Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos (32 tema)

Mano mamytei irgi kiausidziu vezys. Klausem gydytojos (gydome santariskiu klinikoje) ka mano apie papildus sako nerekomenduojame paklausem ka mano apie wobe mugos sako is visu papildu ju veiksmingumas labiausiai irodytas ir pati net israse receptuka. Tai is Austrijos per pazystamus parsisiuntem tu papildu, dar neilgai juos vartoja bet paskutinio kurso rodikliai buvo geresni nei praeje, nors pagal viska taip neturetu buti nes teoriskai su kiekviena chemija vis labiau turetu kristi.

QUOTE(Anema @ 2011 04 18, 13:00)
ryt mamai prasides chemija. kaip bijo. neisrase megace, sako su kiausidziu veziu netinka.

as taip iki galo ir nesuprantu, ar tarp tu chemiju reikia kelti imuniteta ar ne
uzuojauta...

Atsakyti
QUOTE(Anema @ 2011 04 18, 16:18)
labas.
na buvo lyg pradejus valgyt, bet paskui matyt chemijos issigando ir nebevalgo. tai va, kad nepaklause, pamirsta ka sakau.

kaip ta krauja reikes kelti, kitos pasakoja, kad gere visokias sultys, petrazoliu, na visokiu zalumynu. sudetinga

Būtų gerai tau kada kartu su ja nueiti... o, kad užmiršta tai natūralu, mano mama išvis nieko nežinodavo ko klausti nors prieš tai viską aptardavom. Ryt padarys mamai kraujo tyrimą, aišku, jei šiandien dar nepadarė, ir tada bus matyti koks jis, gal visai geras. Gali būti, kad ir viso chemijos kurso metu jis nenukris kaip, kad mano mamai. Šiaip žiūrint kiek laiko bus tarp terapijų gali jo pakakti, kad kraujas ir pats atsistatys be jokių papildomų pastangų.
Atsakyti
QUOTE(sume @ 2011 04 18, 19:51)
Būtų gerai tau kada kartu su ja nueiti... o, kad užmiršta tai natūralu, mano mama išvis nieko nežinodavo ko klausti nors prieš tai viską aptardavom. Ryt padarys mamai kraujo tyrimą, aišku, jei šiandien dar nepadarė, ir tada bus matyti koks jis, gal visai geras. Gali būti, kad ir viso chemijos kurso metu jis nenukris kaip, kad mano mamai. Šiaip žiūrint kiek laiko bus tarp terapijų gali jo pakakti, kad kraujas ir pats atsistatys be jokių papildomų pastangų.

apie krauja kazkaip ir nepaklausiau, ketvirtadieni buvo geras.

kaip sekasi jusu mamai?

Papildyta:
QUOTE(coliukexxx @ 2011 04 18, 19:38)
Mano mamytei irgi kiausidziu vezys. Klausem gydytojos (gydome santariskiu klinikoje) ka mano apie papildus sako nerekomenduojame paklausem ka mano apie wobe mugos sako is visu papildu ju veiksmingumas labiausiai irodytas ir pati net israse receptuka. Tai is Austrijos per pazystamus parsisiuntem tu papildu, dar neilgai juos vartoja bet paskutinio kurso rodikliai buvo geresni nei praeje, nors pagal viska taip neturetu buti nes teoriskai su kiekviena chemija vis labiau turetu kristi.

o tai recepta israse, kad lietuvoje pirkti ar kaip? kokia stadija jusu mamai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anema: 18 balandžio 2011 - 19:55
QUOTE(Anema @ 2011 04 18, 20:55)
apie krauja kazkaip ir nepaklausiau, ketvirtadieni buvo geras.

kaip sekasi jusu mamai?

aš jau prieš tai čia rašiau... būna ir geriau.... šiaip sveikata tai kaip ir normali, tik va gydymas einasi nekaip visai
Atsakyti
QUOTE(Yyy @ 2011 04 18, 14:23)
Anema, na mum tai aiskino taip, kad negalima kelt imuniteto jokiais vitaminais, papildais, tik grynai, ka is granatu sulciu, ir pan, maisto gauni g.gif
Nes geriant vitaminus, gaivini ir vezi tipo g.gif bet pvz mano tete vos nenusitrucyjo doh.gif ir po to eme gert Transfer Factor papildus, ir jam kraujas tada uzkilo g.gif ax.gif

tai pagal tokią gydytojo logiką, kad negalima jokių maisto papildų, tai reiškia kad ir maisto tada negalima biggrin.gif Juk su maistu irgi vitaminus gauname ax.gif
tada belieka badauti ir negaivinti vėžio ląstelių biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif
Norėčiau ir aš pasisakyti...Prieš daugiau kaip metus sužinojau, kad sergu Hodžkino limfoma, 2 stadija. Išoperavo didžiulį auglį iš tarpuplaučio. Dalis jo buvo įaugusi į plautį, per arti pagrindinės širdies venos, negalėjo pašalinti. Gydytojai ramiai pasakė diagnozę, jaučiausi lyg būčiau kokį bronchitą, o ne vėžį, turinti...Ramiai užsirašiau chemoterapijai, vis dar neįsigilindama, su šypsena, tikėdama, kad viską galiu įveikti...
Pirmos kelios chemoterapijos praėjo visai neblogai( jei neminėt plaukų iškritimo, nuolatinio pykinimo, silpnumo). Bet paskui dariausi vis silpnesnė, negalėjau net penkių minučių pastovėti, o po tevagrastimo pradedavo taip skaudeti kojas ir rankas, kad jau norejau mirti. Jokie vaistai nepadėjo.Guledavau paromis lovoje, negalėdavau iš skausmo nei kalbėti, nei verkti, trokšdama kuo greičiau išeiti...Laikė tik vaikai, mažajam buvo 1,5 metukų.
Ką gi, ištvėriau ir tai. Baigus chemoterapiją paskyrė švitinimą. Tuo metu vyras išvažiavo į užsienį uždarbiauti, nes sunkiai pragyvenom- jis daug mane slaugė, reikėjo daug vaistų. Likau viena su dviem neklaužadomis. Dabar atmintyje man tas laikas atrodo kaip sapne- kasdienis važinėjimas į švitinimus, tuo metu anyta prižiūri vaikus. Paskui kaip robotas silpnomis kojomis pėdini į parduotuvę apsipirkti, gamini valgyt, tvarkai kažką namuose, prausi vaikus...Išverkiau tonas ašarų, susikaupusias per ilgą gydymosi laiką.
Dabar po gydymosi pabaigos praejo beveik 7 menesiai. Turiu aibę sveikatos problemų po visos tos chemoterapijos, laukia klubų sąnarių protezavimas...Kas bus toliau, žino tik Dievas. Bet vis tik vadovaujuosi savo gyvenimo taisykle: "Jei gali kažką pakeisti- pakeisk, jei negali- susitaikyk su tuo!..."
Linkiu visiems, susiduriantiems su sunkia liga, skausmu, pirmiausia artimųjų palaikymo ir supratimo, daug daug kantrybės, šilumos ir meilės. Liga gali tik susargdinti, o žmogus gali VISKĄ...4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elijana @ 2011 04 18, 23:15)
tai pagal tokią gydytojo logiką, kad negalima jokių maisto papildų, tai reiškia kad ir maisto tada negalima biggrin.gif Juk su maistu irgi vitaminus gauname ax.gif
tada belieka badauti ir negaivinti vėžio ląstelių  biggrin.gif

Blaivus mąstymas.

sume:
"Šiaip patartina nieko papildomai negerti ir nekelti to imuniteto, galima kepenims kažką..."

Imunitetą kelia ir vitaminai, ir žolės, ir tos pačios petražolės, ir ... arbatos, kurios geriamos kepenėlėms stiprinti. Aha, kepenis su žolėm galima stiprinti, o žolės, kurios kelia imunitetą, netinka?
Taisyklė Nr. 1: kuo stipresnis imunitetas, tuo didesnis šanšas išsikapstyti. Aišku, tas netinka arba tinka dalinai sergant tam tikromis kraujo ligomis. Jūs kertat šaką, ant kurios sėdite... Kažkurį vakarą paskaitinėjau ankstesnes temas. Berods čia ir buvo paminėtas doksorubicino derinys su ciklofosfamidu. Abu vaistai žiauriai muša imunitetą (kaulų čiulpus), bet derinys yra tiesiog bomba imunitetui. Tai parašyta vaistų anotacijoje. Įdomiausia, kad tas imuniteto numušimas šiuo atveju yra ŠALUTINIS poveikis, o ne reikiamybė. O su šalutiniais poveikias reikia kovoti. Deja, jūs tą neigiate.

Yyy:
"Anema, na mum tai aiskino taip, kad negalima kelt imuniteto jokiais vitaminais, papildais, tik grynai, ka is granatu sulciu, ir pan, maisto gauni..."

Granatų sultis galima, o kitų augalų sulčių negalima? Žr. aukščiau apie taisyklę Nr. 1.
P.S. Nors buvau išvadintas chamu, bet nesusilaikysiu nepaklausęs - negi jūs pačios nesijuokiate iš tokių kalbų, kurias pacitavau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo A. Oželis: 18 balandžio 2011 - 23:07
QUOTE(A. Oželis @ 2011 04 19, 00:05)
Blaivus mąstymas.

P.S. Nors buvau išvadintas chamu, bet nesusilaikysiu nepaklausęs - negi jūs pačios nesijuokiate iš tokių kalbų, kurias pacitavau?

Labas
A. Oželis

Jūsų labai subtilus jumoro jausmas, todėl net pakartotinai perskaičiusi galvoju.Čia rimtai parašyta ar juokais? O dėl mūsų logikos, jei žmogus kažkuo tiki, o dar tokioje situacijoje ,tai jam tai visai nejuokinga, jam tai yra tiesa.Taigi norint padėti, reikia žmogui išaiškinti be įmantrybių ,kur jis klysta.Suprantu jūsų toks stilius įmantrus, bet gal galima paprasčiau, ne lingvistės čia susirinkę.

Fraktalai

Siūlau vieną labai lengvą piešimo rūšį-fraktalus.Galima ir ligoninėje užsiimti , tiesiog meditacija.Pasidomėkit apie spalvų reikšmes, jomis tiesiog galima užsikoduoti savo norus.Čia iš kitos temos mergaičių kūriniai.Labai raminančiai veikia ir tiesiog užkabina.Sėkmės.

http://www.supermama...?...7569&st=420
Atsakyti
QUOTE(A. Oželis @ 2011 04 19, 00:05)
........nesusilaikysiu nepaklausęs - negi jūs pačios nesijuokiate iš tokių kalbų, kurias pacitavau?

Galiu patikinti — neima : ) Tuščia pastangų kovoti su vėjo malūnais — žmonėms reikia kategoriškų nurodymų: Galima / NEgalima. Net jei tokia perskyra yra nepagrįsta ar stačiai nelogiška. Išgirstas bus tas, kuris instruktuoja (todėl Tamsta ir krentate nelygioj kovoj su Ruolia, nors anas tipažas chamizmu Jus lenkia šviesmečiais — paradoksalu, sakyčiau : ). Juk žmogui kur kas lengviau / patogiau laikytis įduotos instrukcijos, kurioje juodu ant balto surašyta, ką galima valgyti / gerti ir kas griežtai draudžiama.
BET. Yra ir šviesioji reikalo pusė — Tikėjimas. Tarkim, gers žmogus granatų sultis, įsitikinęs, kad sulig kiekvienu gurkšniu ragauja gyvybės eliksyro. Ir kas paneigs stebuklingą savitaigos galią?..
Nes kad ir kaip ten bebūtų — svarbiausia yra TIKĖTI. Žole ar chemija — bene didelis skirtumas....
Atsakyti
Is tikro tai bala zino ar ten is tikro reikia to recepto ar ne. Kazkur buvau atradus online vaistine ten rase kad tie papildai tik su receptu nors pagal mane papildai turetu buti isvis be recepto, juk tai ne vaistai. Austrijoj vaistnej paprase recepto, bet tiko ir nuskanuotas variantas, gal pamate antspauda, vaisto pavadinima ir to uzteko smile.gif Jie gi nesupranta kas ten uzrasyta.O recepta israse elementaru, kaip visur, standartini. Stadija IIIc.

QUOTE(Anema @ 2011 04 18, 20:55)

Papildyta:

o tai recepta israse, kad lietuvoje pirkti ar kaip? kokia stadija jusu mamai?

Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2011 04 19, 08:38)

Siūlau vieną labai lengvą piešimo rūšį-fraktalus.Galima ir ligoninėje užsiimti , tiesiog meditacija.Pasidomėkit apie spalvų reikšmes, jomis tiesiog galima užsikoduoti savo norus.Čia iš kitos temos mergaičių kūriniai.Labai raminančiai veikia ir tiesiog užkabina.Sėkmės.

http://www.supermama...?...7569&st=420

fraktalus piesiu nuo praejusiu metu spalio. o si sekmadieni buvau seminare. mokytoja brigita nereali. supratau, kad fraktalai - labai stiprus energetinis uztaisas. bet net jeigu netikit jokiom teorijom apie energija, dvasia ir spalvu magija - fraktalu piesimas gali buti nepakartojamas atsipalaidavimo, poilsio, minciu nuraminimo budas.
Atsakyti
QUOTE(sume @ 2011 04 18, 22:06)
aš jau prieš tai čia rašiau... būna ir geriau.... šiaip sveikata tai kaip ir normali, tik va gydymas einasi nekaip visai

skaiciau, bet sakau gal kas naujo. laikykites 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(coliukexxx @ 2011 04 19, 10:36)
Is tikro tai bala zino ar ten is tikro reikia to recepto ar ne. Kazkur buvau atradus online vaistine ten rase kad tie papildai tik su receptu nors pagal mane papildai turetu buti isvis be recepto, juk tai ne vaistai. Austrijoj vaistnej paprase recepto, bet tiko ir nuskanuotas variantas, gal pamate antspauda, vaisto pavadinima ir to uzteko  smile.gif  Jie gi nesupranta kas ten uzrasyta.O recepta israse elementaru, kaip visur, standartini. Stadija IIIc.

ir maniskei tokia pati stadija.

OZELI, tame ir reikalas, kad nesuprantu galima negalima, kiek zmoniu tiek nuomoniu. todel vis klausiu ta pati per ta pati, nes nzn ka daryti.

buvau nupirku sgranatu sulciu, tai jai rugstu, bijo , kad skrandi skaudes, zodziu sunku, o papildu po 600lt i menesi, neisgalesime pirkti...

dekui atrasantiems
Atsakyti