Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos (32 tema)

QUOTE(something else @ 2011 03 24, 13:24)
Laba diena,

kaip jūs laikotės? retai beužsuki pas mus smile.gif

Vaistukų gauti pigiau, tikriausiai lieka tik užsieny, deja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GREK: 24 kovo 2011 - 13:31
QUOTE(something else @ 2011 03 24, 14:24)
pakonsultuokite, prašau, dėl  pomidronato ir konkrečiai Zometos šalutinio poveikio - ko tikėtis? Panašiai kaip po chemoterapijos ar švelniau? Gal yra žinančių, kur galima įsigyti Zometos bent kiek pigiau?

Kitas klausimas - patologiniai slankstelių lūžiai. Gydytoja rekomendavo pirmiausia įsigyti korsetą. Gal yra turinčių patirties ir patarimų, ko dar imtis?

Sveikute 4u.gif , ir aš paklausiu, kaip laikotės, nes tikrai retai beužsuki, o prisimenu tave su mamyte dažnai....
Mano mamytė vartojo Zometą - jokių šalutinių poveikių nejautė visiškai. Tik dažniau tikrindavosi kalcio kiekį organizme ir vartojo tarpas nuo tarpo kalcį. Taip bent jau mums rekomenduodavo gydytoja. Kai aš domėjausi užsienio kainomis , tai Zometos buvo beveik panašios, tai pirkdavau Savo mieste - tiesiog perėjau per visas vaistines - susižinojau kur pigiau, nes skyrėsi vos ne keliais šimtais iš pradžių. Paprastai vaistinės neturėdavo - reikdavo užsisakyti, o kitą dieną jau pristatydavo. Dabar gal ir pigiau jau yra. Didžiausia bėda , kad jo nekompensuoja, o tikrai daug kam reikalingas vaistukas. Gal užsieny yra jis kompensuojamas g.gif ?...
Pamidronatas visai toks pats - tik laša daug ilgiau. Ir didžioji dalis ligoniukų lašinasi Pamidronatą, kiek teko susitikti per procedūras visas. Kas čia beįpirks šiais laikais. Ir svarbu susilašinti reikiamą kiekį . Veikimas prasideda tik po antros , trečios ampulės.
Korsetą ir mums rekomendavo įsigyti iškart . Kol mamytei švitino nugarytę (ji gulėjo ligoninėje per švitinimus), gydytoja radiologė iškvietė tokią moterį, kuro išmatavo mamtę ir , kai baigėsi švitinimai, į ligoninę pristatė korsetą. Mokėti nereikėjo thumbup.gif . Namo grįžome jau su juo. Mamytei labai padėdavo, ypatingai kelionėse ir eilėse , kai reikdavo laukti prie gydytojo kabineto. Tiesa, vasarą su juo būdavo, per karšta, tai aš iš padėvėtų pirkau dar vieną - tokį plonesnį ir jį perdariau, kai ir tas tikras...
Rekomendacijos buvo - dažnai keisti padėtį, jei yra galimybė laikas nuo laiko išsitiesti ant tiesaus pagrindo, kad išsilygintų stuburo slanksteliai, nedaryti staigių judesių, nekelti sunkių daiktų, nedaryti fizinių pratimų stuburui . Daugiau, kaip ir nieko. Jei kartais prisiminčiau dar ką - parašysiu.
O šiaip laikykitės, mergaitės. wub.gif Svarbiausia, kad turite viena kitą ir laiko .... wub.gif
Atsakyti
Sveiki, rašau norėdama sužinoti, gal kas nors žinote ar esat apie tai ką nors girdėję?o gal esat išbandžiusios? skaitant tokius atsiliepimus norisi juos įsigyti g.gif
bet aš galvoju ar tai tik nebus reklaminis triukas ? g.gif

http://www.imuniteta...f.html?start=18

kaip sakant, skęstantysis ir šiaudo griebiasi verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elijana: 24 kovo 2011 - 14:56
QUOTE(Edmė @ 2011 03 23, 20:08)
Sveikos 4u.gif . Ar vakar žiūrėjot žinias? Nenusprendžia kur statyti aparatą PET tyrimui. Ruošiasi Santariškėse. Gal pagaliau išsispręs ir Lietuvoje bus galima pasidaryti šį tyrimą.

Ten tik po kokiu 3 metu jis bus pastatytas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Elijana @ 2011 03 24, 14:55)
Sveiki, rašau norėdama sužinoti, gal kas nors žinote ar esat apie tai ką nors girdėję?o gal esat išbandžiusios? skaitant tokius atsiliepimus norisi juos įsigyti  g.gif
bet aš galvoju ar tai tik nebus reklaminis triukas ? g.gif
http://www.imuniteta...f.html?start=18

kaip sakant, skęstantysis ir šiaudo griebiasi  verysad.gif

mes tikim ir vartojam g.gif sunku pasakyt, ar nuo ju gereja, bet biski gereja bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
sume
gydėsi ir mano mama Šiauliuose.Buvo skirtos 6 chemijos. Labai sunkiai jas pernešė,pykindavo,vemė po 5 paras.Prasidėjo anoreksija ir chemijas nutraukė.Sulasino tik 4 chemo,paskui skyrė švitinimą.Tada irgi mama labai dziaugėsi,kad nutraukė ,nes manė,kad neatlaikys...
Jau geriau butume rizikavę ir visas bandę susilašint...
Beveik metai ,kaip mamos nebeturiu...
Iki šiol save kaltinu,kad nebandžiau įtikint pratęst chemijas.gal viskas būtų kitaip susiklostę.. gal...
Atsakyti
QUOTE(Yyy @ 2011 03 24, 16:22)
mes tikim ir vartojam g.gif sunku pasakyt, ar nuo ju gereja, bet biski gereja  bigsmile.gif  4u.gif

o kokia kaina
Atsakyti
QUOTE(Elijana @ 2011 03 24, 17:42)
o kokia kaina

didele sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Elijana @ 2011 03 24, 16:42)
o kokia kaina

na reiketu tikslinti, cia seniau uzsipirkom g.gif kazkur emeiluose turiu kainininka.
Kiek pamenu, gaunas Transfer Classic 90kaps. 149lt, o Transfer Plus 90kaps. 217 doh.gif Bet vezininkams situs du reik gert, butent Plus dirba butent su onkologija organizme, o classicas su imuniteto stiprinimu.
Cia esu susirasius su SM mama Avietėlė berods nikas, jie irgi vartojo, siaip Klaipeda prekiauja. Galima siustis is JAV , bet jei sumoki 15proc tarpininkam, tai tas ant to iseina, nebent turit pazistamu JAV, kas neimtu uz tarpininkavima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vejune89 @ 2011 03 24, 17:32)
sume
gydėsi ir mano mama Šiauliuose.Buvo skirtos 6 chemijos. Labai sunkiai jas pernešė,pykindavo,vemė po 5 paras.Prasidėjo anoreksija ir chemijas nutraukė.Sulasino tik 4 chemo,paskui skyrė švitinimą.Tada irgi mama labai dziaugėsi,kad nutraukė ,nes manė,kad neatlaikys...
Jau geriau butume rizikavę ir visas bandę susilašint...
Beveik metai ,kaip mamos nebeturiu...
Iki šiol save kaltinu,kad nebandžiau įtikint pratęst chemijas.gal viskas būtų kitaip susiklostę.. gal...

mano mama irgi nutare siauliuose chemija leistis, daug arciau nei vilnius. bet nesustipreja po operacijos.
bijau, kad per chemija visai nevalgys sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Anema @ 2011 03 24, 17:56)
mano mama irgi nutare siauliuose chemija leistis, daug arciau nei vilnius. bet nesustipreja po operacijos.
bijau, kad per chemija visai nevalgys sad.gif

Tai būtinai pasiprašykit, kad jums būtų skirtas pienelis Megace vadinasi. jis labai kelia apetitą, bent jau mano mamai jis labai padėjo, iškart sustiprėjo, nes taip beveik nevalgė.
valgys valgys per tą chemiją pamatysi smile.gif gal, kai kelias dienas jeigu pykins ir nesinorės, bet paskui valgys kaip įprastai.
Atsakyti
QUOTE(sume @ 2011 03 24, 18:03)
Tai būtinai pasiprašykit, kad jums būtų skirtas pienelis Megace vadinasi. jis labai kelia apetitą, bent jau mano mamai jis labai padėjo, iškart sustiprėjo, nes taip beveik nevalgė.
valgys valgys per tą chemiją pamatysi  smile.gif gal, kai kelias dienas jeigu pykins ir nesinorės, bet paskui valgys kaip įprastai.

tame ir reikalas, kad labai prastai valgo. o cia chemoterapeute skiria?
Atsakyti