriu sito darbelio, ir iskilo milijonas kvailu klausimu doh.gif
Atsakyti
Vis pas jus zvalgausi, ir negaliu atsistebeti, kokie jusu visu nuostabus darbeliai wub.gif wub.gif visos taip greitai ir kruopsciai siuvinejat, kad man iki jusu dar oho oho kaip toli.. smile.gif

Pagaliau ir as idesiu savo kuklius darbelius jau pries naujuosius pradetus, bet va vis nesugebu ideti normaliai doh.gif doh.gif
Bezdzioneles - http://public.fotki....eles.html#media

Pirmas bandymas ant lino - http://public.fotki....-ant.html#media

Pirtininkai - http://public.fotki....tele.html#media

Ir si kankinu jau antra menesi smile.gif http://public.fotki....0375.html#media

Noriu visoms padekoti, kas padejote man visame kame notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrida45 @ 2011 03 29, 15:47)
Vis pas jus zvalgausi, ir negaliu atsistebeti, kokie jusu visu nuostabus  darbeliai wub.gif  wub.gif visos taip greitai ir kruopsciai siuvinejat, kad man iki jusu dar oho oho kaip toli.. smile.gif

Nu nerealiai cia pridejai groziu wub.gif Man labai labai patiko tas antras - apskritai dievinu tokius minimalistinius, kurie daug pasako.
Pirtukai matyti, tad negirsiu biggrin.gif
O tas, kuri "kankini" - irgi super

Saunuole 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2011 03 26, 23:13)
Mano atvirukas su siuvineta knygute. Nelabai man patiko spalvos, tad bandau is naujo, pagal ta antra schemute ir ant lino - pirma karta ant jo siuvineju ir kol kas labai patinka smile.gif

Kaip knygu skaitytojai, labai labai man jis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aga1: 30 kovo 2011 - 05:47
QUOTE(Gytė @ 2011 03 29, 19:37)
Pasirodau draugijai prie knygeles-  vizitiniu deklas mirksiukas.gif

labai labai thumbup.gif

QUOTE(Ingrida45 @ 2011 03 29, 21:47)
Pagaliau ir as idesiu savo kuklius darbelius jau pries naujuosius pradetus, bet va vis nesugebu ideti normaliai  doh.gif  doh.gif

kiek daug šaunių darbelių, po baliončiką kiekvienam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2011 03 29, 15:59)
gausiu kazkoki konverteri,bet sako visisko tikslumo nera.

ieskoti reikia kas siuvinejo  ax.gif

orlis konverteris parsisiusti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 30 kovo 2011 - 08:29
QUOTE(Ingrida45 @ 2011 03 29, 20:47)
Pagaliau ir as idesiu savo kuklius darbelius jau pries naujuosius pradetus, bet va vis nesugebu ideti normaliai  doh.gif  doh.gif

nuostabūs ir kruopštūs darbeliai 4u.gif
Atsakyti