sveikos merginos. gal kaunietes zino ar yra akropoly pirkt anhor siuliuku?
QUOTE(3Zzz @ 2011 03 17, 17:12)
paciam akropoly tai nezinau, gal kitos pades,
bet zinau kad gedimino g. einant nuo akropolio link soboro (labai arti akropolio) yra dekupazo ir ne tik parduotuve, tai ten tikrai yra siu siuliuku
QUOTE(3Zzz @ 2011 03 17, 21:12)
Kiek žinau Akropoly nėra. Yra Gertrūdos gatvėj siūlų parduotuvėj. Dar priešais buvusią Skalsą "Tauro batų" parduotuvės kaiminystėj. Senamiesty.
aciu , mergytes,pagelbejot
QUOTE(B_March @ 2011 03 17, 11:33)
Dekui. As perskaiciau ta ana zinute karta, dar karta, pasikrapsciau zila galva, bet vis tiek nesupratau.
QUOTE(paukščiukas @ 2011 03 17, 11:39)
Irgi labai aciu!
ale matai-pas studentus jau irgi galvos zilos juokauju,jei ka
ateinu prasyt patarimo-nu niekaip nesumastau,ka issiuvinet i svetaines kambari.dabar nefotkinsiu ,nes vaizdo vistiek nebus-per tamsu,bet zodziu,dalykas toks,kad man reikia arba vieno didelio arba dvieju panasiu mezesniu.na,mazesniu,tai mazdaug A3 formato lapo.nes nesumastau netgi,is tikruju,ko labiau noriu-geliu,zmoniu ar kokio vaizdo spalvos pas mus bordo su juoda bei balta dominuoja,dabartiniai paveikslai-beveik simetriski-vazos su gelemis ir pagaliukais,na toks artdeco gal sakyciau,stilius.siaip audziau minti tuos paveikslus(is tikruju,cia gal labiau foto)nusiskanuot ir pabandyt pasidaryt jiems schemas su PM programa,nes siaip jie cia labai is tikruju,gerai dera.bet va,man uzejo,kad noreciau ka nors savo pakabint
ateinu prasyt patarimo-nu niekaip nesumastau,ka issiuvinet i svetaines kambari.dabar nefotkinsiu ,nes vaizdo vistiek nebus-per tamsu,bet zodziu,dalykas toks,kad man reikia arba vieno didelio arba dvieju panasiu mezesniu.na,mazesniu,tai mazdaug A3 formato lapo.nes nesumastau netgi,is tikruju,ko labiau noriu-geliu,zmoniu ar kokio vaizdo spalvos pas mus bordo su juoda bei balta dominuoja,dabartiniai paveikslai-beveik simetriski-vazos su gelemis ir pagaliukais,na toks artdeco gal sakyciau,stilius.siaip audziau minti tuos paveikslus(is tikruju,cia gal labiau foto)nusiskanuot ir pabandyt pasidaryt jiems schemas su PM programa,nes siaip jie cia labai is tikruju,gerai dera.bet va,man uzejo,kad noreciau ka nors savo pakabint
QUOTE(mylittleprincess @ 2011 03 18, 02:27)
gal ikvepimas ateis
http://uodegyte.gall...atch?a=MIP-gg1c
QUOTE(Uodegyte @ 2011 03 18, 10:31)
neperkraukite schemu paieskos prasymais is siu darbu,suprantu bus greiciau,bet pilna nuorodu yra ieskokites .
salia paveiksliuko parasysiu ar turiu schema,kreipkites i asmenine zinute
aciu,uodegyte
as vakar visa pavakari ta ir veikiau-ieskojausi schemu ir minciu ne tik siam saite,bet ir po visa neta.galva susisuko man idealus vaizdas butu triptikas tavo su orchidejomis arba dar mastau maia sakuras siuvinet
as vakar visa pavakari ta ir veikiau-ieskojausi schemu ir minciu ne tik siam saite,bet ir po visa neta.galva susisuko man idealus vaizdas butu triptikas tavo su orchidejomis arba dar mastau maia sakuras siuvinet
sumaisiau temas