QUOTE(lantana @ 2011 03 21, 21:10)
Sveikutes,
Turiu klausimuka,delplauku slinkimo.Anytelei po pirmos chemijos praejus beveik trim savaitem pradejo slinkt plaukai ir sake labai blogai jauciasi,sake randa baisiai skauda ir viduje duria,o po dvieju dienu antroji chemijos terapija,tai kaip manot palaukt iki chemijos ir sakyt gydytojui ar geriau nelaukt ir kreiptis jau ryt?
O del artimuju ar draugu nutolimo ar priartejimo,tai as pastebejau,su anyta vieni pradejo bendraut grynai del idomumo,kiti is gailescio kazkokio,na jaucias snekoje zmoniu,dar kiti tiesiog nori daugiau bendraut irpalaukyt,o kaikurie tarsi vengia bendravimo nes nezino ka ir kaip pasakyt....
Sveika
Aš iš kitų moterų girdėjau, sakė, kad gali skaudėti, kai slenka plaukai. Vienai labai galvą skaudėjo, o paskui žiūri, ogi visi plaukai nukrito. Dar gali niežėti pačią galvos odą.
Dėl to skausmo, tai ir aš čia pirmais rašiau irgi klausiau, nes mamai skaudėjo labai operuotą vietą, bet po keletos dienų praėjo. Po šios chem. irgi paskaudėjo, bet ne taip stipriai.
Aišku, jeigu jau taip skauda, kad nebelabai pakelia, tuomet galit ir rytoj kreiptis, bet nemanau, kad kas nors pasikeis per tą vieną dieną... Nors ką čia gali žinoti, kas ten yra, bet turbūt vaistukai taip veikia, kirbina tą vietelę. Pasižiūrėkit kaip rytoj jausis. Gal tas skausmas apmažėjęs jau bus.. O kiek laiko apskritai jau čia jai skauda?
Ir dar dėl ko ji blogai taip jaučiasi? Ar dėl tų skausmų? Ar šiaip silpna, be jėgų?
Papildyta:
Aš dar turiu tokį klausimą:
Kodėl (tarkim paėmus mano mamos FOL FOX schemą) ji yra kartojama kas 2 savaites, o kitiems skiria kas 3? Į ką yra atsižvelgiama?
gal kuri žinot...