Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos (32 tema)

QUOTE(sume @ 2011 05 06, 15:34)
Wėtra kas pas jus naujo? 4u.gif

4u.gif
nežinau, tiksliau-nieko gero schmoll.gif prieš gerą valandą baigė operaciją, dabar reanimacijoje verysad.gif esu laukime verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Wėtra @ 2011 05 06, 16:51)
4u.gif
nežinau, tiksliau-nieko gero  schmoll.gif prieš gerą valandą baigė operaciją, dabar reanimacijoje  verysad.gif  esu laukime  verysad.gif  verysad.gif

Laikykitės, stiprybės jums 4u.gif
Atsakyti
Galbūt kas nors vartojo MEGACE ir žino, kas ten per dalykas? Išrašė vyrui apetito skatinimui.
Atsakyti
QUOTE(Reg. @ 2011 05 06, 22:53)
Galbūt kas nors vartojo MEGACE ir žino, kas ten per dalykas? Išrašė vyrui apetito skatinimui.

Man išrašė, bet kai paskaičiau šalutinį poveikį, jos negeriu.
Atsakyti
QUOTE(Wėtra @ 2011 05 06, 17:51)
4u.gif
nežinau, tiksliau-nieko gero  schmoll.gif prieš gerą valandą baigė operaciją, dabar reanimacijoje  verysad.gif  esu laukime  verysad.gif  verysad.gif

Viskas gerai bus gerai 4u.gif nesijaudinkite tik per daug console.gif juk svarbiausia, kad išoperavo smile.gif atsigaus po truputį po truputį.... Stiprybės jums heart.gif

QUOTE(Reg. @ 2011 05 06, 21:53)

Mano mama gėrė 2 buteliukus, SUPERINIS dalykas thumbup.gif labai sustiprėjo po jo, labai daug ir valgė. Padės ir jūsų vyrui

QUOTE(Patriccija @ 2011 05 06, 23:05)
Man išrašė, bet kai paskaičiau šalutinį poveikį, jos negeriu.

Mamai jokio šalutinio poveikio nebuvo, o jei nebūtų jo gėrusi, tai nežinau, kada tik chemiją būtų pradėję lašinti.
Ligoninėje irgi viena moteris gulėjo visa perdžiūvusi ir pasistačiusi ant stalelio to megace. Negėrė. O kodėl? ..... Ko jo bijoti? Mama paskui paprotino, kad joks čia siaubas baubas, o kaip tik gėrimas, kuris apetitą sužadina ir dar jėgų priduoda. Pas mums tai nė kalbos nebuvo ar gerti ar negerti.
Paskui viena giminaitė jau turi jų ar 4 ar 5 prisikaupusi namie. Irgi negeria. Irgi pavirtusi į smilgelę... negeria. Kodėl? Ai šiaip sau....... doh.gif Nenori mat... o vaikšto vos ne kaip mumija.... Kodėl nepamėginti? Jei pasireikštų netyčia tie šalutiniai, juk galima nutraukti smile.gif
Atsakyti
Niekas manes neįtikins, kad gerčiau tą Megace, hormoną.
Atsakyti
QUOTE(Patriccija @ 2011 05 07, 12:23)
Niekas manes neįtikins, kad gerčiau tą Megace, hormoną.

Kai grebiesi paskutinio skęstančio šiaudo tai ir geri... mama buvo labai silpna, tai kažką reikėjo daryti smile.gif jei nėra tokios būtinybės, tada aišku galima ir nieko nedaryti.
Atsakyti

QUOTE(ifauru @ 2011 05 06, 13:59)
PET tyrimo aparatui reikia spec. patalpų, jei klinikose jis yra, tai gali net būti ir Endokrinologijos rūsy - ten, kur yra scintigrafas.

būtent, Endokrinologiniam.
Nu sudūrinot mane gražiai schmoll.gif
Profesorius paaiškino, kad turim naują pozitronų emisijos tyrimo aparatūrą, tai pabandom šį tyrimą geriau, nei MR, kuris man buvo rekomenduotas ir kad jis bus išsamesnis, man aktualu apžiūrėt ir limfmazgius. Prieš tyrimą reiks įsivest kateterį, tada keliaut į Endokrinologinį. Nu negi nesupratau vieno trumpo sakinio? g.gif
Kažin kodėl čia tokia paslaptis? Aš ir pati paieškojau parvažiavus, info apie tai, kad jis veikia niekur nėra. Gal būsiu bandomasis triušis unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, atsiprašau, kad čia įsiterpsiu, bet vis paskaitinėju jūsų temą ir mačiau, kad perkat visokius cordycepsus, wobe mugos o kainos pas mus žvėriškos. Tai va, aš sau perkuosi vitaminus iš iherb.com, šiandien gavau siuntinį ir įdėjo man mėginuką kažkokio gėrimo su cordycepsu tai iškart jus prisiminiau, pažiūrėjau tam puslapyje, kad yra daug tų papildų ten gerokai pigiau, va kad ir wobe mugos čia. Gal kam pravers 4u.gif Siuntimas 4 doleriai į Lietuvą. Man rodos ten tikrai pigiau negu pas mus.
Atsakyti
Labutis 4u.gif

Mano tetis turi onkologinę ligą jam operacijos nedarė tik jam buvo terapija, chemoterapija jam buvo labai blogai jau kovojo gydytojai dėl gyvybės nes jau buvo prasidėjęs vidinis kraujavimas bet dabar truputi geriau, mažai valgė, bet pagėrė Megace tai po savaitės pradėjo valgyti ir truputi atsigavo pradėjo daugiau vaikščiuoti, bet labai jam yra šalta , o gyvenime visada būdavo karšta. Dar jis geria vaistus kurie kainuoja virš 600 lt mėnesiui, bet dabar pavadinimo neatsimenu . Ji iš ligoninės paleido su 40 trombocidu o norma yra virš 100, bet dabar jau jie atsistatė .
Gal galit patarti ką reikėtų daryti , kad nebūtų jam taip šalta mirksiukas.gif , nes dabar vaikšto su keliais megztiniais ir stora striuke mirksiukas.gif
Gal neaiškiai parašiau atsiprašau, kad taip įsiterpiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Jei šalta, galbūt yra nukritęs spaudimas, bandėt sekti jį? Šildymuisi vienas iš neblogų dalykų yra imbierinė arbata, avikailio liemenė - čia vieni iš pirmųjų į galvą šovusių dalykų, Sako, jei spaudimas žemas, reikėtų kažko sūriau užvalgyt,jei galima, pasitaiso. Sėkmės Jums. : )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reg.: 07 gegužės 2011 - 21:28
gali but sutrikusi kraujo apytaka. Ryta pradekit nuo siltos vonios. Tegul rengiasi vilnoniais rubais. O salta visam ar tik galunes sala? Gydytojams saket?
Atsakyti