Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos (32 tema)

QUOTE(.GABIJA. @ 2011 04 06, 08:14)
Yra lLietuvoje cordyceps,Kaina apie 35.24 Lt
http://www.vaistai.l...psules-n30.html
Ir tikrai papildai ne panacėja.
Operacija, jei galima, chemo , švytinimas, o po to kai baigtas gydyma sžaiskit su papildais.Gal remisiją prasitęsite.

Operacija atlikta, chemija jau irgi kaip ir baigta, apie švitinimą niekas nešneka (gal su žarnynu kam, tai neskiria), todėl ir pradėjau domėtis apie šias visokias priemones. Mes jau seniai turime juodo beržo grybo, turbūt reikės pradėti nuo jo, iki tol, kol įsigysim ką nors naujo.
Baisiausia, kad tik neblogėtų nuo tų papildų. smile.gif
Be to, tas mane ir domina, kad to kordisepso kaina labai svyruoja g.gif

Atsakyti
QUOTE(sume @ 2011 04 06, 12:57)
Operacija atlikta, chemija jau irgi kaip ir baigta, apie švitinimą niekas nešneka (gal su žarnynu kam, tai neskiria), todėl ir pradėjau domėtis apie šias visokias priemones. Mes jau seniai turime juodo beržo grybo, turbūt reikės pradėti nuo jo, iki tol, kol įsigysim ką nors naujo.

Spindulinis prie žarnyno gali būti skiriamas tik lokaliai, t.y. jei aišku, kad ląstelės tik vienoje vietoje. Arba siekiant sumažinti auglį. Bet dažniausiai ląstelės "nesibazuoja" vienoje vietoje, tai ir dažniau skiriama chemija.

Kordicepsas yra ne vienos rūšies...
Atsakyti

Kaip mano vienas geras bičiulis sako - per onkologinius ligonius chemoterapija ir švitinimas pereina kaip su asfaltą lyginančiu volu, o jūs bijot kažkokio papildo? Jau kalbėta - ką gali blogo padaryti papildas, jei, pvz., švitinimas sudrasko ne tik vėžinių, bet sveikų ląstelių DNR? Nieko. Bet papildas gali sustabdyti degradaciją sveikų ląstelių, kurios, nors ir būna toliau nuo švitinimo židinio, bet sočiai gauna spindulių, nuo kurių po pusės metų tos ląstelės žus. Pavalgysim papildų (aišku, ne kordicepso) ir tos ląstelės nežus, nebus sugadinti audiniai... Bet tų papildų niekaip neužteks reparacijai ląstelių, kurios buvo švitinimo židinio centre ir kurios jau numiro. Pavyzdys, kuris yra irgi mano bičiulio - važioja koks jonas mašina; pyst į medį; jonas vos kvėpuoja, kraujas upeliais teka, tuoj visai be kraujo taps. Jonas su mašina - organizmas. Avarija - chemo ar švitinimas. Pro šalį su dviračiu važiuoja gražuolė kaimo felčerė (papildas). Nesuvaldo dviračio ir skelia su tuo dviračiu į mašiną (pasireiškia jūsų mėgstami šalutiniai papildų poveikiai). Ar mašina labai nukentėjo nuo dviračio smūgio, jei ji jau suknežinta nuo smūgio į mašiną? Bet gražuolė felčerė sutvarsto žaizdą, užveržia kraujuojančią veną. Valio, jonas nenukraujuos, sulauks greitosios. Draudimo kompanija tikrai nesupras, kad į mašiną dar ir dviračiu buvo įvažiuota.
Papildyta:
QUOTE(ifauru @ 2011 04 06, 14:20)
Kordicepsas yra ne vienos rūšies...

Kordicepsas naudojamas medicinoj tik vienos rūšies - Cordyceps sinensis.
Atsakyti
QUOTE(A. Oželis @ 2011 04 06, 21:39)
Kaip mano vienas geras bičiulis sako - per onkologinius ligonius chemoterapija ir švitinimas pereina kaip su asfaltą lyginančiu volu, o jūs bijot kažkokio papildo? Jau kalbėta - ką gali blogo padaryti papildas, jei, pvz., švitinimas sudrasko ne tik vėžinių, bet sveikų ląstelių DNR? Nieko. Bet papildas gali sustabdyti degradaciją sveikų ląstelių, kurios, nors ir būna toliau nuo švitinimo židinio, bet sočiai gauna spindulių, nuo kurių po pusės metų tos ląstelės žus. Pavalgysim papildų (aišku, ne kordicepso) ir tos ląstelės nežus, nebus sugadinti audiniai... Bet tų papildų niekaip neužteks reparacijai ląstelių, kurios buvo švitinimo židinio centre ir kurios jau numiro. Pavyzdys, kuris yra irgi mano bičiulio - važioja koks jonas mašina; pyst į medį; jonas vos kvėpuoja, kraujas upeliais teka, tuoj visai be kraujo taps. Jonas su mašina - organizmas. Avarija - chemo ar švitinimas. Pro šalį su dviračiu važiuoja gražuolė kaimo felčerė (papildas). Nesuvaldo dviračio ir skelia su tuo dviračiu į mašiną (pasireiškia jūsų mėgstami šalutiniai papildų poveikiai). Ar mašina labai nukentėjo nuo dviračio smūgio, jei ji jau suknežinta nuo smūgio į mašiną? Bet gražuolė felčerė sutvarsto žaizdą, užveržia kraujuojančią veną. Valio, jonas nenukraujuos, sulauks greitosios. Draudimo kompanija tikrai nesupras, kad į mašiną dar ir dviračiu buvo įvažiuota.

Ačiū už tokį vaizdingą atsakymą. smile.gif
Atsakyti

Mano vyro liga panaši į Tavo mamytės; jam ryt baigia chemiją lašinti, šiandien darė kompiuterinę tomografiją ir paėmė kraują markeriui. Ryt važiuoju parsivežti, tai galėsiu parašyti apie tolimesnį gydymą; taip pat apklausinėsiu gydytojos ir apie papildus (prisidėjau pusę "tašės" blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(Wėtra @ 2011 04 06, 22:28)
Mano vyro liga panaši į Tavo mamytės; jam ryt baigia chemiją lašinti, šiandien darė kompiuterinę tomografiją ir paėmė kraują markeriui. Ryt važiuoju parsivežti, tai galėsiu parašyti apie tolimesnį gydymą; taip pat apklausinėsiu gydytojos ir apie papildus (prisidėjau pusę "tašės"  blush2.gif )

jei rekomenduos gerti, tai paklausk būtent kokius papildus rekomenduos, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wėtra @ 2011 04 06, 21:28)
Mano vyro liga panaši į Tavo mamytės; jam ryt baigia chemiją lašinti, šiandien darė kompiuterinę tomografiją ir paėmė kraują markeriui. Ryt važiuoju parsivežti, tai galėsiu parašyti apie tolimesnį gydymą; taip pat apklausinėsiu gydytojos ir apie papildus (prisidėjau pusę "tašės"  blush2.gif )

Aš po skrandžio vėžio gydymo jau aštuntas mėnuo, mts nėra, tikrinuos kas tris mėn., viskas pas mane gerai, pradėjau vaikščioti į sporto salę, atsirado daug daugiau jėgų. Jokio spec. gydymo man neskyrė, gerti nieko neliepė, tik viena rezidentė rekomendavo vartoti "katės nagą", pasikartosiu - dar geriu ryžių grybą ir dar dviejų rūšių papildus (jie ne kiekvienam pagal kišenę verysad.gif ), bet aš žiauriai jais patenkinta ir tikiu, kad šitie papildai man padeda. Juos sukūrė daktaras, kuris išrado skystą chemiją
Atsakyti
QUOTE(patrule @ 2011 04 06, 22:50)
Juos sukūrė daktaras, kuris išrado skystą chemiją

Oho! O kas yra skysta chemija?
Kai noriu ką nors parduoti, na, tokio, suprantate, kokį užsilikusį daiktą (pvz., užpernykštės kolekcijos pasijonį kokį), visada sakau: Žynoce, ponička, šy daiktą sukūrė užvakar tas vot dyzaineris kur per teliką rodė specialiai princiesei (pasakai kokios neegzistuojančios šalies pavadinimą). Priduri, kad tokių tebuvo pasiūta tik 10 vnt., todėl kaina ne visiems įkandama. Žinokit, 9 iš 10 kartų suveikia.
Atsakyti
QUOTE(A. Oželis @ 2011 04 06, 22:14)
Oho! O kas yra skysta chemija?
Kai noriu ką nors parduoti, na, tokio, suprantate, kokį užsilikusį daiktą (pvz., užpernykštės kolekcijos pasijonį kokį), visada sakau: Žynoce, ponička, šy daiktą sukūrė užvakar tas vot dyzaineris kur per teliką rodė specialiai princiesei (pasakai kokios neegzistuojančios šalies pavadinimą). Priduri, kad tokių tebuvo pasiūta tik 10 vnt., todėl kaina ne visiems įkandama. Žinokit, 9 iš 10 kartų suveikia.

Aš jų neparduodu, o vartoju tongue.gif tongue.gif tongue.gif .
Smagu, kai pas žmogų egzistuoja jumoras, sakyčiau "juodas" thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Oželis privertė mane palandžioti po internetą, matyt aš ne taip ką nors supratau g.gif g.gif g.gif bet kokiu atveju dr. Arthuras Furstas buvo žymus vėžio tyrinėtojas tongue.gif
Papildyta:
Pastebėjau, kad Jūs, Oželi, jaučiatės čia pats protingiausias iš visų. Tebūnie aš pabūsiu debilė, bet Jums derėtų šiek tiek kita formą reikšti savo mintis, ypač šiame forume. Gerai, kai žmonės pamokslauja, bet Jūs jau ne pirmą kartą tai darote su pašaipa. Stabdyk ir mąstyk kaip elgiesi.
Dingo noras čia bendrauti, sudie
Visiems didelės sveikatos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo patrule: 06 balandžio 2011 - 23:22
QUOTE(A. Oželis @ 2011 04 06, 21:39)
Valio, jonas nenukraujuos, sulauks greitosios.

o kas atsitinka tada, kai atvažiuoja greitoji? g.gif kas toliau? bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas,
QUOTE(patrule @ 2011 04 07, 00:21)
Pastebėjau, kad Jūs, Oželi, jaučiatės čia pats protingiausias iš visų. Tebūnie aš pabūsiu debilė, bet Jums derėtų šiek tiek kita formą reikšti savo mintis, ypač šiame forume. Gerai, kai žmonės pamokslauja, bet Jūs jau ne pirmą kartą tai darote su pašaipa.

Nepriimkite asmeniškai ir darkart perskaitykite viską, kas parašyta - užgauliojimų čia nėra. Tik bandymas paskatinti mąstyti ir vertinti kritiškai. Kad netaptume reklamos, mitų ar savo pačių tamsumo aukomis. Todėl ne piktintis turėtumėme, o dėkoti, kad kažkas mums paprotinti bando : )

Atsakyti