Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu

QUOTE(Donalita @ 2011 03 26, 12:32)
Sakyciau nieko cia neprigalvosi, tik ant virsaus ka uzsiuvinet. Tamsiai pilkai ar juodai uzsiuvineciau tas besisvieciancias groteles, o is kokiu mini motyvu panasiu spalvu kaip jau issiuvineta roze pasiuvineciau vietom ant ar salia groteliu, tipo geles ant ju apsivijusios auga.

aciu uz minti,bandysiu kazka smile.gif

QUOTE(Džeinė @ 2011 03 26, 14:45)
o kuo žymėjai???  g.gif

mano subraižytas (turkio spalvos)  RR-as daugiau kaip metus po Lietuva keliavo ir  viskas išsiplovė puikiai  g.gif

zymejau zdru piestuku is auksarankes.pakisus po vandeniu isnyksta.
o cia grynai issviesejo medziaga tose vietose...
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2011 03 28, 13:34)
kita karta nuoroda idek tikslesne ,kad ieskoti nereiketu  mirksiukas.gif schema gera.maciau rodos kazkokiam zurnale .

o cia taip suprantu konverteris muline orlis

paklausinesiu osinkoj

beda kad kodams yra kazkoks konverteris ne sis,bet gali ir neatitikti kodai konvertuojant.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 28 kovo 2011 - 14:32
Gal kas turite graziu paveikslu su gelemis schemuciu? Noreciau tokio truputi didesnio paveikslo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingailiux @ 2011 03 28, 17:05)
Gal kas turite graziu paveikslu su gelemis schemuciu? Noreciau tokio truputi didesnio paveikslo  blush2.gif

siuvinejimo kryzeliu schemu paieska

ziurekit geliu 1psl
Atsakyti
QUOTE(murkse @ 2011 03 26, 15:17)
o man  thumbup.gif  ir spalvos  thumbup.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2011 03 27, 05:58)
labai grazu ,maciau tavo kitas atvirutes,jos nuostabios.

Aciu uz pagyras 4u.gif

QUOTE(Dinka* @ 2011 03 27, 07:33)
as buvau nedrasi- mano pirmasis darbelis buvo toks:

Mano irgi panasus labai - kazkokai kaledine atvirute biggrin.gif
Tiesa pasakius, pacio pirmo dar nepabaigus, gal siemet prisiruosiu, bet ten begelaes klaidu, kryziukai turbut 5x5 mm dydzio doh.gif

QUOTE(Dvi @ 2011 03 27, 07:50)
Dar  vienas i mano kolekcija:

Mergaites jau isgyre, bet ir as negaliu patylet - super ir sitas darbelis, vertas begales liaupsiu wub.gif

QUOTE(shining @ 2011 03 27, 08:09)
o čia dar vienas dviejų savaičių darbelis  smile.gif tik nekreipkit dėmesio į įrėminimą 

Jei neziuret i ta reminima, tai pats darbelis man grazus. Ir gal net nemacius tokiu gandro dar iki siol buvau 4u.gif
Tikekimes, pasimokem is savo klaidu ir kitas bus iremintas gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2011 03 28, 19:00)
Jei neziuret i ta reminima, tai pats darbelis man grazus. Ir gal net nemacius tokiu gandro dar iki siol buvau  4u.gif
Tikekimes, pasimokem is savo klaidu ir kitas bus iremintas gerai smile.gif

čia buvo tik kaip pavyzdys, kaip atrodytų įrėmintas, nes pati į tuos rėmus įstačiau biggrin.gif tikrai jis bus perrėmintas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(shining @ 2011 03 28, 15:24)
čia buvo tik kaip pavyzdys, kaip atrodytų įrėmintas, nes pati į tuos rėmus įstačiau  biggrin.gif tikrai jis bus perrėmintas  biggrin.gif

Aaa, aisku, tada bus viskas nuostabu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2011 03 28, 13:34)
kita karta nuoroda idek tikslesne ,kad ieskoti nereiketu  mirksiukas.gif schema gera.maciau rodos kazkokiam zurnale .

o cia taip suprantu konverteris muline orlis

paklausinesiu osinkoj

aciu, tikrai gerai butu, jei paklausinetum, nes as ieskojau per google, bet vis tiek nerangu siu spalvu kaip konvertuot:

Muline orlis (мулине орлис): 002; 069; 096; 097;198; 417;1115; 1126; 2173

Is 22ju spalvu nerandu 9 unsure.gif tai tikrai nemazai, kazin ar galesiu siuvinet ? Jus tai gal ir parinktumet spalvas, o as kaip zalia, tai be sansu doh.gif o blogiausia, kad tikrai nemazai saulegrazu perziurejau ir tik sie patiko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ti_Na @ 2011 03 29, 11:26)
aciu, tikrai gerai butu, jei paklausinetum, nes as ieskojau per google, bet vis tiek nerangu siu spalvu kaip konvertuot:

Muline orlis (мулине орлис): 002; 069; 096; 097;198; 417;1115; 1126; 2173

Is 22ju spalvu nerandu 9  unsure.gif  tai tikrai nemazai, kazin ar galesiu siuvinet ? Jus tai gal ir parinktumet spalvas, o as kaip zalia, tai be sansu  doh.gif  o blogiausia, kad tikrai nemazai saulegrazu perziurejau ir tik sie patiko  doh.gif

gausiu kazkoki konverteri,bet sako visisko tikslumo nera.

ieskoti reikia kas siuvinejo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 29 kovo 2011 - 14:00
QUOTE(Katu @ 2011 03 26, 22:13)
Mano atvirukas su siuvineta knygute. Nelabai man patiko spalvos, tad bandau is naujo, pagal ta antra schemute ir ant lino - pirma karta ant jo siuvineju ir kol kas labai patinka smile.gif

Labai originalu ir grazu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Ieva V @ 2011 03 26, 10:26)
Sveikos, reodausi su nauju darbeliu smile.gif
Fotoalbumas smile.gif

Super thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, gal patartumete kur ieskoti info kaip issiuvineta darbeli uzdeti knygos virselio. Pirmame psl. yra nuoroda "knygos apvilkimas", bet psl neranda. Turbut pasenusi nuoroda. Padariau savo pirma darbeli, metrika mazylei, noriu kazkaip uzdeti ant knygos virselio. Ta knyga butu dar tik spausdinama knygrysykloje. Gal ten man kaip nors idetu i storus virselius? Gal kas susidurete su tokiu klausimu?
Nepykite jei kartojasi toks klausimas, bet labai jau daug temu apie tai kalbeta, neimanoma perskaityti visu doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos.... Šiandien iš SM gavau tokią žinutę į email'ą:
"Astukasss atsiuntė jums šią žinutę iš http://www.supermama...rumas/index.php.
Laba diena, mačiau, kad esate prisijungusi prie http://vishivalochka.at.ua/load/4-3-2 psl norėjau paprasyti parsiusti siuvinėjimo schemą "Свежесть маков". Ačiu už pagalba."

Dabar noriu paklaust, ar Astukasss galėtų nurodyt kur man ją siųst, jei nėra nurodyto adresiuko????? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo čiolė: 29 kovo 2011 - 17:41