Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu

QUOTE(Klajokle @ 2011 03 26, 12:16)
Na va pribaigiau.Deja,matosi zymejimas

Darbelis puikus. 4u.gif Man is vieno darbelio neissiplove tas turkio spalvos isplaunamas markeris. Liko tokios pilkos, kaip nuo piestuko zymes. Padejo Amway firmos purskiamas demiu isemejas.
user posted image
Atsakyti
Labutis, kiek daug gražių darbelių užderėjo. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva V @ 2011 03 26, 09:26)
Sveikos, reodausi su nauju darbeliu smile.gif
Fotoalbumas smile.gif

Labai mielas wub.gif man būtų gaila tokį albumą duot kam nors vartyt biggrin.gif
Atsakyti
Na va pribaigiau.Deja,matosi zymejimas sad.gif stovejo 2m tai isiede sad.gif Gal kas zino

labai grazus paveiksliukas. ten kur liko zymes bandyciau plytine siena daryt g.gif
Atsakyti
[quote=shining,2011 03 25, 23:20]
Labas vakaras 4u.gif
Vis užsuku į jūsų temą, visų darbai wub.gif wub.gif wub.gif na aš dar tik pradžiamokslė esu, tai noriu parodyti savo pirmąjį darbelį blush2.gif

Na, jei pirmas darbas toks geras, tai tiesiog negalime sulaukti kitu!
Super thumbup.gif
Sveikinam, labai grazus darbas. Gerai iremintas. bendras rezultatas tiesiog puikus!
Atsakyti
Na va pribaigiau.Deja,matosi zymejimas sad.gif stovejo 2m tai isiede sad.gif Gal kas zino kokia iseiti??? ax.gif

o kuo žymėjai??? g.gif

mano subraižytas (turkio spalvos) RR-as daugiau kaip metus po Lietuva keliavo ir viskas išsiplovė puikiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ti_Na @ 2011 03 26, 11:16)
* turiu nusipirkus tikriausiai Aida 16- kaip patikrint ar tikrai 16?
* Apacioj raso matmenys (30x36cm), tai kiek man cia reik turet medziagos, kad dar liktu ireminimui??? Ir is kur zinot ant kokios medziagos, ten neparasyta.

* Ar Aida 16 gali patikrinti paskaičiavusi kiek kryžiukų telpa 1 colyje- pagal tai ir žymimas Aidos dydis.
* Šio darbelio dydis nebūtinai gausis toks, koks nurodyta- jei ten numatyta 14 Aidai, o tavoji 16, tai darbelis bus mažesnis. Geriau pasiskaičiuoti kryžiukus į plotį ir aukštį, bei iš kiekvieno krašto palikti bent 5 cm rėminimui.
* Ar schema kokybiška merginos galėtų pažiūrėt jei įdėtum nuorodą iš kur ją paėmei, dabar sunku ką nors spręsti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiux-: 26 kovo 2011 - 15:40
QUOTE(shining @ 2011 03 25, 21:20)

Vis užsuku į jūsų temą, visų darbai  wub.gif  wub.gif  wub.gif  na aš dar tik pradžiamokslė esu, tai noriu parodyti savo pirmąjį darbelį  blush2.gif

Labai gražus darbas ir pirmas bigsmile.gif

QUOTE(Ieva V @ 2011 03 26, 09:26)
Fotoalbumas smile.gif

Koks groooožis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2011 03 26, 17:39)
* Ar Aida 16 gali patikrinti paskaičiavusi kiek kryžiukų telpa 1 colyje- pagal tai ir žymimas Aidos dydis.
* Šio darbelio dydis nebūtinai gausis toks, koks nurodyta- jei ten numatyta 14 Aidai, o tavoji 16, tai darbelis bus mažesnis. Geriau pasiskaičiuoti kryžiukus į plotį ir aukštį, bei iš kiekvieno krašto palikti bent 5 cm rėminimui.
* Ar schema kokybiška merginos galėtų pažiūrėt jei įdėtum nuorodą iš kur ją paėmei, dabar sunku ką nors spręsti.

aciu 4u.gif
Dabar tiksliai neatsimenu is kur atsisiunciau, eisiu ieskot kur ir idesiu.
O nieks nesiuvinejo saulegrazu???
Atsakyti
merginos,help!
nugis niekaip neatsirenku siulu "pirties" darbui doh.gif prasau,padekit,man reikia koduku blush2.gif ax.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2011 03 26, 17:39)

Schema emiau is Geles tik neatsimenu kuriam puslapy doh.gif Nejaugi dabar vel kiekviena perziurineti? blink.gif
Atsakyti
Mano atvirukas su siuvineta knygute. Nelabai man patiko spalvos, tad bandau is naujo, pagal ta antra schemute ir ant lino - pirma karta ant jo siuvineju ir kol kas labai patinka smile.gif

user posted image
Atsakyti