Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu

QUOTE(ZMama @ 2011 03 22, 20:15)
būtų viskas tvarkoje thumbup.gif  , bet įrėminimas  schmoll.gif , iš šonų darbelio  daug palikta, pačioje mažiau, o viršuje iš vis mažai , kad bųtų lygiai, visai kitas vaizdas būtų  mirksiukas.gif , na manau supratot, ką norėjau pasakyti  smile.gif  ax.gif

Na rėminimo salonuose rekomenduoja apačioje palikti daugiau nei viršuje, kad darbas neatrodytų prispaustas iš viršaus (kalbu iš patirties, nes pati šį darbą dirbau).
Atsakyti
QUOTE(MildukasK @ 2011 03 23, 14:11)
Panevezio lino parduotuve yra einant nuo Katedros link KAM'o smile.gif Siaip ju www paziurek, bus tikslus adresas smile.gif o m kaina tbent jau to balto grazaus lino, kur as pirkau buvo 22 lt, tai vis jau ne 129 lt/m kaip GA doh.gif

labai ačiū už informaciją 4u.gif

QUOTE(Dvi @ 2011 03 23, 14:54)
22 ne 129, bet ir kokybe toli grazu ne kaip uz 129. Knygutems ir kitiems maziems darbams pakanka, bet dideliu darbu, paveikslu ir pan. ant Panevezio lino graziai neissiuvinesi.

esu siuvinėjusi ant to kokybiško siuvinėjimui skirto brangaus lino,- labai patiko thumbup.gif kadangi ketinu daryti būtent knygutes, galvoju išmėginti ir lietuvišką smile.gif jeigu nepavyks apvilkti, gal nebus taip gaila blush2.gif

QUOTE(mylittleprincess @ 2011 03 23, 18:47)
na taip,vienos musu darbstuoles pagalba isigyjau ir as lietuvisko lino.nezinau,ar jis Panevezio ar kokio kito-is Lino namu pirkta ir kaina taip,22lt/m.ka galiu pasakyt-palyginau su Zweigart-zinoma,kokybe skiriasi ir siuvinet ant jo sunkiau,bet,kad jau pradejau darba ant jo-tai pabaigsiu.nors siaip,jau ziurint kiek padarius esu-neblogai atrodo.kai baigsiu bent kazkiek to darbo-imesiu palyginimui smile.gif

o kada nusimato pabaiga? ax.gif būtų tikrai labai įdomu palyginti, jei pabaiga tolokai, gal galėtum įmesti ir nebaigtą? 4u.gif
Atsakyti
naturalios spalvos gero lino tada uzejus neuzmaciau, bet ir laiko nelabai turejau.. Nes kiek paciupinejau, tai buvo labai minkstas ir toks "skystas", arba nelygus... Bet gal ir grazaus turi? O as kadangi ieskojau balto lino, tai radau labai grazaus, gal net kazkiek i ewo panasaus... Planuoju is jo gal koki uzvalkaliuka pagalvytei padaryti ar pan smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rraameke @ 2011 03 22, 19:15)
cia mano keli darbai:

Tikiu, kad rėminimo salonuose bet ko gali pripasakoti, bet reikia įvertinti jų patarimus. Be to, medžiaga gerokai nepakankamai įtempta, net nuotraukoje matosi pasibangavimas. Tavo vietoje neščiau jiems atgal, kad sutvarkytų tinkamai mirksiukas.gif
O antras darbas čia ant odos siuvinėtas? g.gif Sunkiai įsivaizduoju, kaip reikėjo tai išsiuvinėti (be jokių siūlo gijų) g.gif Tačiau, mano akiai, darbas atrodo kažkaip neharmoningai...

QUOTE(Gintariuxt @ 2011 03 23, 14:25)
kad jau apie karoliukus kalba pakrypo... o ju kazin yra Gerose akyse?

Gerose akyse yra (bent jau būdavo), bet jie per stambūs, nelabai dailūs ir ne itin subtilių spalvų. Lengviausia užsisakyti internetu iš kasiulai - jie prekiaudavo Mill Hill karoliukais.
Atsakyti
QUOTE(B_March @ 2011 03 23, 17:51)

o kada nusimato pabaiga?  ax.gif būtų tikrai labai įdomu palyginti, jei pabaiga tolokai, gal galėtum įmesti ir nebaigtą?  4u.gif

oi,iki pabaigos-toli,kaip iki menulio doh.gif blush2.gif imesiu,kai bent dali pabaigsiu-gal net po savaitgalio.teisybe pasakius,kai isijauciu tai ir sis linas neblogai einasi-zinoma,reikia labai gerai ji istempt,kad galetum lygiai siuvinet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2011 03 23, 13:54)
22 ne 129, bet ir kokybe toli grazu ne kaip uz 129. Knygutems ir kitiems maziems darbams pakanka, bet dideliu darbu, paveikslu ir pan. ant Panevezio lino graziai neissiuvinesi.

siuvinėju dabar nemaža darba Nimue "Le Martin Pecheur" , ant lietuviško lino, rezultatu esu visiškai patenkinta smile.gif
Atsakyti
Pauksciuk maciau siuvinejai kalijas, labai grazios. Sakyk turi gal geresne schemute, kuria as turiu tai tokia neryski, issiliejus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*SONE* @ 2011 03 24, 11:55)
Pauksciuk  maciau siuvinejai kalijas, labai grazios. Sakyk turi gal geresne schemute, kuria as turiu tai tokia neryski, issiliejus  doh.gif

tam yra asmenine zinute ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2011 03 23, 22:49)
Tikiu, kad rėminimo salonuose bet ko gali pripasakoti, bet reikia įvertinti jų patarimus. Be to, medžiaga gerokai nepakankamai įtempta, net nuotraukoje matosi pasibangavimas. Tavo vietoje neščiau jiems atgal, kad sutvarkytų tinkamai  mirksiukas.gif
O antras darbas čia ant odos siuvinėtas?  g.gif Sunkiai įsivaizduoju, kaip reikėjo tai išsiuvinėti (be jokių siūlo gijų) g.gif Tačiau, mano akiai, darbas atrodo kažkaip neharmoningai...

Nu bet ir prisikabinot doh.gif doh.gif Man abu paveikslai be galo grazus 4u.gif
Atsakyti
na,neiskentus iki kitos savaites,imetu dabar,kaip atrodo siuvinejant ant LT lino,padariau keleta klaideliu,bet jas lengvai pataisiau-matosi linija siek tiek nelygi,mat viena skylute arciau issiuvinejau,nes nebuvau gerai lino istempus,o siaip,kai jau buna daugiau pasiuvineta,visai smagiai paskui einasi,sunkiausia siuvinet pirmas eilutes,kai reikia skaiciuot skylutes smile.gif
user posted image

siuvineju ant balto lino,cia apsvietimas toks,kad atrodo lyg ant kreminio doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylittleprincess: 24 kovo 2011 - 11:57
QUOTE(mylittleprincess @ 2011 03 24, 12:56)
na,neiskentus iki kitos savaites,imetu dabar

ačiū clap.gif gražiai gaunasi, eisiu lietuviško lino ir aš cool.gif
Atsakyti
aciu,B_March smile.gif 4u.gif

tik dar vienas niuansas-ant zweigart as siuvinejau nimue sniegiena-rodziausi anksciau ir ten uzteko 2X2 daryt kryzelius,o ant sio as pora kart bandziau-per mazi man jie buvo tokio dydzio,tad darau i ilgi 3,i auksti-2 skylutes,rezultata matot,1 sav darbas,kasdien po geras 8val val siuvineju doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylittleprincess: 24 kovo 2011 - 12:50