QUOTE(A. Oželis @ 2011 04 19, 00:05)
Blaivus mąstymas.
sume:
"Šiaip patartina nieko papildomai negerti ir nekelti to imuniteto, galima kepenims kažką..."
Imunitetą kelia ir vitaminai, ir žolės, ir tos pačios petražolės, ir ... arbatos, kurios geriamos kepenėlėms stiprinti. Aha, kepenis su žolėm galima stiprinti, o žolės, kurios kelia imunitetą, netinka?
sume:
"Šiaip patartina nieko papildomai negerti ir nekelti to imuniteto, galima kepenims kažką..."
Imunitetą kelia ir vitaminai, ir žolės, ir tos pačios petražolės, ir ... arbatos, kurios geriamos kepenėlėms stiprinti. Aha, kepenis su žolėm galima stiprinti, o žolės, kurios kelia imunitetą, netinka?
Visų pirma kalba eina būtent apie papildomas priemones imuniteto kėlimui, ne apie natūralų dalyką - maistą. Žmogui maistas yra būtinybė, o įvairus papildai tai tik priedas. Aš asmeniškai negeriu jokių papildų ar vitaminų. (Jeigu) maistas + papildai = super imuniteto pakėlimas (?), tai gal to nereikia, užtenka tik minimaliai jį palaikyti?
Aš kaip suprantu pvz. kažkas, kas skirta būtent kepenims ir turi pagrindinę funkciją padėti joms, o ne pvz. širdžiai.
Žmonės geria tą, ką pataria gydytojai. O kuo daugiau betikėti... Aš geriau pasitikėsiu juo, nes vis dėlto gydytojas mokosi, kad įgytų šią specialybę. Jeigu mano sritis irgi būtų medicina, galbūt aš manyčiau kitaip ir pasikliaučiau savimi...deja toli gražu tai ne mano sritis ir apie tai nieko neišmanau.
Apskritai tie papildai, mano nuomone, visai nereikalingi. Tikrai galima gyventi be jų.