QUOTE(A. Oželis @ 2011 04 08, 20:53)
Koks ryšys tarp spirulinos ir to, ką parašėte?
O ta nuoroda? Jūs rašote, kad tai patikrinta laiko. Kas patikrino? Jūs? Beje, ar žinote, kad tokios gydytojo specializacijos "fitoterapeutas" Lietuvoje nėra? Beje, ar žinote, koks straipsnyje minimo asmens išsilavinimas?
Ir dar "beje". Beje, ar skaitėte straipsnyje tokią frazę: "kai kurių onkologinių ligonių pačių pasigamintuose musmirių, dėmėtųjų maudų, klumpelių preparatuose esančios nuodingos medžiagos padaro daug nepataisomos žalos, silpnina imunitetą."? Bet ar žinot, kas pardavinėja maudos preparatus? Atspėjot?
O ta nuoroda? Jūs rašote, kad tai patikrinta laiko. Kas patikrino? Jūs? Beje, ar žinote, kad tokios gydytojo specializacijos "fitoterapeutas" Lietuvoje nėra? Beje, ar žinote, koks straipsnyje minimo asmens išsilavinimas?
Ir dar "beje". Beje, ar skaitėte straipsnyje tokią frazę: "kai kurių onkologinių ligonių pačių pasigamintuose musmirių, dėmėtųjų maudų, klumpelių preparatuose esančios nuodingos medžiagos padaro daug nepataisomos žalos, silpnina imunitetą."? Bet ar žinot, kas pardavinėja maudos preparatus? Atspėjot?
Ko Jūs čia puolat, aš net nežinau kas Jūs toks, o va Ruolia žinau, mačiau gyvai prieš kokius septynis metus ir vis dar matau, aš rašau savo poziciją ir patirtį, Jūs rašykit savo, bet nepulkit, aš aiškiai parašiau, kad nežinau kas yra tas spirulinas, nes man jo nereikėjo. Toks jausmas kad įpuoliau i Jūsų teritoriją, na tai sėkmės - skleiskitės toliau
Dar tik išsiplėsiu, kodėl niekas neina į seminarus, neieško psichologinės pagalbos, tai labai labai padeda, gydo ne tik vaistai, gydo ir nuotaika, bendravimas, gal net labiau nei ta mauda, tai va:
Paciento mokykla Vilnius
Emocinė parama Vilnius
na ir paskaitas organizuoja ne šarlatanai