Aš sakau, visiems tas kibiras, kaip akmenširdiškumo viršūnė. Ir kodėl?
Jei kažkas paaiškina apie papildus, maisto produktus, vitaminus, irgi blogai, nes chemiją palygina su plentvole o vitaminą su dvyrka...
Tai kaip tada benraut su tokiom popom? Kaip?
Ką patartumėte, sergančiosios, savo vaikams? Kaip su jumis turi bendraut vaikai?
Ryt taip ir pasakysiu, virš tavo galvos dalgė pakabinta. Mesk laukan mintis, kad esi sveika, bet kokius pozityvizmo likučius, ir apskritai, nemąstyk penkmečiui į priekį, nes nu nėra ateities. Pasak forumo ir statistikos, turi jaustis labai rimtu ligoniu. Nifiga, raudonų batukų nebebus... Bus tik liūdesys, ir skurdas.
Nu jūs man pasakykit, ar ligoniui, nuo tokio bendravimo su juo, geriau pasidarys?
Kuom laikyti onkologinį ligonį? Sveiku, ir įprastai bendraut, ar....
Aš esu moteris. Žinau, kad skamba neįtikėtinai...
Papildyta:
QUOTE(something else @ 2011 04 10, 16:03)
Žinot, toks bendras pastebėjimas ketverius metus sekant šį forumą: piktinimasis labiau būdingas ne susirgusiems (šie labiau išsigandę nei pikti), o greta esantiems - artimiesiems ar (paradoksas!) pašaliečiams
vertintojams. Būtent pastarieji drumsčia vandenį ir kelia chaosą lygioje vietoje. Nebūtinai piktų norų genami. Gal tiesiog ... persistengdami?...
Something else... Jūs mane žinot. Forumą bendrai stebiu šeštus metus. Tamsuma ir.... Normos, standartai, juodi įsitikinimai, ir jokiu būdu ne bent bandymas pamąstyt logiškai...
Chaoso nieks nekelia. Jumoras kažkam nepatiko...