Didele uzuojauta jos šeimai. Labai liudna...
Elijana, man liepe daug pavalgyt, bet nuo streso nenorejau.
QUOTE(Refresh @ 2011 04 17, 16:43)
Labas vakaras.
Mačiau pas jus *Gabriella* lankydavosi, tad norėjau tik pasakyti, kad šiandien jos gyvybė užgeso.
Sveikatos jums didelės!
Mačiau pas jus *Gabriella* lankydavosi, tad norėjau tik pasakyti, kad šiandien jos gyvybė užgeso.
Sveikatos jums didelės!
Kaip liūdna
Užuojauta visiems artimiesiems
Ooo... Užuojauta artimiesiems..
QUOTE(coliukexxx @ 2011 04 16, 20:29)
Sveiki forumieciai
Gal zinot kokiais atvejais rekomenduojama atlikti pozitronu emisine tomografija? K
Gal zinot kokiais atvejais rekomenduojama atlikti pozitronu emisine tomografija? K
Buvome su Adis du kartus Bidgosčiuje. Svarbu yra su dydytoju ten pasikalbėti, nes mūsų gyd. ne visada supranta tyrimo išvadas. Šnekėt geriau lenkiškai, dar angliškai... rusiškai niekas nesupranta. Bydgosčiuje yra vertėja lietuvė, padeda suigaudyt.
ryt mamai prasides chemija. kaip bijo. neisrase megace, sako su kiausidziu veziu netinka.
as taip iki galo ir nesuprantu, ar tarp tu chemiju reikia kelti imuniteta ar ne
uzuojauta...
uzuojauta...
QUOTE(Anema @ 2011 04 18, 13:00)
ryt mamai prasides chemija. kaip bijo. neisrase megace, sako su kiausidziu veziu netinka.
uzuojauta...
uzuojauta...
Sveika, vienu žodžiu čia nelabai kas ir žino tikslų atsakymą. Šiaip patartina nieko papildomai negerti ir nekelti to imuniteto, galima kepenims kažką... o daugiau geriau nieko ir negerkit, o šiaip paklauskit savo gydytojos, ką ji pasakys.
O kaip mama jaučiasi? jau geriau?
Anema, na mum tai aiskino taip, kad negalima kelt imuniteto jokiais vitaminais, papildais, tik grynai, ka is granatu sulciu, ir pan, maisto gauni
Nes geriant vitaminus, gaivini ir vezi tipo bet pvz mano tete vos nenusitrucyjo ir po to eme gert Transfer Factor papildus, ir jam kraujas tada uzkilo
Nes geriant vitaminus, gaivini ir vezi tipo bet pvz mano tete vos nenusitrucyjo ir po to eme gert Transfer Factor papildus, ir jam kraujas tada uzkilo
Įdomu kaip Wėtros vyrui sekasi?
QUOTE(sume @ 2011 04 18, 14:18)
Sveika, vienu žodžiu čia nelabai kas ir žino tikslų atsakymą. Šiaip patartina nieko papildomai negerti ir nekelti to imuniteto, galima kepenims kažką... o daugiau geriau nieko ir negerkit, o šiaip paklauskit savo gydytojos, ką ji pasakys.
labas.
na buvo lyg pradejus valgyt, bet paskui matyt chemijos issigando ir nebevalgo. tai va, kad nepaklause, pamirsta ka sakau.
kaip ta krauja reikes kelti, kitos pasakoja, kad gere visokias sultys, petrazoliu, na visokiu zalumynu. sudetinga
Papildyta:
QUOTE(Yyy @ 2011 04 18, 14:23)
Anema, na mum tai aiskino taip, kad negalima kelt imuniteto jokiais vitaminais, papildais, tik grynai, ka is granatu sulciu, ir pan, maisto gauni
skaiciau apie jusu atveji. ziuresim kaip cia bus...
dekui