Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu

QUOTE(shining @ 2011 03 25, 21:20)
Labas vakaras  4u.gif
Vis užsuku į jūsų temą, visų darbai  wub.gif  wub.gif  wub.gif  na aš dar tik pradžiamokslė esu, tai noriu parodyti savo pirmąjį darbelį  blush2.gif

šaunuolė tikrai thumbup.gif puikus darbas
Atsakyti
Vis užsuku į jūsų temą, visų darbai  wub.gif  wub.gif  wub.gif  na aš dar tik pradžiamokslė esu, tai noriu parodyti savo pirmąjį darbelį  blush2.gif

Nuostabus darbelis wub.gif o dar tik pirmas, kas bus toliau? biggrin.gif
Kiek laiko siuvinėjai? Kokio dydžio darbas?
Atsakyti
mergaites, pakonsultuokit prasau...

reikia padaryti kokia nors nedidele smagia dovanele - mintyse turiu tik toki raktu pakabuka arba padekliuka po puodeliu...

piesinuku daugiau maziau turiu, bet pamenu, jog buvo problemu kai kurioms is jusu, kad darant pakabukus ar tuos padekliukus kazkaip siuvineta medziaga netilpdavo tarp tu plastikiniu sieneliu... t.y. buvo per stora su siulais...

gal galite papasakoti kaip reikia padaryti, kad tilptu? smile.gif nenoriu padaryti darbelio ir ant galo susimauti...

beje, gal Vilniuje galima kur nors is karto nusipirkti tu pakabuku ir padeliuku? nes randu kol kas KaSiuluose, bet ten reiks laukti kol atsius apie kokia savaite ania?..
Atsakyti
oi darbai darbeliai,saunuoles kad netingit ir vis yra i ka akis paganyt 4u.gif wub.gif
as kitoj pusej grazu popieri uzdedu,nebent sugebat dvipusiskai siuvinet. Vienoj ir kitoj pusej x biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, reodausi su nauju darbeliu smile.gif
Fotoalbumas smile.gif
user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ieva V @ 2011 03 26, 11:26)
Fotoalbumas smile.gif

Labai mielas darbelis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva V @ 2011 03 26, 09:26)
Fotoalbumas smile.gif

labai labai gražu wub.gif
Atsakyti
noriu parodyti savo pirmąjį darbelį  blush2.gif

puikiai padarytas darbelis, o ir dizainas dar nematytas, įrėminta taip pat puikiai. Žodžiu- 10 balų thumbup.gif

Greit prisipažink- kuo klijavai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2011 03 26, 12:22)
Greit prisipažink- kuo klijavai  biggrin.gif

Aciukas uz ivertinimus smile.gif

Piestukiniais kiljais, va tokiais smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ieva V: 26 kovo 2011 - 10:29
Labas rytas 4u.gif
Vis skaitau jusu temas, stebiuos ir zaviuos jusu darbais wub.gif

As tik kokias dvi savaites uzsidegiau siuvinejimu ax.gif Pasibandymui pabandziau issiuvinet mini paveiksliukus.... ir patiko ziauriai. Dabar is karto noriu issiuvinet ka nors didesnio i virtuve. T.y motyva kaip ir sugalvojau saulegrazas (nors dar ne galutinai doh.gif ) arba kazka su daug geltonos spalvos, ieskojaus schemuciu temoj, kaip ir issirinkau, bet .... nezinau net nuo ko pradet, tikriausiai kaip pradziamoksliai reiktu ant Aidos (turiu nusipirkus tikriausiai Aida 16- kaip patikrint ar tikrai 16?) ir nezinau ar ta schemute yra kokybiska
Noreciau issiuvinet sita :
user posted image

Apacioj raso matmenys (30x36cm), tai kiek man cia reik turet medziagos, kad dar liktu ireminimui??? Ir is kur zinot ant kokios medziagos, ten neparasyta.
Ir noreciau su DMC siuvinet, bet ten tikriausiai kiti siulai, gal kas gali pasakyt kokie ten siulai
user posted image
Gal ka jau siuvinejo sita?
Arba is savo patirties galit pakomentuot, busiu tikrai dekinga aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ti_Na: 26 kovo 2011 - 11:17
Na va pribaigiau.Deja,matosi zymejimas sad.gif stovejo 2m tai isiede sad.gif Gal kas zino kokia iseiti??? ax.gif
user posted image
Papildyta:
Fotoalbumas smile.gif

Nu labai labai! thumbup.gif
Papildyta:
Labas vakaras  4u.gif

Tobula! bigsmile.gif saunuole thumbup.gif mano pirmas blynas ne negali lygintis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2011 03 26, 10:16)
Na va pribaigiau.Deja,matosi zymejimas sad.gif stovejo 2m tai isiede sad.gif Gal kas zino kokia iseiti??? ax.gif

Sakyciau nieko cia neprigalvosi, tik ant virsaus ka uzsiuvinet. Tamsiai pilkai ar juodai uzsiuvineciau tas besisvieciancias groteles, o is kokiu mini motyvu panasiu spalvu kaip jau issiuvineta roze pasiuvineciau vietom ant ar salia groteliu, tipo geles ant ju apsivijusios auga.
Atsakyti