Dėl laikinojo nedarbingumo- Gydytojų konsultacinė komisija gali duoti leidimą tęsti jį iki pasibaigs intensyvus gydymas. Tokia komisija yra kiekvienoje gydymo įstaigoje, į jos sudėtį įeina ir Sodros atstovas. Viską sutvarko šeimos gydytojas. Pačiam tik toje komisijoje reikia sudalyvauti. Man tęsė nuo balandžio pradžios iki spalio pabaigos. Baigiau gydymą ir iš karto į komisiją dėl netekto darbingumo. Kažkodėl šeimos gydytojai nenoriai tai daro, nors galima.
QUOTE(baltoji_feja @ 2011 05 12, 20:57)
Labas vakaras, jau antradieni vaziuosim i Vilniu, mamyte guldys i ligonine, treciadieni turetu operuoti. biopsija neparode nieko gero, itaria antra stadija...
ar galite pasakyti kiek laiko trunka operacija? ar sunku po jos atsigauti ir tt.
ar galite pasakyti kiek laiko trunka operacija? ar sunku po jos atsigauti ir tt.
Labas
Viskas labai individualu.Net chirurgas prieš operaciją nesiima prognozuoti.Buvo jau 6-ios operacijos, atsigavimas buvo be problemų.Blogiau jei kyla temperatūra, tada leis antibiotikus bent 5 dienas.Po vienos operacijos , kuri truko virš 3 val išrašė į 5-ą dieną.
sėkmės
Gerai, kad pratrinta. Intrigų čia nereikia!
QUOTE(A. Oželis @ 2011 05 13, 12:47)
Žiūriu, forumas pratrintas. Cenzūra.
Tai va kar mano mamytes atveju jis irgi palaipsniui krenta, net jai sveikai esant hemoglobinas ciut siekdavo apatine riba. Mama atsisake persipilt krauja, gydytoja sake jei bus blogai, silpna labai, atvaziuokit, kolkas nera labai blogai. Turetu biski pakilt. Na bet po 5os chemijos itariu laukia perpilimas. Gal zinot ar galimas kraujo perpilimas is artimu jei sutampa kraujos grupes? Na ar galima aukoti krauja su tikslu ji skirti konkreciam zmogui?
QUOTE(robyte_ff @ 2011 05 11, 15:01)
Sveika,
Man hemoglobinas po 6tos chemijos buvo 79, taciau apie kraujo tyrima gydytojai nekalbejo,nieko nedare ir nieko neatsitiko. Kritimas buvo palaipsniui, organizmas prisitaike,bet jegu visiskai nera,sunku vaiksciot, kraujui atsistatinejant, pamazu gereja ir savijauta. Priklauso nuo organizmo, bet per 3 savaites hemoglobinas tikrai turetu atsistatinet.
Man hemoglobinas po 6tos chemijos buvo 79, taciau apie kraujo tyrima gydytojai nekalbejo,nieko nedare ir nieko neatsitiko. Kritimas buvo palaipsniui, organizmas prisitaike,bet jegu visiskai nera,sunku vaiksciot, kraujui atsistatinejant, pamazu gereja ir savijauta. Priklauso nuo organizmo, bet per 3 savaites hemoglobinas tikrai turetu atsistatinet.
QUOTE(coliukexxx @ 2011 05 13, 14:05)
Gal zinot ar galimas kraujo perpilimas is artimu jei sutampa kraujos grupes?
Nuo gydytojo priklauso mūsų atveju GRIEŽTAI neleido, o va kiti netgi rekomenduoja, taip, kad sunku pasakyti
Mano nuomonė, jei ligoninė turi pakankamai tos kraujo grupės tai ir naudos savo, o jei kraujo grupė reta ir/ar ligoninė jos neturi, tuomet perpils artimųjų.
Mūsų atveju buvo pati dažniausia 1 Rh teigiama.
Aš po inksto operacijos susitvarkiau be vaistų,nors nebuvo pilnai pašalintas vėžiukas,taip komp.išvadoje rašė... Darbelio buvo,o ir dabar gyvenu pakeitęs ankstesnį gyvenimo būdą.Norėtųsi visiems padėti,bet žmonės netiki,juos valdo baimė ir įtaiga,kad tik vaistai visagaliai,o iš tikro jie gydo pasekmę,nors atkakliai tuo nenorime tikėti.Tai ir mano gydytojai patvirtino..
Sėkmės kolegos.
Sėkmės kolegos.
QUOTE(ČAKAS @ 2011 05 13, 15:29)
Aš po inksto operacijos susitvarkiau be vaistų,nors nebuvo pilnai pašalintas vėžiukas,taip komp.išvadoje rašė... Darbelio buvo,o ir dabar gyvenu pakeitęs ankstesnį gyvenimo būdą.Norėtųsi visiems padėti,bet žmonės netiki,juos valdo baimė ir įtaiga,kad tik vaistai visagaliai,o iš tikro jie gydo pasekmę,nors atkakliai tuo nenorime tikėti.Tai ir mano gydytojai patvirtino..
Sėkmės kolegos.
Sėkmės kolegos.
Tai prašom pasidalinkit tuo stebuklingu būdu, kuris jus pagydė... Papasakokit viską, kokia stadija, kur ir kiek išplitęs, ką darėt po operacijos, koks tas didelis darbelis buvo ir kaip gyvenat dabar?
Laba diena,
pasigavo šiomis dienomis mano giminaičiai stebuklingo eliksyro receptą. Sudėtinės dalys: agavų lapai, medus, vynas/spiritas.
Močiau ranka kaip į vieną iš daugelio galimų mišinių, BET pagooglinus radau kadaise per vieną iš eilinių disputų Adis probėgšmais išsakytą pastabą, esą jos tėvukas tokį mišinį darydavęs. Dar vienas fragmentiškas komentaras liudijo stebuklingą analogiškos mikstūros galią. Deja, daugiau info neradau.
Gal esate kas susidūrę su šiuo mišiniu? Įdomu būtų palyginti sudėtines dalis, proporcijas, vartojimo kiekius, na ir aišku mistinį teigiamą poveikį. Nes pačios savaime sudėtinės dalys ir proporcijos visokių abejonių kelia. Bet.... gal tikrai sveikatos eliksyras? : )
pasigavo šiomis dienomis mano giminaičiai stebuklingo eliksyro receptą. Sudėtinės dalys: agavų lapai, medus, vynas/spiritas.
Močiau ranka kaip į vieną iš daugelio galimų mišinių, BET pagooglinus radau kadaise per vieną iš eilinių disputų Adis probėgšmais išsakytą pastabą, esą jos tėvukas tokį mišinį darydavęs. Dar vienas fragmentiškas komentaras liudijo stebuklingą analogiškos mikstūros galią. Deja, daugiau info neradau.
Gal esate kas susidūrę su šiuo mišiniu? Įdomu būtų palyginti sudėtines dalis, proporcijas, vartojimo kiekius, na ir aišku mistinį teigiamą poveikį. Nes pačios savaime sudėtinės dalys ir proporcijos visokių abejonių kelia. Bet.... gal tikrai sveikatos eliksyras? : )
Sveikos. Gavom laišką iš "Sodros", jog nebemokės nedarbingumo pašalpos, nes gauname III grupę, nors vyrui jau paskirtas tik paliatyvus gydymas. Kur kreiptis, kad vyrui nustatytų grupę dėl vėžio? Nes šiuo metu mes gauname grupę dėl kojų artrozės. Niekas nieko nesakė, nei kiek laiko turėtų tęsti nedarbingumą, nei kur kreiptis...
QUOTE(Reg. @ 2011 05 14, 15:23)
Sveikos. Gavom laišką iš "Sodros", jog nebemokės nedarbingumo pašalpos, nes gauname III grupę, nors vyrui jau paskirtas tik paliatyvus gydymas. Kur kreiptis, kad vyrui nustatytų grupę dėl vėžio? Nes šiuo metu mes gauname grupę dėl kojų artrozės. Niekas nieko nesakė, nei kiek laiko turėtų tęsti nedarbingumą, nei kur kreiptis...
seimos gydytojas turetu parasyti siuntima komisijai
QUOTE(Reg. @ 2011 05 14, 16:23)
Labas, ir mums taip buvo, vyras turejo 3-ia grupę, tuo pačiu turėjo biuletenį, nusiuntė jį į komisiją, kad galėtų tęsti biuletenį-komisija pratesė dar dviem mėnesiam, bet taip už tuos du mėnesius nieko ir negavom-taip pat gavom laišką iš sodros, kad nebemokės. Vienu metu negavom nieko-biuletenio nebemokėjo, o grupė nebuvo peržiūrėta. Šeimos gydytoja turėtų jum sutvarkyti visus popierius ir siūsti į komisiją grupei peržiūrėti.