Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu

QUOTE(rraameke @ 2011 03 23, 13:13)
aciu uz komentarus, bet kai ne pati reminau, tai nagaliu nieko komentuoti, nes man iremino spec parduotuveje, bet ju supratimas biski kitoks nei musu cool.gif

jo, biškį kitoks, galima pasakyti, kad netgi lb. Šian kaip nuėjau pasiimti darbelį, tai net akys ant kaktos iššoko blink.gif . dariau darbelį apvalų, tai ir paprašiau, kad paspartą padarytų apvalų, bet kaip pamačiau, kad pasportas uždėtas ne ant kraštų, bet ant pačio siuvinuko, tai net blogą pasidarė doh.gif blink.gif Palikau perdaryti, žr ką jie ten vėl prikurs, net net baisu darosi verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZMama: 24 kovo 2011 - 20:33
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2011 03 24, 16:52)
O čia pristatau kalėdinę dovaną sau 

QUOTE(Dinka* @ 2011 03 24, 17:19)
pagaliau ir as jau turiu ka parodyt  blush2.gif

nuostabūs darbai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2011 03 24, 15:35)
Grazus procesai thumbup.gif

oho, is kur tiek laiko siuvinejimui? bigsmile.gif net pavydas sueme hihihi.gif dar labai idomu kaip baigtas darbas atrodys? ax.gif
Grazus metrikiukas, ireminta graziai 4u.gif mano nuomone, tie abu paveiksleliai turetu deret tarpusavy. Man jie ir atrodo lyg is vienos serijos butu ax.gif

darbeliai visu saunus thumbup.gif as irgi manau,kad tie du paveiksliukai is vienos serijos smile.gif
na,laiko man truksta,noreciau darbus taip dirbt,kaip pvz DVI-ji sitiek visko ir sitaip graziai bei greitai padaro wub.gif o vat man su laiku ir kantrybe nekas. doh.gif blush2.gif noretusi ir ta,ir ana issiuvinet,ir ne po metu,o ryt jau turet blush2.gif
o darbas bus sitoks
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2011 03 24, 18:15)
sauniai atrodo  thumbup.gif labai laukiau pabaigto  ploja.gif o tie paskutiniai siuliukai ir atitiko ?ar ka nors keitei ?

jo, su tais paskutiniaisiais ir padariau viska, nieko nebekeiciau, nes perejimai idealus gavos thumbup.gif

QUOTE(murkse @ 2011 03 24, 20:52)
nuostabūs darbai  thumbup.gif

aciu 4u.gif

QUOTE(mylittleprincess @ 2011 03 24, 22:15)
o darbas bus sitoks

sitas irgi yra mano planuose. kazi, ar jis tiktu pasikabinti virtuvej? g.gif pas mane viena tokia tuscia siena nemaza yra....spalvos kaip ir tiktu...
nes kiek renkuos renkuos, ziurineju ir vartau- nu nerandu kazko tokio, kas liptu ant mano virtuves sienos nors tu ka blush2.gif
Atsakyti
na,as i svetaines kambari sita darau,man virtuvei-kazkaip su asociais labiau noretusi ax.gif
bent pagal mano skaiciavimus ir matavimus jis toks nemazas gaunasi-panasiai 55cmX34cm-as cia grubiai tiek audinio atsikirpau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2011 03 24, 22:26)
na,as i svetaines kambari sita darau,man virtuvei-kazkaip su asociais labiau noretusi ax.gif
bent pagal mano skaiciavimus ir matavimus jis toks nemazas gaunasi-panasiai 55cmX34cm-as cia grubiai tiek audinio atsikirpau  biggrin.gif

na vat, kad ir man sitas darbelis labiau i svetaine....virtuvei per geras jis blush2.gif
na ka- kol yra kitu siuvinejimo planu, toliau ieskau virtuvei tinkamo ir patinkamo darbelio ax.gif
Atsakyti
Bukit geros,padekit verysad.gif pora m nebesiuvinejau,db noriu pabaigt kas nebaigta...nebereandu sito schemutes,gal kas turit ar matet kur? ax.gif
user posted image
Atsakyti
Labas rytas,

Buvau pasižadėjusi parodyti procesą Paryžiaus pusryčių - čia kelių savaičių darbelis - aš mėgaujuosi procesu, tad neskubu visai, dėkui už patarimus siuvinėti kaip nurodyta rinkinyje - man spalvos ir viskas l.patinka, nors pradžioje nepasitikėjau, tad pažadas:

user posted image]1[/URL]
user posted image]2[/URL]

Gražios dienos visoms siuvinėtojoms mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ZMama @ 2011 03 24, 21:31)
Palikau perdaryti, žr ką jie ten vėl prikurs, net net baisu darosi  verysad.gif

kur čia taip Vilniuj daro? blink.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Anafora @ 2011 03 25, 12:20)
Labas rytas,

Buvau pasižadėjusi parodyti procesą Paryžiaus pusryčių - čia kelių savaičių darbelis - aš mėgaujuosi procesu, tad neskubu visai, dėkui už patarimus siuvinėti kaip  nurodyta rinkinyje - man spalvos ir viskas l.patinka, nors pradžioje nepasitikėjau, tad pažadas:

Gražios dienos visoms siuvinėtojoms  mirksiukas.gif

thumbup.gif

Atsakyti
dar truputeli pagalbos paprasysiu,priminkit,kaip su tais aidu dydziais kaip zinot 14,16 ar 18? koks cia dydis?14 didziausias turbut?turiu medziageliu,bet nebepamenu db koks tas nr... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2011 03 25, 13:11)
dar truputeli pagalbos paprasysiu,priminkit,kaip su tais aidu dydziais kaip zinot 14,16 ar 18? koks cia dydis?14 didziausias turbut?turiu medziageliu,bet nebepamenu db koks tas nr... doh.gif

14 didaziausias
16 vidutinis
18 maziausias
Atsakyti