grazus procesai
aida as skaiciuojuosi,jei nesu tikra,kokio dydzio-jei 1ince 14 skyluciu,bus 14aida ir t.t.
aciu! Per kiek laiko atsiuncia prekes is kasiulai?(mazeikiai)
Kokio dydzio adatos reik 16,18 aidai? 24/26 atrodo?
Gal kas nors turite TT meškučių konvertavimo į DMC kodukus?
QUOTE(B_March @ 2011 03 25, 13:35)
Gal kas nors turite TT meškučių konvertavimo į DMC kodukus?
o TT ne patys dmc siuliukai
QUOTE(Uodegyte @ 2011 03 25, 11:12)
neklaidink siuvinėjančiu naujokiu ... 14, 16, 18 yra populiariausios aidos
dabar atsirado ir 20 aida , be to yra ir labai didelės tai 11 ir 7 aida
QUOTE(Džeinė @ 2011 03 25, 09:59)
na,taip,yra,neatsirado,ju senai yra visokiu dydziu,tik sios trys populiariausios ir dazniausiai tokiems darbams naudojamos,o dideles-11 ir 7 daugiau needlpoint arba pagalvems siuvinet su vilna naudojamos
QUOTE(Klajokle @ 2011 03 25, 12:24)
aciu! Per kiek laiko atsiuncia prekes is kasiulai?(mazeikiai)
as visada 26 nr adata siuvineju, ir ant 14, ir ant 16ct dabar ir ant 25ct tom paciom adatom siuvineju ir visai ne per storos jos man
Grazus leliukai labai man fono spalva patinka. del schemos paklausk schemu paieskos temoje, tikrai kas nors pades
TT meskiuku siulai yra Anchor. As sita konverteri naudoju:
http://www.cyberstit...p?processForm=0
QUOTE(Džeinė @ 2011 03 25, 13:59)
na kiek man reikia tiek zinau
Papildyta:
QUOTE(Dantiste @ 2011 03 25, 14:11)
as visada 26 nr adata siuvineju, ir ant 14, ir ant 16ct dabar ir ant 25ct tom paciom adatom siuvineju ir visai ne per storos jos man
Grazus leliukai labai man fono spalva patinka. del schemos paklausk schemu paieskos temoje, tikrai kas nors pades
jau nuoroda ideta leliukam
TT meskiuku siulai yra Anchor. As sita konverteri naudoju:
teisybe tik prasymas nesuprantamai buvo,tt meskuciu i dmc kai pamirsau kad jie anchor.
QUOTE(Dantiste @ 2011 03 25, 12:11)
aciu uz silta atsakyma o schemute jau gavau aciu Jubai
QUOTE(Dantiste @ 2011 03 25, 13:11)
taip, prie schemos nurodyti Anchor siūliukai. Gal tikrai neaiškiai suformulavau prašymą - lyg atsimenu, kad kažkas turėjo būtent TT meškiukams skirtus DMC kodukus, kurie išbandyti ir patikrinti, tai galvoju paklausiu dėl visa ko, gal kas po ranka turės o koverteriai tai kiekvienas vis kitaip rodo Bet jeigu niekas neatsilieps, konvertuosiuosi pati, bus ir taip gerai
QUOTE(B_March @ 2011 03 25, 14:58)
taip, prie schemos nurodyti Anchor siūliukai. Gal tikrai neaiškiai suformulavau prašymą - lyg atsimenu, kad kažkas turėjo būtent TT meškiukams skirtus DMC kodukus, kurie išbandyti ir patikrinti, tai galvoju paklausiu dėl visa ko, gal kas po ranka turės o koverteriai tai kiekvienas vis kitaip rodo Bet jeigu niekas neatsilieps, konvertuosiuosi pati, bus ir taip gerai
Aš esu konvertavus dviejų TT meškiukų siūlus į DMC. Kokių tau reiktų?
QUOTE(zuzanele @ 2011 03 25, 14:13)
Aš esu konvertavus dviejų TT meškiukų siūlus į DMC. Kokių tau reiktų?
keliamės į AŽ