QUOTE(Deganti @ 2011 04 07, 13:46)
pritarsiu, šiuo metu tik paskaitinėju, bet toks jausmas, kad tai kas išgvildenta pirmose 3o temų niekam neįdomu, o juk ten klodai lobių slypi, šiaip kovo 11 buvo jau 8 metai kaip aš po chemijos, be recidyvo kol kas, jokių papildų nevartojau ir matyt nevartosiu, na nebent kaip kažkada postringavom su Adis tik kai jau tradicinė medicina atsakys mane gydyt, nes kiek aš mačiau sergančių nemačiau nei vieno ką išgydė, man rods mes dažnai juos kaip Placebą vartojam, tuo atveju aš geriau renkuosi raudono vyno stiklą Visoms ir visiems linkėjimai ir sėkmės
Kaip smagu matyti tavo vis didėjančius skaičius ir... rankoje raudono vyno taurę
Laba diena
Papildyta:
QUOTE(something else @ 2011 04 11, 11:57)
mielajai a. --- nežinau, ar atminimas šildo išėjusius, bet tikiu, kad praturtina likusius.
Praėjo metai... Labai jos trūksta. Brandžių minčių, svarios patirties, griežto žodžio, jautrios sielos
Papildyta:
QUOTE(ragnez @ 2011 04 07, 11:25)
atsiranda daugybe ta vilti pardavinejanciuju - pvz., maisto papildu, stebuklingu preparatu ar aparatu ir proceduru pavidalu.
Šita tema tema pastaruoju metu labai aktuali. Tik spėk kratytis iš visų pusių puolančius su pasiūlymais. Nuo to sulieknėsi, nuo ano gerai jausiesi, nuo trečio būsi apsaugotas nuo visokių ligų ir t.t..
Bandau laikytis vienos teorijos - visi siūlytojai uždirba iš to, kad tu "sergi". Jiems audinga, kad tu sirgtum. Pridėję aparačiuką prie tarkim smiliaus, nustato kokių medžiagų tau trūksta. Juk jų turi trūkti, nes kitaip iš kur jie gyvens.
Taigi, visur reikia sveiko proto, manau, daug kas paremta paprasčiausiu tikėjimu, kuris daug ir nekainuoja...
Šitos mintys visai neturi nieko bendro su onkologinėm ligom ir ligoniais. Čia dabar tokia kasdienybė kai maisto papildai tampa visagaliai problemų sprendėjai.
Ir dar viena mintis iš patirties apie tikėjimą. MB 2,5 metų vis vartoja J.Balvočiūtės paruoštą specialiai jam arbatą. Praeitą savaitę baigėsi. Klausiu, ar užsakyti. Sako, "na gal reikėtų". Niekas nežino ar ji padeda, kiek padeda, svarbu tikėti
Papildyta:
Šerkšnas toks gražus gamtos reiškinys Bet čia jis griauna savo "įvaizdį" Kam šito reikia