Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjame kryželiu

QUOTE(B_March @ 2011 03 17, 01:12)
studentiškam darbui - studentiški ir šriftai  biggrin.gif bet gal pagelbės

ot galva, nuorodos tai taip ir neįdėjau doh.gif

Teksto schemų darymas
Atsakyti
QUOTE(B_March @ 2011 03 17, 10:33)
ot galva, nuorodos tai taip ir neįdėjau  doh.gif

Teksto schemų darymas

dar vienas
http://www.celticxst...in/stitches.cgi
Atsakyti
Sveikos!

as su dviem klausimukais:
1. gal kas perka DMC siuliukus gerose akyse? kokia ten ju kaina? man visai nedaug reikia siuo metu, tai svarstau, ar nulekt iki ten, ar visgi siustis is kasiulai.lt?
2. kadangi siuvinejime naujoke esu, patarkit, kaip siuvinejat - nes as ploteliais siuvinejau siuvinejau viena spalva pradejau ivesdinet kita, ogi ziuriu, kad baisiai apsiskaiciavau, tai dabar puse reik ardyt doh.gif ar jus imat kazkoki epizoda ir siuvinejat visom spalvom, ar kaip? nu tikiuos nelabai cia stupid nuskambejo ax.gif
dekoju atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(InDovi @ 2011 03 17, 12:10)
Sveikos!

2,20lt

kiekviena sau su laiku suradus geriausią būdą. pvz aš pradedu nuo centro ar nuo krašto ir siuvinėju siuliuku kol jis nesibaigs, tada imu kitą spalva ir siuvinėju kol ji nesibaigs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murkse: 17 kovo 2011 - 12:15
QUOTE(InDovi @ 2011 03 17, 13:10)
Sveikos!

1. gal kas perka DMC siuliukus gerose akyse? kokia ten ju kaina? man visai nedaug reikia siuo metu, tai svarstau, ar nulekt iki ten, ar visgi siustis is kasiulai.lt?
2. kadangi siuvinejime naujoke esu, patarkit, kaip siuvinejat - nes as ploteliais siuvinejau siuvinejau viena spalva pradejau ivesdinet kita, ogi ziuriu, kad baisiai apsiskaiciavau, tai dabar puse reik ardyt  doh.gif ar jus imat kazkoki epizoda ir siuvinejat visom spalvom, ar kaip? nu tikiuos nelabai cia stupid nuskambejo  ax.gif
dekoju atsakiusioms  4u.gif

1.jau senokai buvau gerose akyse, tai pabijosiu pasakyti tikslią sumą, bet atrodo, kad buvo virš dviejų lt..
2. ne per seniausiai buvo išsamiai diskutuota ta tema, gal pavyktų surasti per paiešką. prieita prie bendros išvados, jog kiekviena daro taip, kaip jai geriau. asmeniškai aš siuvinėju spalvomis. tačiau yra ir tokių, kurios siuvinėja eilėmis smile.gif
Atsakyti
PADEKIT 4u.gif
Gal Merginos turit schemute ar zinot kur eiskoti sio paveiksliuko thumbup.gif [URL=[URL=http://www.radikal.ru]user posted image
Dekoju isanksto 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kukudra: 17 kovo 2011 - 13:05
QUOTE(kukudra @ 2011 03 17, 13:04)
PADEKIT 4u.gif
Gal Merginos turit schemute ar zinot kur eiskoti sio paveiksliuko thumbup.gif
Dekoju isanksto 4u.gif

cia niekas nepades, reik eit i schemu pasiekos tema wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo InDovi: 17 kovo 2011 - 13:15
QUOTE(InDovi @ 2011 03 17, 15:15)
cia niekas nepades, reik eit i schemu pasiekos tema wink.gif

4u.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2011 03 16, 23:10)
Uodegytei aciu uz knygu schemas, nepadekojau asmeniskai, kai tik sudejo nuorodas  blush2.gif  bandysiu is ju dabar padaryt atvirute.

visada prasom thumbup.gif
Atsakyti
labai labai grazus visi darbeliukai: ir metrikiukai, ir kavos mergaite, ir atvirukas 4u.gif 4u.gif 4u.gif Sorry, jei ko nepaminejau smile.gif
Atsakyti
Metrikų savaitė lotuliukas.gif Vienas už kitą gražesni. Nevardinsiu visų, tik siunčiu visom 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Širdis atsigauna čia atėjus ir darbeliais pasigėrėjus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2011 03 17, 18:18)
Širdis atsigauna čia atėjus ir darbeliais pasigėrėjus  ax.gif

drinks_cheers.gif
Čia kaip visada, kai norisi akis paganyti, tereikia čia užsukti. Visi darbeliai labai mieli ir šilti wub.gif
Atsakyti