Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu

grazus procesai smile.gif
aida as skaiciuojuosi,jei nesu tikra,kokio dydzio-jei 1ince 14 skyluciu,bus 14aida ir t.t.
Atsakyti
aciu! 4u.gif Per kiek laiko atsiuncia prekes is kasiulai?(mazeikiai)
Kokio dydzio adatos reik 16,18 aidai? ax.gif 24/26 atrodo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klajokle: 25 kovo 2011 - 11:35
Gal kas nors turite TT meškučių konvertavimo į DMC kodukus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(B_March @ 2011 03 25, 13:35)
Gal kas nors turite TT meškučių konvertavimo į DMC kodukus?  4u.gif

o TT ne patys dmc siuliukai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2011 03 25, 11:12)
14 didaziausias
16 vidutinis
18 maziausias

ax.gif neklaidink siuvinėjančiu naujokiu ... 14, 16, 18 yra populiariausios aidos
dabar atsirado ir 20 aida , be to yra ir labai didelės tai 11 ir 7 aida smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2011 03 25, 09:59)
ax.gif  neklaidink siuvinėjančiu naujokiu ... 14, 16, 18 yra populiariausios aidos
dabar atsirado ir 20 aida , be to yra ir labai didelės tai 11 ir 7 aida  smile.gif

na,taip,yra,neatsirado,ju senai yra visokiu dydziu,tik sios trys populiariausios ir dazniausiai tokiems darbams naudojamos,o dideles-11 ir 7 daugiau needlpoint arba pagalvems siuvinet su vilna naudojamos
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2011 03 25, 12:24)
aciu!  4u.gif Per kiek laiko atsiuncia prekes is kasiulai?(mazeikiai)
Kokio dydzio adatos reik 16,18 aidai? ax.gif 24/26 atrodo?

as visada 26 nr adata siuvineju, ir ant 14, ir ant 16ct 4u.gif dabar ir ant 25ct tom paciom adatom siuvineju ir visai ne per storos jos man g.gif
Grazus leliukai labai wub.gif man fono spalva patinka. del schemos paklausk schemu paieskos temoje, tikrai kas nors pades 4u.gif

TT meskiuku siulai yra Anchor. As sita konverteri naudoju:
http://www.cyberstit...p?processForm=0
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2011 03 25, 13:59)
ax.gif  neklaidink siuvinėjančiu naujokiu ... 14, 16, 18 yra populiariausios aidos
dabar atsirado ir 20 aida , be to yra ir labai didelės tai 11 ir 7 aida  smile.gif

na kiek man reikia tiek zinau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Dantiste @ 2011 03 25, 14:11)
as visada 26 nr adata siuvineju, ir ant 14, ir ant 16ct 4u.gif dabar ir ant 25ct tom paciom adatom siuvineju ir visai ne per storos jos man g.gif
Grazus leliukai labai wub.gif man fono spalva patinka. del schemos paklausk schemu paieskos temoje, tikrai kas nors pades 4u.gif

jau nuoroda ideta leliukam ax.gif

teisybe doh.gif tik prasymas nesuprantamai buvo,tt meskuciu i dmc doh.gif kai pamirsau kad jie anchor.
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2011 03 25, 12:11)

aciu uz silta atsakyma smile.gif o schemute jau gavau smile.gif aciu Jubai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klajokle: 25 kovo 2011 - 12:28
QUOTE(Dantiste @ 2011 03 25, 13:11)
http://www.cyberstit...p?processForm=0

taip, prie schemos nurodyti Anchor siūliukai. Gal tikrai neaiškiai suformulavau prašymą - lyg atsimenu, kad kažkas turėjo būtent TT meškiukams skirtus DMC kodukus, kurie išbandyti ir patikrinti, tai galvoju paklausiu dėl visa ko, gal kas po ranka turės ax.gif o koverteriai tai kiekvienas vis kitaip rodo biggrin.gif Bet jeigu niekas neatsilieps, konvertuosiuosi pati, bus ir taip gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(B_March @ 2011 03 25, 14:58)
taip, prie schemos nurodyti Anchor siūliukai. Gal tikrai neaiškiai suformulavau prašymą - lyg atsimenu, kad kažkas turėjo būtent TT meškiukams skirtus DMC kodukus, kurie išbandyti ir patikrinti, tai galvoju paklausiu dėl visa ko, gal kas po ranka turės  ax.gif o koverteriai tai kiekvienas vis kitaip rodo  biggrin.gif Bet jeigu niekas neatsilieps, konvertuosiuosi pati, bus ir taip gerai  smile.gif

Aš esu konvertavus dviejų TT meškiukų siūlus į DMC. Kokių tau reiktų?
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 03 25, 14:13)
Aš esu konvertavus dviejų TT meškiukų siūlus į DMC. Kokių tau reiktų?

keliamės į AŽ smile.gif
Atsakyti