Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu

QUOTE(mylittleprincess @ 2011 03 24, 13:56)
na,neiskentus iki kitos savaites,imetu dabar,kaip atrodo siuvinejant ant LT lino,padariau keleta klaideliu,bet jas lengvai pataisiau-matosi linija siek tiek nelygi,mat viena skylute arciau issiuvinejau,nes nebuvau gerai lino istempus,o siaip,kai jau buna daugiau pasiuvineta,visai smagiai paskui einasi,sunkiausia siuvinet pirmas eilutes,kai reikia skaiciuot skylutes smile.gif
siuvineju ant balto lino,cia apsvietimas toks,kad atrodo lyg ant kreminio doh.gif

thumbup.gif nuostabiai rodosi ant lino

ir as su lietuvisku linu biggrin.gif

user posted imageuser posted image
po juo lova persisviecia ax.gif truputi suglamzyta,pas mane lankelis mazesnis ,nes su dideliu baisiai nepatogiai schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 24 kovo 2011 - 13:14
grazu bus thumbup.gif
Atsakyti
o jums paskui tos lankelio zymes lengvai ir graziai issilygina?
Atsakyti
QUOTE(mylittleprincess @ 2011 03 24, 14:51)

aciu,tavo taipat friends.gif

QUOTE(Gintariuxt @ 2011 03 24, 14:56)
o jums paskui tos lankelio zymes lengvai ir graziai issilygina?

isplaunu,ir issilygina ax.gif pas mane medinis lankelis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 24 kovo 2011 - 12:58
QUOTE(mylittleprincess @ 2011 03 24, 13:47)
tik dar vienas niuansas-ant zweigart as siuvinejau nimue sniegiena-rodziausi anksciau ir ten uzteko 2X2 daryt kryzelius,o ant sio as pora kart bandziau-per mazi man jie buvo tokio dydzio,tad darau i ilgi 3,i auksti-2 skylutes,rezultata matot,1 sav darbas,kasdien po geras 8val val siuvineju doh.gif

o 2x2 nedarei tik dėl to, kad per maži kryželiai, ar jie ir ne kvadratiniai gaunasi? na, reikės bandyti ir žiūrėti kaip geriau smile.gif kadangi darysiu knygutę, reiks orentuotis pagal tai, kokio dydžio paveikslėlio noriu smile.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2011 03 24, 13:49)
thumbup.gif nuostabiai rodosi ant lino

ir as su lietuvisku linu  biggrin.gif

jau kryželių lygumas bigsmile.gif bigsmile.gif o kaip tu darai? 2x2?
Atsakyti
QUOTE(B_March @ 2011 03 24, 15:03)
o 2x2 nedarei tik dėl to, kad per maži kryželiai, ar jie ir ne kvadratiniai gaunasi? na, reikės bandyti ir žiūrėti kaip geriau  smile.gif kadangi darysiu knygutę, reiks orentuotis pagal tai, kokio dydžio paveikslėlio noriu  smile.gif
jau kryželių lygumas  bigsmile.gif  bigsmile.gif o kaip tu darai? 2x2?

aciu ax.gif taip as 2x2 .taip medziagyte tokia netolygi.nezinau kaip cia paaiskint ,kryziukai tapo platesni is plocio bet trumpesni.is pradziu siuvinejau ant jos kryziukai buvo lygus,nes tada buvo siauresnis is plocio kryziukas bet ilgesnis.reiskias audimas netolygus.ar supratot kas nors mano minti mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 24 kovo 2011 - 13:13
taip,dariau todel,kad i auksti didesni,nei i ploti gavosi,todel darant 2X3 gaunasi lygiai,matyt,toks audimas,man,darant 2x3 graziau atrodo.matyt,kiekvieno skirtingas audimas,ziuresiu,kaip bus ant kitos spalvos-turiu dar kitu spalvu LT lino,tai paziurejus,kai kurios lygesnes,nei baltas,atrodo

Gintariuxt-taip,issklabus ir islyginus darba,nelieka jokiu zymiu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylittleprincess: 24 kovo 2011 - 13:45
Visų darbai ir procesai gražūs thumbup.gif. Dvi iš vis be žodžių biggrin.gif , labai patiko knygelė viduje su riešutais- taip apetitiškai atrodo blush2.gif
O čia pristatau kalėdinę dovaną sau lotuliukas.gif Planavau praeitoms Kalėdoms, o darbą pabaigiau ir įrėminau šioms. Foto prisiruošiau tik šiandien įdėt - bais nebepatinka fotobuketas. Stambesniu planu - tik pabaigtas darbas, nei skalbta nei lyginta
user posted image
user posted image

Dabar poster_offtopic.gif SM senbuvės-vilnietės (etaeta, loretoidas ar kažkuri kita g.gif ) norėjote levandų pasisodinimui. Paršykit į AŽ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglužė žiemos: 24 kovo 2011 - 16:55
pagaliau ir as jau turiu ka parodyt blush2.gif
katik parsinestas iremintas:

user posted image

Aciu Uodegytei uz pagalba susirenkant tinkamus siuliukus, pradzioj vargelio buvo wink.gif 4u.gif 4u.gif
bandziau arciau namu esancia reminimo galerija, bet jauciu teks gryzti i Savex, nors ten ir baisiai jau nepatogu nuvaziuot sad.gif

dabar klausimukas jums, noriu nuomones.
ar tinka šis paveiksliukas i pora mano jau padarytam darbui? noriu antram kudikeliui issiuvinet, taip pat iremint ir salia abu sukabint.....spalvos kiek uzmaciau- atitinka.

user posted image

ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dinka*: 24 kovo 2011 - 17:20
Grazus procesai thumbup.gif
QUOTE(mylittleprincess @ 2011 03 24, 13:47)
tik dar vienas niuansas-ant zweigart as siuvinejau nimue sniegiena-rodziausi anksciau ir ten uzteko 2X2 daryt kryzelius,o ant sio as pora kart bandziau-per mazi man jie buvo tokio dydzio,tad darau i ilgi 3,i auksti-2 skylutes,rezultata matot,1 sav darbas,kasdien po geras 8val val siuvineju doh.gif

oho, is kur tiek laiko siuvinejimui? bigsmile.gif net pavydas sueme hihihi.gif dar labai idomu kaip baigtas darbas atrodys? ax.gif

QUOTE(Dinka* @ 2011 03 24, 18:19)
dabar klausimukas jums, noriu nuomones.
ar tinka šis paveiksliukas i pora mano jau padarytam darbui?

Grazus metrikiukas, ireminta graziai 4u.gif mano nuomone, tie abu paveiksleliai turetu deret tarpusavy. Man jie ir atrodo lyg is vienos serijos butu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2011 03 24, 17:35)
Grazus metrikiukas, ireminta graziai 4u.gif mano nuomone, tie abu paveiksleliai turetu deret tarpusavy. Man jie ir atrodo lyg is vienos serijos butu ax.gif

aciu. na ir man atrodo, kad turetu buti viena linija.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinka* @ 2011 03 24, 19:54)
aciu. na ir man atrodo, kad turetu buti viena linija.... ax.gif

sauniai atrodo thumbup.gif labai laukiau pabaigto ploja.gif o tie paskutiniai siuliukai ir atitiko ?ar ka nors keitei ?
Atsakyti