Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos (32 tema)

QUOTE(Anema @ 2011 03 24, 18:05)
tame ir reikalas, kad labai prastai valgo. o cia chemoterapeute skiria?

aha smile.gif o ar buvot jau nors kartą pas ją apsilankiusios?
Atsakyti
QUOTE(sume @ 2011 03 24, 18:09)
aha  smile.gif  o ar buvot jau nors kartą pas ją apsilankiusios?

dar ne. labai sunkiai atsigauna po operacijos, namo neseniai grizo.
bet megace ne apetitui siaip, kiek perzvelgiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anema: 24 kovo 2011 - 17:15
QUOTE(Anema @ 2011 03 24, 18:14)

O kokia operacija buvo?
mano mama irgi labai sunkiai atsigavo, bet atsigavo smile.gif
Palaukit kokią savaitę ar dvi - šiek tiek sustiprės, tada nueikit jau pas chemoterapeutę
Atsakyti
QUOTE(sume @ 2011 03 24, 18:15)
O kokia operacija buvo?
mano mama irgi labai sunkiai atsigavo, bet atsigavo smile.gif
Palaukit kokią savaitę ar dvi - šiek tiek sustiprės, tada nueikit jau pas chemoterapeutę

kad vos pavaiksto. kiausidziu vezys
Atsakyti
QUOTE(Anema @ 2011 03 24, 18:14)
bet megace ne apetitui siaip, kiek perzvelgiau

O į sanatoriją nevažiuos ji?
megace tiesiog pastiprins organizmą. jis labai kelia apetitą, dėl to jį dažniausiai ir skiria. Žinau, kad ten kažkiek kitaip rašo, bet yra va taip kaip sakau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Anema @ 2011 03 24, 18:16)
kad vos pavaiksto. kiausidziu vezys

Mano mama irgi vos vos paeidavo, nes labai skaudėdavo tempdavo pilvą. Leisdavau net morfijų, nes kitaip buvo neįmanoma. Savaitę kai parsivežėm iš ligoninės pabuvo namie, paskui vežėm į sanatoriją, ten 2 sav., tada namo. Nauda iš sanatorijos buvo tik tokia, kad galėjo jau paeiti, bet ir tai nepergeriausiai. Paskui po savaitės ėjom pas chemoterapeutę, skyrė megace ir tada vėl berods po savaitės paskyrė chemiją.
Atsakyti
QUOTE(Yyy @ 2011 03 24, 16:55)
na reiketu tikslinti, cia seniau uzsipirkom g.gif kazkur emeiluose turiu kainininka.
Kiek pamenu, gaunas Transfer Classic 90kaps. 149lt, o Transfer Plus 90kaps. 217 doh.gif Bet vezininkams situs du reik gert, butent Plus dirba butent su onkologija organizme, o classicas su imuniteto stiprinimu.
Cia esu susirasius su SM mama Avietėlė berods nikas, jie irgi vartojo, siaip Klaipeda prekiauja. Galima siustis is JAV , bet jei sumoki 15proc tarpininkam, tai tas ant to iseina, nebent turit pazistamu JAV, kas neimtu uz tarpininkavima 4u.gif

ačiū už info. Dar norėjau paklausti, kada geriausia juos pradėti vartoti iki chemoterapijos ar po? ar chemoterapijos metu.

Atsakyti
QUOTE(sume @ 2011 03 24, 18:20)
megace tiesiog pastiprins organizmą. jis labai kelia apetitą, dėl to jį dažniausiai ir skiria. Žinau, kad ten kažkiek kitaip rašo, bet yra va taip kaip sakau smile.gif
Papildyta:

Mano mama irgi vos vos paeidavo, nes labai skaudėdavo tempdavo pilvą. Leisdavau net morfijų, nes kitaip buvo neįmanoma. Savaitę kai parsivežėm iš ligoninės pabuvo namie, paskui vežėm į sanatoriją, ten 2 sav., tada namo. Nauda iš sanatorijos buvo tik tokia, kad galėjo jau paeiti, bet ir tai nepergeriausiai. Paskui po savaitės ėjom pas chemoterapeutę, skyrė megace ir tada vėl berods po savaitės paskyrė chemiją.

aa,dekui uz info. reikes papasakoti. pavaiksto po namus siaip, bet i 5auksta vos vos uzsliauze. dar net nesiregistravo niekur, tai nzn kada cia vaziuosim
ne, i sanatorija nenori, prisiklause, kad badu marina smile.gif jau ligoninej menuo pabodo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anema: 24 kovo 2011 - 17:28
QUOTE(Elijana @ 2011 03 24, 17:22)
ačiū už info. Dar norėjau paklausti, kada geriausia juos pradėti vartoti iki chemoterapijos ar po? ar chemoterapijos metu.

cia sunku pasakyt, pvz kur mano tete operavo, tai JOKIU papildu, vitaminu ir tt GRIEZTAI gyd. uzdraude.
Realiai transfer factorius, tai nekenkia, netrukdo, ju psl yr straipsniu, kaip daktarai pataria naudoti ir net per pacia chemoterapija. g.gif pasakysiu kitaip, jei tai butu man taip, as naudociau ir pries ir per ir po g.gif siuos papildus gavom chemot. metu, tai tete uzdelse, nenorejo 'chimycint' ir eme naudot tik pasibaigus jai ir svitinimui.
Beje, kazkokia gyd. nezinau as pavardes, mama su ja bendrauja, ji Kaune dirba, tai mamai sake , kad tete gertu TF ir kad butu buve geriau, jei butu geres ir chemoterapijos metu . Na, cia visiem sprest, kaip kam. Bet na, nenoriu pirsti nuomones, bet as uz siuos papildus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Yyy @ 2011 03 24, 18:28)
cia sunku pasakyt, pvz kur mano tete operavo, tai JOKIU papildu, vitaminu ir tt GRIEZTAI gyd. uzdraude.
Realiai transfer factorius, tai nekenkia, netrukdo, ju psl yr straipsniu, kaip daktarai pataria naudoti ir net per pacia chemoterapija. g.gif pasakysiu kitaip, jei tai butu man taip, as naudociau ir pries ir per ir po g.gif siuos papildus gavom chemot. metu, tai tete uzdelse, nenorejo 'chimycint' ir eme naudot tik pasibaigus jai ir svitinimui.
Beje, kazkokia gyd. nezinau as pavardes, mama su ja bendrauja, ji Kaune dirba, tai mamai sake , kad tete gertu TF ir kad butu buve geriau, jei butu geres ir chemoterapijos metu . Na, cia visiem sprest, kaip kam. Bet na, nenoriu pirsti nuomones, bet as uz siuos papildus g.gif

tai va, kad baisoka patiems "gydytis"

turbut ilga laika reikia vartoti?
Atsakyti
QUOTE(Yyy @ 2011 03 24, 17:28)

ačiū labai 4u.gif o koks jūsų tetei vėžys diagnozuotas?
Atsakyti
QUOTE(sume @ 2011 03 24, 18:20)
Papildyta:

o kokia jusu daktares pavarde?
Atsakyti
QUOTE(Anema @ 2011 03 24, 18:28)
aa,dekui uz info. reikes papasakoti. pavaiksto po namus siaip, bet i 5auksta vos vos uzsliauze. dar net nesiregistravo niekur, tai nzn kada cia vaziuosim
ne, i sanatorija nenori, prisiklause, kad badu marina smile.gif jau ligoninej menuo pabodo

na tai nėra ko norėt į 5 aukštą, čia ir aš padūstu kol užlipu biggrin.gif blush2.gif
Nu mano mamos badu tikrai sanatorijoj nemarino, bet jei būtų žinojus, kad ten taip nieko gero nedarė procedūrų, būtų nevažiavus. Tai gerai, kad tavo mama ten ir nevažiuoja. wink.gif
Mamai šiaip pripirkom tuo laikotarpiu vitaminų, sulčių spausdavau, viską, kad stiprintų kraują. Dar geležies reikia, nes turbūt ir tavo mamai bus hemoglobinas pakritęs.
Atsakyti