siek tiek vilties : http://www.delfi.lt/...s.d?id=44316211
labukas,
gal zinot kodel nepataria daktare keliauti kai gauna Herepcina? nepykit kad trukdau.
gal zinot kodel nepataria daktare keliauti kai gauna Herepcina? nepykit kad trukdau.
QUOTE(Måke @ 2011 04 12, 14:44)
labukas,
Aš manau, kad Herceptinas čia niekuo dėtas, gal bendra ligonio būklė nepalanki kelionėms. Visus metus gydžiausi Herceptinu, gerai jaučiausi.
QUOTE(arune @ 2011 04 12, 14:31)
Aš manau, kad Herceptinas čia niekuo dėtas, gal bendra ligonio būklė nepalanki kelionėms. Visus metus gydžiausi Herceptinu, gerai jaučiausi.
dekui uzatsakyma, o nebuvo jokiu salutinio poveikio?Anytai labai skauda sanarius, sutriko mastymas...bet jai dabar gauna herceptina ir tai pastebetu daktarai metaztazes ir ji nedirbtu?kaip manot?esu labai pasimetus nes esu toli nuo jos.
QUOTE(ragnez @ 2011 04 12, 13:56)
tik įdomu kam tai bus prieinama....
QUOTE(Måke @ 2011 04 12, 16:21)
dekui uzatsakyma, o nebuvo jokiu salutinio poveikio?Anytai labai skauda sanarius, sutriko mastymas...bet jai dabar gauna herceptina ir tai pastebetu daktarai metaztazes ir ji nedirbtu?kaip manot?esu labai pasimetus nes esu toli nuo jos.
Man nebuvo šalutinio poveikio. na, tik pirmą dieną šaltkrėtis, o daugiau nieko nepastebėjau. Nepalyginsi su chemo, kur visko teko patirti. Pasitarkite su gydytoja.
QUOTE(ragnez @ 2011 04 12, 13:56)
Man irgi labai įdomu kaip atrinks iš 15-16 tūkstančių beviltiškų ligonių , kelias dešimtis galinčių gydytis.Turbūt didele dalimi lems amžius, bendra fizinė būklė, nes čia atrodo procedūra ne iš lengvųjų, o toliau ryšiai ir pažintys.
QUOTE(.GABIJA. @ 2011 04 12, 17:53)
Man irgi labai įdomu kaip atrinks iš 15-16 tūkstančių beviltiškų ligonių , kelias dešimtis galinčių gydytis.Turbūt didele dalimi lems amžius, bendra fizinė būklė, nes čia atrodo procedūra ne iš lengvųjų, o toliau ryšiai ir pažintys.
Minėtoji HIPEC procedūra yra taikoma tik tais atvejais, kai vėžys iš pirminio auglio, įsitaisiusio pilve, persimeta į pilvaplėvę. Tokių atvejų nėra daug.
Nu labutes,siandien ir as lankiausi pas savo daktaryte.Apziurejo,labai atidziai ,veidas gydytojos buvo keistai susirupines s nes sveikoje krutyje spenelis idubo,o kalba eina apie kruties rekonstravima.Tai va ,ketvirtadieni vel vyksiu skubiai daryti momogramos,is apziurejimo pasak daktares viskas gerai,bet ji nori tuom visiskai isitikinti.
Adis... Ji vis tiek su mumis. Teko ją matyti keletą kartų - racionalią, išmintingą, logišką... Tokia ji ir liks mano atmintyje.
i | Nesuprantu kodėl ramybės ir tikėjimo oazėj man reikia įsiterpti, šioje temoje netoleruotina sergančių žmonių ir jų artimųjų įžeidinėjimai, ir nepagarba. Labai tikiuosi, kad suprantamai rašau, nes kitu atveju teks imtis kitų priemonių, įspėjimų ir nuobaudų. pagarbiai, moderatorė |