Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos (32 tema)

QUOTE(A. Oželis @ 2011 04 07, 23:04)
Išsiplėčiau. Bet per palatas ir darbovietes einantys multimarketingistai atsibodo. Matau, kad čia yra tų, kurie jiems pasiduoda ir juos reklamuoja. Va, kažkas rašo apie spiruliną. Nu ir ką? Kam ji jums? Bet užkalbės dantis, užkalbės, dievaži.
Nieko asmeniško. Ir ne piktumų skatinamas čia rašau. Tai vadinasi demokratija. Be abejo, demokratija vadinasi ir betakarotino pirkimas už 160 Lt.

Ir aš prisiklausius, apie spiruliną, norėjau nupirkti po chemo imunitetui atsistatyt.. unsure.gif O ką Jūs parekomenduotumėt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnelee @ 2011 04 08, 11:15)
Ir aš prisiklausius, apie spiruliną, norėjau nupirkti po chemo imunitetui atsistatyt..  unsure.gif O ką Jūs parekomenduotumėt?  g.gif

Rekomenduoti nieko nerekomenduosiu, nes neseniai .GABIJA. aiškiai parašė - jei žmogus mirs nuo onkologijos, bet bus vartojęs kažką pagal patarimą, tai tą patarėją užtampytų. Tas pasakymas man įkrėtė proto ir parodė žmogaus geranoriškumą.
Tik faktas, kad spirulina imuniteto nestiprina. Juk pilnos vaistinės imunostimuliatorių, tik turėk pinigų: ežiuolės, ženšeniai, eleuterokokai, betagliukanai... Šimtai. Tai kur šaknys, kad žmonės perka visai ne tai, o nemato to, kas akivaizdu?
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2011 04 07, 13:46)
... šiaip kovo 11 buvo jau 8 metai kaip aš po chemijos, ... na nebent kaip kažkada postringavom su Adis tik kai jau tradicinė medicina atsakys mane gydyt, ...

LAbai smagu matyti čia senus pažįstamus :-), kad ir nelaimės, bet draugus :-)
Atsakyti
Laba diena,

Rasų lanka, berods Jūsų mamytė yra vartojusi Hepa-Merz'ą? Kokia forma vartojo - granules ar lašinamą į veną (portą)? Jei į veną - kokiomis proporcijomis (ir kuo) skiesdavote ir kaip dažnai vartojo?
Man čia visokių abejonių kyla... Rekomendavo 1 ampulę skiesti su 500 ml gliukozės. Lyg ir daugoka atrodo. Be to, informaciniam lapely rašo, esą "infuzuoti galima ne greičiau kaip 5 g L–ornitino L–aspartato (tiek jo yra 1 ampulėje) per valandą". Apie tai gydytoja nieko neužsiminė g.gif

Gal dar kas turite patirties su Hepa-Merz'u?

Patricija, žadėjau parašyti - padarė ir mamai tą diržą-korsetą. Kaina kataloge virš 400 Lt, kompensavo visą sumą. Iš to, kiek esate rašiusi, darau išvadą, kad indikacijos kone identiškos (spindulinė terapija, patologinis slankstelio lūžis). Tai jau nė nebežinau, kokie yra lemiami kriterijai - gal akių spalva?.. : )
Atsakyti
QUOTE(something else @ 2011 04 08, 13:33)
Laba diena,

Rasų lanka, berods Jūsų mamytė yra vartojusi Hepa-Merz'ą?  Kokia forma vartojo - granules ar lašinamą į veną (portą)? Jei į veną - kokiomis proporcijomis (ir kuo) skiesdavote ir kaip dažnai vartojo?
Man čia visokių abejonių kyla... Rekomendavo  1 ampulę skiesti su 500 ml gliukozės. Lyg ir daugoka atrodo. Be to, informaciniam lapely rašo, esą "infuzuoti galima ne greičiau kaip 5 g L–ornitino L–aspartato (tiek jo yra 1 ampulėje) per valandą". Apie tai gydytoja nieko neužsiminė g.gif

Gal dar kas turite patirties su Hepa-Merz'u?
Patricija, žadėjau parašyti - padarė ir mamai tą diržą-korsetą. Kaina kataloge virš 400 Lt, kompensavo visą sumą. Iš to, kiek esate rašiusi, darau išvadą, kad indikacijos kone identiškos (spindulinė terapija, patologinis slankstelio lūžis). Tai jau nė nebežinau, kokie yra lemiami kriterijai - gal akių spalva?.. : )

Nevartojo, nes buvome užsipirkę Hepatyl, kuriuos visą laiką gėrė, bet mums siūlė ir Hepa- merz. Jį pasiųlė endokrinologė, kai nebebuvo pirkti kažkurį laiką Hepatylio. Sakė, kad kaina ir poveikis visai tas pats, tik Hepa-merz užtektų tik vieno miltuko dienai (o hepatyl mes chemijos metu ir po jos savaitę gerdavom po 6 tab ) . Mamytė sakė, kai baigsis mūsų Hepatyl, reiks pereiti prie Hepa-mercz. Klausiau ir onkologės - tai sakė, kad gerai, kad tas pats poveikis. Apie tai , kad leisti ar lašinti kalbos nebuvo, tik apie miltukus rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasų lanka: 08 balandžio 2011 - 12:47
QUOTE(Elijana @ 2011 04 07, 22:55)
o kur jo galima įsigyti Lietuvoje?  g.gif iš kur jus gavot?

Liquid Zeolite parsisiunčiau iš amerikės, bet jo yra ir Anglijoje;
QUOTE(A. Oželis @ 2011 04 08, 00:04)
Išsiplėčiau. Bet per palatas ir darbovietes einantys multimarketingistai atsibodo. Matau, kad čia yra tų, kurie jiems pasiduoda ir juos reklamuoja. Va, kažkas rašo apie spiruliną. Nu ir ką? Kam ji jums? Bet užkalbės dantis, užkalbės, dievaži.
Nieko asmeniško. Ir ne piktumų skatinamas čia rašau. Tai vadinasi demokratija. Be abejo, demokratija vadinasi ir betakarotino pirkimas už 160 Lt.

Čia musiau man adresuotas tas klausimas g.gif Atvirai pasakius-nežinau blush2.gif pasiskaičiau, kad stiprina imunitetą, plius ne tabletės, o miltukai, tai ir nupirkau...na, šimtų nemokėjau, o efektas koks bus ar ne, dabar dar negaliu pasakyti...
Atsakyti
QUOTE(liepsnelee @ 2011 04 08, 10:15)
Ir aš prisiklausius, apie spiruliną, norėjau nupirkti po chemo imunitetui atsistatyt..  unsure.gif O ką Jūs parekomenduotumėt?  g.gif

rekomenduočiau natūraliai stiprinti įminitetą, na Ruolia prirašęs straipsniu apie tai, pilna info internete, kas tas spirulinas aš net nežinau, bet va šitie būdai tikrai patikrinti laiko: Gydymas vaistažolėm

Stiprinkim imunitetą
Kaip sustiprinti imunitetą chirurgiškai pašalinus naviką, atlikus spindulinį gydymą, chemoterapiją? Pirmiausia kiekvienam pacientui reikia individualios programos, o tokią sudaro fitoterapeutas. „Vaistažolių ir augaliniuose preparatuose yra daug svarbių biologiškai aktyvių medžiagų, tačiau jie gali sukelti ir nepageidaujamą poveikį, sąveiką su vaistais. Todėl būtina atlikti tyrimus ir atsargiai vartoti šias priemones, derinti su kitais gydymo metodais", - paaiškina gydytojas.
Reabilitacijos ir remisijos periodu, pasak J. Ruolios, sergančiųjų onkologine liga gyvenimo kokybę gerinti padeda imunitetą, nervinę sistemą stiprinantys, kraujotaką, virškinimą gerinantys, antioksidacinį, detoksikuojamąjį poveikį turintys homeopatiniai, fitoterapiniai vaistai, vaistažolės, bičių produktai ir kiti vaistai. Fitoterapijos žinovas itin pabrėžia pektinų naudą.
Atsakyti
Rasyt, dėkui už operatyvų atsaką : )
Atsakyti
QUOTE(Art. @ 2011 04 08, 11:22)
LAbai smagu matyti čia senus pažįstamus :-), kad ir nelaimės, bet draugus :-)

man ir smagu Jus matyt, žinau, kad ir Ji pasidžiaugtų, tad širdy pasidžiaugiu kartu su ja, Ji manojoje turi savo kertelę.

QUOTE(something else @ 2011 04 08, 20:14)
Rasyt, dėkui už operatyvų atsaką : )

Į sveikatą, kaip jau daug kartų esu rašius, naudokimės pirma tuo ką duoda mums gamta čia ir dabar, na pvz. mano mėgstamiausi yra rauginti kopūstai ir jų sultys, visada laukiu kada kada jau tėvai jų užraugs, kartą bekertant, tėtis net pasijuokė ar tik trečio anūko nebus lotuliukas.gif žiedadulkės, bičių duonelė kelis metus po gydymo buvo mano palydovai, labai retai sergu peršalimo ligomis, tad tikiu, kad imunitetą pastiprinu ir tokiomis liaudiškomis priemonėmis, svarbu jomis taip pat tikėti ir efektas tikrai bus 4u.gif

tiesa pasidariau kraujo tyrimus, kokie man reikalingi, viskas idealu, šiemet pas hematologą net nesilankysiu, tuos tyrimus kurių negali išrašyt šeimos gydytojas, atlikau už papildomą mokestį savo poliklinikoj, sutaupiau savo ir gydytojos laiką bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2011 04 08, 21:05)
rekomenduočiau natūraliai stiprinti įminitetą, na Ruolia prirašęs straipsniu apie tai, pilna info internete, kas tas spirulinas aš net nežinau, bet va šitie būdai tikrai patikrinti laiko: Gydymas vaistažolėm

Stiprinkim imunitetą
Kaip sustiprinti imunitetą chirurgiškai pašalinus naviką, atlikus spindulinį gydymą, chemoterapiją? Pirmiausia kiekvienam pacientui reikia individualios programos, o tokią sudaro fitoterapeutas. „Vaistažolių ir augaliniuose preparatuose yra daug svarbių biologiškai aktyvių medžiagų, tačiau jie gali sukelti ir nepageidaujamą poveikį, sąveiką su vaistais. Todėl būtina atlikti tyrimus ir atsargiai vartoti šias priemones, derinti su kitais gydymo metodais", - paaiškina gydytojas.
Reabilitacijos ir remisijos periodu, pasak J. Ruolios, sergančiųjų onkologine liga gyvenimo kokybę gerinti padeda imunitetą, nervinę sistemą stiprinantys, kraujotaką, virškinimą gerinantys, antioksidacinį, detoksikuojamąjį poveikį turintys homeopatiniai, fitoterapiniai vaistai, vaistažolės, bičių produktai ir kiti vaistai. Fitoterapijos žinovas itin pabrėžia pektinų naudą.

Koks ryšys tarp spirulinos ir to, ką parašėte?
O ta nuoroda? Jūs rašote, kad tai patikrinta laiko. Kas patikrino? Jūs? Beje, ar žinote, kad tokios gydytojo specializacijos "fitoterapeutas" Lietuvoje nėra? Beje, ar žinote, koks straipsnyje minimo asmens išsilavinimas?
Ir dar "beje". Beje, ar skaitėte straipsnyje tokią frazę: "kai kurių onkologinių ligonių pačių pasigamintuose musmirių, dėmėtųjų maudų, klumpelių preparatuose esančios nuodingos medžiagos padaro daug nepataisomos žalos, silpnina imunitetą."? Bet ar žinot, kas pardavinėja maudos preparatus? Atspėjot?

Atsakyti
laba diena,

Esu naujokas (vaikinas) sioje srityje ir prasau pagalbos bei patarimu mano mamai, amanu suprasit...

Pries tris metus mamai rado kruties vezi... Isoperavo, paskyre chemoterapija, na siaip ne taip atlaike ja ir gal metus buvo viskas lyg ir gerai dirbo, nuotaika buvo ir t.t. Bet gal pries gerus puse metu tyrimas parode kad daugeja veziniu lasteliu, padare tyrima ir pasirodo vezines lasteles isplito i kaulus ir kepenis.. Na daktare sako bus sunkus ir alinantis gydymas, siaip ne taip atlaikem ir antra chemoterapija, kuri tikrai buvo sunki 6 dideli sensai trunkantys gal po kokias 5 valandas ir 6 trumpesni gal but po kokias 2 valandas. Po chemoterpaijos padarius tyrima parode kad zidiniai sumazeje ir viskas pristabdyta, paskyre sanatorija kurioje tikejomes kad atsigaus.... Bet... Pabuvos kelias dienas sanatorijoje pradejo sokineti temperatura 36 C - 37,2 C, kartais budavo kartais nea, padarius kraujo tyrima parode kad kazkur yra uzdegimo pozymiai, dave antibiotikus ir atrodo baigesi... Bet kelios dienos iki isvykimo is sanatorijos pradejo skaudet kairy sona, pradejo sunkiau pakelt ranka ( operuota buvo kaire krutis), paglvojom kad nieko blogo gal praeis.. Po sanatorijos nuvykus pas daktare ir paskius kad skauda sona, nusiunte persisviest sona ir paaiskejo kad keli sonkauliai luze ar tai skile, del to ir skauda. Daktare sako isreteje kaulai ir t.t. ir dave gert harmonus ir nuskausminamuju dezute... O kad stiprint kaulus ir oraganizma nieko...

Papasakojau visa ligos istorija ir prasau pagalbos is jusu kas buvot ar esat susiduria su sia baisia liga, kur kreiptis ir ka daryti toliau, nes dabartine daktare esu nusivyles... Mama dabar sako kad ir sanari peties skaudet pradeda ir lyg koja kaire... Baisu ir gaila man mamos, ziuret i ja tokia, padaro namie pietus ir pusdieni lovoj praleidzia, nepajegia ne namu susitvarkyt . Beje mamai 60 metu..
Papildyta:
Ar cia jau tokia beviltiska padetis, kad padeti nieko neimanoma, lieka gulet lovoj ir laukt....
Atsakyti
QUOTE(Arturasss @ 2011 04 08, 22:52)
laba diena,

Esu naujokas (vaikinas) sioje srityje ir prasau pagalbos bei patarimu mano mamai, amanu suprasit...

Pries tris metus mamai rado kruties vezi... Isoperavo, paskyre chemoterapija, na siaip ne taip atlaike ja ir gal metus buvo viskas lyg ir gerai dirbo, nuotaika buvo ir t.t. Bet gal pries gerus puse metu tyrimas parode kad daugeja veziniu lasteliu, padare tyrima ir pasirodo vezines lasteles isplito i kaulus ir kepenis.. Na daktare sako bus sunkus ir alinantis gydymas, siaip ne taip atlaikem ir antra chemoterapija, kuri tikrai buvo sunki 6 dideli sensai trunkantys gal po kokias 5 valandas ir 6 trumpesni gal but po kokias 2 valandas. Po chemoterpaijos padarius tyrima parode kad zidiniai sumazeje ir viskas pristabdyta, paskyre sanatorija kurioje tikejomes kad atsigaus.... Bet...  Pabuvos kelias dienas sanatorijoje pradejo sokineti temperatura 36 C - 37,2 C, kartais budavo kartais nea, padarius kraujo tyrima parode kad kazkur yra uzdegimo pozymiai, dave antibiotikus ir atrodo baigesi... Bet kelios dienos iki isvykimo is sanatorijos pradejo skaudet kairy sona, pradejo sunkiau pakelt ranka ( operuota buvo kaire krutis), paglvojom kad nieko blogo gal praeis.. Po sanatorijos nuvykus pas daktare ir paskius kad skauda sona, nusiunte persisviest sona ir paaiskejo kad keli sonkauliai luze ar tai skile, del to ir skauda. Daktare sako isreteje kaulai ir t.t. ir dave gert harmonus ir nuskausminamuju dezute... O kad stiprint kaulus ir oraganizma nieko...

Papasakojau visa ligos istorija ir prasau pagalbos is jusu kas buvot ar esat susiduria su sia baisia liga, kur kreiptis ir ka daryti toliau, nes dabartine daktare esu nusivyles... Mama dabar sako kad ir sanari peties skaudet pradeda ir lyg koja kaire... Baisu ir gaila man mamos, ziuret i ja tokia, padaro namie pietus ir pusdieni lovoj praleidzia, nepajegia ne namu susitvarkyt . Beje mamai 60 metu..
Papildyta:
Ar cia jau tokia beviltiska padetis, kad padeti nieko neimanoma, lieka gulet lovoj ir laukt....

Sveikas, patarimų čia sulauksi kažkokių tikrai. Jei yra laiko patarčiau pasiskaityti senesnes temas, nes ten apie tokio tipo vėžį tikrai yra informacijos.
O kokiame mieste gydosi mama? jei ši gydytoja nepatinka, tai pakeiskit į kitą. Kaulai lūžta dėl to, kad vėžys išplito į juos, todėl mamai reikia būti labai atsargiai.
Taip pat jai reikia poilsio, dabar nusialino po chemijų...
O ar čia beviltiška toji padėtis, tai niekas nežino, bet linkiu, kad tikrai taip nebūtų. Galbūt reikia šiek tiek laiko, kad atsigautų ir sustiprėtų.
Atsakyti