Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu

QUOTE(Anafora @ 2011 03 25, 10:20)
Buvau pasižadėjusi parodyti procesą Paryžiaus pusryčių - čia kelių savaičių darbelis - aš mėgaujuosi procesu, tad neskubu visai, dėkui už patarimus siuvinėti kaip  nurodyta rinkinyje - man spalvos ir viskas l.patinka, nors pradžioje nepasitikėjau, tad pažadas:

drinks_cheers.gif tikrai gražiai
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

ar neteko ko blogo girdet/skaityt apie sio pav schema - na, ta prasme, ar viskas su ja tvarkoj rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vasarė @ 2011 03 25, 18:23)
Sveikutes 4u.gif

ar neteko ko blogo girdet/skaityt apie sio pav schema - na, ta prasme, ar viskas su ja tvarkoj  rolleyes.gif

http://club.osinka.r...9189?&start=840

raso nesiuvineti ,siaubingas progonas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 25 kovo 2011 - 16:52
Vasare, pasiziurek ant schemos - jei uzrasyta copyright Laura-stitch, tai schema tikrai abejotinos kokybes. Turi ji savo svetaine su nemokamom ir mokamom schemom, bet geriau jau siuvineti tai, kas tikrai verta pastangu, laiko ir pinigu.
Pasiziurek peizazus mano parase, gal patiks kuris.
Ups, pasigyriau. Peizazu dar ten neidejau, vakare sukrausiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donalita: 25 kovo 2011 - 18:44
QUOTE(Donalita @ 2011 03 25, 20:41)
Vasare, pasiziurek ant schemos - jei uzrasyta copyright Laura-stitch, tai schema tikrai abejotinos kokybes. Turi ji savo svetaine su nemokamom ir mokamom schemom, bet geriau jau siuvineti tai, kas tikrai verta pastangu, laiko ir pinigu.

siulyciau ir as siuvineti kokio zinomo dizaino .kad ir чаривна мить peizazai labai grazus ax.gif

P.S atsisiunciau ta schema paziuret o ji pdf formate ir siaubingos kokybes blink.gif ir dar jokio pavadinimo kieno ji gamybos ax.gif osinkoj kazkas dar klausinejo apie jos kokybe.kai kas ten atsakys ,parasysiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 25 kovo 2011 - 18:48
QUOTE(Uodegyte @ 2011 03 25, 16:51)
http://club.osinka.r...9189?&start=840

raso nesiuvineti ,siaubingas progonas.
QUOTE(Donalita @ 2011 03 25, 18:41)
Ups, pasigyriau. Peizazu dar ten neidejau, vakare sukrausiu.
QUOTE(Uodegyte @ 2011 03 25, 18:46)
siulyciau ir as siuvineti kokio zinomo dizaino .kad ir чаривна мить  peizazai labai grazus  ax.gif

P.S atsisiunciau ta schema paziuret o ji pdf formate ir siaubingos kokybes  blink.gif ir dar jokio pavadinimo kieno ji gamybos  ax.gif osinkoj kazkas dar klausinejo apie jos kokybe.kai kas ten atsakys ,parasysiu.

verysad.gif gaila, teks dairytis kazko kito...

butent is laura stitch verysad.gif Copyright By: Schema dal Sito www.laura-stitch.it

aciu uz atsakymus 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2011 03 25, 10:25)
kur čia taip Vilniuj daro? blink.gif  unsure.gif

madoje, 2 aukšte prie žaislų parduotuvės verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZMama: 25 kovo 2011 - 20:50
Labas vakaras 4u.gif
Vis užsuku į jūsų temą, visų darbai wub.gif wub.gif wub.gif na aš dar tik pradžiamokslė esu, tai noriu parodyti savo pirmąjį darbelį blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(shining @ 2011 03 25, 21:20)
Labas vakaras  4u.gif
Vis užsuku į jūsų temą, visų darbai  wub.gif  wub.gif  wub.gif  na aš dar tik pradžiamokslė esu, tai noriu parodyti savo pirmąjį darbelį  blush2.gif

bigsmile.gif kaip dailu, tikrai nepasakytum kad pradžiamokslė esi 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, kaip visad visu darbukau nuostabus 4u.gif

noreciau paklausti tu, kurios esate klijavusios ant dezuciu ar ant foto albumu. Esme tokia, kad darau foto albuma, bet jo nepatraukineju, o pirkau grazu, ten turbut dermantinu aptrauktas, tai ant jo klijuosiu siuvinuka ir turiu nusipirkusi juostele krasciukams pridengti. Su kuo siulytumet klijoti, kad gerai laikytu tiek pati siuvinuka tie ta juostele, visgi daiktas bus naudojamas, tai bijau kad nenukristu... smile.gif tikiuosi supratot mano klausima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shining @ 2011 03 25, 23:20)
Labas vakaras  4u.gif
Vis užsuku į jūsų temą, visų darbai  wub.gif  wub.gif  wub.gif  na aš dar tik pradžiamokslė esu, tai noriu parodyti savo pirmąjį darbelį  blush2.gif

puikus darbas thumbup.gif saunuole 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 25 kovo 2011 - 22:00
QUOTE(Džeinė @ 2011 03 25, 20:29)
bigsmile.gif  kaip dailu, tikrai nepasakytum kad pradžiamokslė esi  4u.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2011 03 25, 21:00)
puikus darbas  thumbup.gif saunuole  4u.gif

ačiū blush2.gif malonu girdėti lotuliukas.gif tikrai pirmas mano darbelis, tačiau prieš pradėdama siuvinėti gana ilgai domėjausi, skaičiau literatūrą, jūsų visų formumiečių patarimus ir t.t smile.gif
manau, kad jau susirgau siuvinėjimo manija, nes jau pradėjau trečią darbą siuvinėti lotuliukas.gif negaliu nueiti ramiai miegoti, kol nors bent truputėlį nepasiuvinėju lotuliukas.gif
Atsakyti