Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos (32 tema)

QUOTE(A. Oželis @ 2011 04 19, 00:05)
Blaivus mąstymas.

sume:
"Šiaip patartina nieko papildomai negerti ir nekelti to imuniteto, galima kepenims kažką..."

Imunitetą kelia ir vitaminai, ir žolės, ir tos pačios petražolės, ir ... arbatos, kurios geriamos kepenėlėms stiprinti. Aha, kepenis su žolėm galima stiprinti, o žolės, kurios kelia imunitetą, netinka?

Visų pirma kalba eina būtent apie papildomas priemones imuniteto kėlimui, ne apie natūralų dalyką - maistą. Žmogui maistas yra būtinybė, o įvairus papildai tai tik priedas. Aš asmeniškai negeriu jokių papildų ar vitaminų. (Jeigu) maistas + papildai = super imuniteto pakėlimas (?), tai gal to nereikia, užtenka tik minimaliai jį palaikyti?
Aš kaip suprantu pvz. kažkas, kas skirta būtent kepenims ir turi pagrindinę funkciją padėti joms, o ne pvz. širdžiai.
Žmonės geria tą, ką pataria gydytojai. O kuo daugiau betikėti... Aš geriau pasitikėsiu juo, nes vis dėlto gydytojas mokosi, kad įgytų šią specialybę. Jeigu mano sritis irgi būtų medicina, galbūt aš manyčiau kitaip ir pasikliaučiau savimi...deja toli gražu tai ne mano sritis ir apie tai nieko neišmanau.
Apskritai tie papildai, mano nuomone, visai nereikalingi. Tikrai galima gyventi be jų.
Atsakyti
Anema granatų sultys jėga, tik nereikia jų stiklinėm maukti, nors man labai skanu, gerkite po šaukštą tris kartus kasdien, labai gerai atstato kraują, beja čia ne papildas, tad gaunant chemiją svarbu ne papildai, bet racionali sveika mityba, kad organizmas gautų medžiagų, jis pats viską sutvarkys, mano chemija buvo kitokia, stipri ir būtent kertanti per kraują, nes mano kraujo liga, tai galiu tik iš patirties pasakyt, valgiau viską, kas man skanu, papildų jokių nenaudojau, gėriau granatų sultis nes man skanu, turėjau šaldiklį bičių žiedadulkių ir būdavo kokį šaukštelį per dieną suvalgydavau, bet visai pamiršau - labiausiai man padėjęs dalykas, gal todėl, kad labai tikėjau. Kasryt išgerdavau stiklinę vandens kurioje ištirpindavau šaukštelį medaus ir įdėdavau gręžinėlį citrinos, visa tai pasiruošdavau iš vakaro ir ryte visus tuos mėnesius gerdavau, man labai padėjo, nuo pykinimo taip pat, praktiškai išvengiau šito gėrio.
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2011 04 19, 12:52)
Anema granatų sultys jėga, tik nereikia jų stiklinėm maukti, nors man labai skanu, gerkite po šaukštą tris kartus kasdien, labai gerai atstato kraują, beja čia ne papildas, tad gaunant chemiją svarbu ne papildai, bet racionali sveika mityba, kad organizmas gautų medžiagų, jis pats viską sutvarkys, mano chemija buvo kitokia, stipri ir būtent kertanti per kraują, nes mano kraujo liga, tai galiu tik iš patirties pasakyt, valgiau viską, kas man skanu, papildų jokių nenaudojau, gėriau granatų sultis nes man skanu, turėjau šaldiklį bičių žiedadulkių ir būdavo kokį šaukštelį per dieną suvalgydavau, bet visai pamiršau - labiausiai man padėjęs dalykas, gal todėl, kad labai tikėjau. Kasryt išgerdavau stiklinę vandens kurioje ištirpindavau šaukštelį medaus ir įdėdavau gręžinėlį citrinos, visa tai pasiruošdavau iš vakaro ir ryte visus tuos mėnesius gerdavau, man labai padėjo, nuo pykinimo taip pat, praktiškai išvengiau šito gėrio.

aciu.
blogai, kad su mama negyvenu, mazai ji pati stengiasi galiu pasakyti, o kai prasides visi chemijos "smagumai", tai visai nezinau kas bus. turi vos ne stovet ir ziureti, kad ta isgertu ar ta suvalgytu..

manau ir toliau spausiu kokias sultis, netikiu , kad gali pakenkti, atskiedziu su vandeniu ir idedu medaus. tik, kad tos darzoves dabar be vitaminu beveik.
Atsakyti
QUOTE(Anema @ 2011 04 19, 14:04)

manau ir toliau spausiu kokias sultis, netikiu , kad gali pakenkti, atskiedziu su vandeniu ir idedu medaus. tik, kad tos darzoves dabar be vitaminu beveik.

o aš manau, kad neverta su tom sultim, reikia labiau maistą patį žiūrėt, daugiau vandens paprasto, sultinio, sriubos, reikia daug skysčių gaunant chemiją 4u.gif

Na kiek teko pačiai skaityt ir domėtis nėra gerai tos sultys, kodėl netikėti tuo?

Atsakyti
QUOTE(something else @ 2011 04 19, 08:25)
Galiu patikinti — neima : ) Tuščia pastangų kovoti su vėjo malūnais — žmonėms reikia kategoriškų nurodymų: Galima / NEgalima. Net jei tokia perskyra yra nepagrįsta ar stačiai nelogiška. Išgirstas bus tas, kuris instruktuoja (todėl Tamsta ir krentate nelygioj kovoj su Ruolia, nors anas tipažas chamizmu Jus lenkia šviesmečiais — paradoksalu, sakyčiau : ). Juk žmogui kur kas lengviau / patogiau laikytis įduotos instrukcijos, kurioje juodu ant balto surašyta, ką galima valgyti / gerti ir kas griežtai draudžiama.
BET. Yra ir šviesioji reikalo pusė — Tikėjimas. Tarkim, gers žmogus granatų sultis, įsitikinęs, kad sulig kiekvienu gurkšniu ragauja gyvybės eliksyro. Ir kas paneigs stebuklingą savitaigos galią?..
Nes kad ir kaip ten bebūtų — svarbiausia yra TIKĖTI. Žole ar chemija — bene didelis skirtumas....

Manes juokas neima, nes as taip negalvoju. Bet...Man reikia nurodymu, reikia, REIKIA! Nes pilnas internetas siuksliu, tokiu kaip N.Ozelio klauniskos zinutes, kai zmogui lyg ir patariama, lyg ir teisingai, bet duodama tik koks ketvirtis reikalingos info. O zmogus noretu, labai noretu patiketi, kad jam padeda, ir pasinaudoti to geradario ziniomis, bet...
Pvz. viena homeopate berzo lapu nuovira liepe gert pries valgi, o internete rasoma po valgio, ir tt. Kuo tiket? Velniop tuos lapus.
N.Ozelis apie ten kazkokia medzio zieve pasakojo, o as to medzio net nepazistu. Velnip tada ta zieve ir tt.
Taip. Svarbu yra tiketi, nes tai bent nepablogins ir taip blogos situacijos. Supraskit jus pagaliau.

Vaikai saukia.
Atsakyti
QUOTE(Anema @ 2011 04 19, 11:22)

buvau nupirku sgranatu sulciu, tai jai rugstu, bijo , kad skrandi skaudes, zodziu sunku, o papildu po 600lt i menesi, neisgalesime pirkti...

dekui atrasantiems

o jūs ir nepirkit, tiesiog duokit įvairaus maisto, daržovių, uogyčių. Dabar gal ir ne pats tinkamiausias laikas pirktinėms daržovėms, bet kitokių dar ir nėra. Gal Oželiui ar kuriam kitam bus juokinga, bet aš vadovavausi savo galva, kažkiek paskaitinėdama, bet atsirinkdama kas man priimtina, dėl ko abejojau, to tiesiog nevalgiau. Pasistenkit, kad kasdien mama gautų po gabalėlį vis kitos rūšies mėsos, porciją daržovių vis kitokių kasdien, po porą gurkšnių daržovių ar vaisių sulčių. Su įvairiu maistu gaus vitaminų ir visko ko reikia organizmui. Granatų sulčių vyras man pirkdavo beveik kasdien, ir gerdavau, ir negerdavau, o dabar net žiūrėt į jas negaliu, tas pats su brokoliais, citrinom. Nu persistengiau. Pavasarį pati gamta siūlo pagalbą, gi jau yra dilgėlių, miškinių česnakų, kiaulpienių, žliūgių lapelių. Ir dabar valgau aš jas, ir tikiu, kad nuo jų gerai jaučiuosi, kad ir ką kiti besakytų. Geriu beržų sulą, skaninu citrina, apelsinu.
Sėkmės jums smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2011 04 19, 15:08)
o aš manau, kad neverta su tom sultim, reikia labiau maistą patį žiūrėt, daugiau vandens paprasto, sultinio, sriubos, reikia daug skysčių gaunant chemiją  4u.gif

Na kiek teko pačiai skaityt ir domėtis nėra gerai tos sultys, kodėl netikėti tuo?

Mano mamą ir taip labai troškina, tikriausiai dėl chemoterapijų. Sako, kad pastoviai burna išdžiūsta.
Bet sultinį jau patiems reikia virtis, o ne tą kubeliais jokiu būdu schmoll.gif
O sultys manau tikrai yra geriau, nei kokia sintetinė arbata ar kava...
Atsakyti
taip,zino,kad reikia gerti daug skysciu.
tikiuos, kad valgys, nes nenori nenori, stovi koks vaisius savaite ant stalo. jei pati nesistengs, tai aisku niekas nepades.
Atsakyti
QUOTE(Anema @ 2011 04 19, 17:09)
taip,zino,kad reikia gerti daug skysciu.
tikiuos, kad valgys, nes nenori nenori, stovi koks vaisius savaite ant stalo. jei pati nesistengs, tai aisku niekas nepades.

Manau su laiku pati pradės gerti ar tuos vaistus ar valgyti ką reikia ir nebereikės padėti prieš akis. Aš irgi savo mamai buvau kaip mama, nes viską nešdavau, duodavau, klausdavau ar tą išgėrei ar aną... dabar jau nebereikia nebereguliuoti. Na dar tik supykstu, kad imasi ko nors sunkaus kelti doh.gif , o negalima, nes iškart jai operuotą šoną ir pradeda skaudėti po to. Va šitas tai tikrai siutina...
Atsakyti
Sveikos visos ir visi, prie Jūsų jungiasi dar viena "kolegė". Mano vyrui nustatė inksto vėžį. G3 pagal PSO, IV pagal FUHRMAN, šviesių ląstelių karcinoma, sarkomatoidinis variantas...
Galbūt kam nors teko susidurti su panašia liga ir galite ką nors patarti?
O šiaip - stiprybės visoms čia esančioms, seksim naujienas kartu. : )
Atsakyti
QUOTE(Reg. @ 2011 04 19, 22:16)
Sveikos visos ir visi, prie Jūsų jungiasi dar viena "kolegė". Mano vyrui nustatė inksto vėžį. G3 pagal PSO, IV pagal FUHRMAN, šviesių ląstelių karcinoma, sarkomatoidinis variantas...

Draugės mama jau turbūt 5 metus po auglio prie inksto operacijos. Smulkesnių detalių nežinau, tik buvo operacija, o paskui nei chemoterapijos, nei švitinimų netaikė. Laikosi moteriškė...
Atsakyti
QUOTE(Reg. @ 2011 04 19, 21:16)

Sveiki,

Stiprybės ir sveikatos ir jums verysad.gif

Merginos, gal kas nors vartojote tokį papildą:
RM-10®
Immune System Food
10 Organically Grown Mushrooms
http://www.gardenofl...63/Default.aspx

Šiandien mano vyrui baigė švitinimą, tai galvoju , kad iki operacijos reiktų kažkaip pastiprinti organizmą g.gif

Atsakyti