aš vis skaitinėju apie papildus domiuosi ir
štai ką suradau
o ir kainą visai nedidelė
gal kas bandėt???? reikės įsigyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2011 03 31, 08:45)
Per chemo nieko nerekomenduojama gerti , jau ir taip gauni pakankamai nuodų.Juk neaišku kaip veiks visi vaistai tarpusavyje.
Aš katės nagus gėriau prieš 3 metus, tada jų dėžutė kainavo 12 Lt, /nustebau, kad dabar tokie brangūs, gal spekuliantai pajuto , kad šie nagai ant bangos/tai negailėjau,gal 40-50 dėžučių išgėriau, bet metastazės užaugo su visais nagais.Efekto nebuvo.Remisija buvo gal 4 mėnesiai.
Papildyta:
Man chemo darė maždaug po 3-jų savaičių po operacijos, o kai nebuvo temperatūros dar greičiau.
Po išrašymo , kai jau yra atsakymai ir operacijos aprašas eini pas chemo terapiautą, o jis jau nuspręs.Tai labai individualu.
Aš katės nagus gėriau prieš 3 metus, tada jų dėžutė kainavo 12 Lt, /nustebau, kad dabar tokie brangūs, gal spekuliantai pajuto , kad šie nagai ant bangos/tai negailėjau,gal 40-50 dėžučių išgėriau, bet metastazės užaugo su visais nagais.Efekto nebuvo.Remisija buvo gal 4 mėnesiai.
Papildyta:
Man chemo darė maždaug po 3-jų savaičių po operacijos, o kai nebuvo temperatūros dar greičiau.
Po išrašymo , kai jau yra atsakymai ir operacijos aprašas eini pas chemo terapiautą, o jis jau nuspręs.Tai labai individualu.
Sveikos,gal zinote,ar imanomas svitinimas visai galvai?Nes mamytes galvoje daug augliu ir jie visi issideste joje visoje.Dabar jai yra zymus pablogejimas ir anksciau jai niekada nera dare nei chemoterapiju,nei radioterapiju.Gydesi tik naturaliais preparatais.Is anksto dekoju uz atsakymus!
QUOTE(nepataisoma optimiste:) @ 2011 04 03, 16:12)
Sveikos,gal zinote,ar imanomas svitinimas visai galvai?Nes mamytes galvoje daug augliu ir jie visi issideste joje visoje.Dabar jai yra zymus pablogejimas ir anksciau jai niekada nera dare nei chemoterapiju,nei radioterapiju.Gydesi tik naturaliais preparatais.Is anksto dekoju uz atsakymus!
Sveika, manau į užduotą klausimą gali atsakyti tik gydytojas.
Sveikos na ne čia gal turėčiau kreiptis, bet ligų skyrelyje nesulaukiu atsakymo, o man labai neramu jau kokį mėnesį jaučiu skausmus dešinėje krūtyje skausmas toks lyg būtų tempimas, ypač jaučiasi jei keliu ranką aukštai, arba kai atsigulu bandžiau čiupinėt, bet gal iš tos baimės manau normaliai tikrai neapčiupnėjau ar nėra kokių gumbelių kaip manote ką daryti? kur kreiptis? gal pas ginekologę (nelabai pasitikiu savo šeimos gydytoja..)
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 04 04, 20:47)
Sveikos na ne čia gal turėčiau kreiptis, bet ligų skyrelyje nesulaukiu atsakymo, o man labai neramu jau kokį mėnesį jaučiu skausmus dešinėje krūtyje skausmas toks lyg būtų tempimas, ypač jaučiasi jei keliu ranką aukštai, arba kai atsigulu bandžiau čiupinėt, bet gal iš tos baimės manau normaliai tikrai neapčiupnėjau ar nėra kokių gumbelių kaip manote ką daryti? kur kreiptis? gal pas ginekologę (nelabai pasitikiu savo šeimos gydytoja..)
Gali nueiti pas ginekologę, bet kad geriausia nusiramintum, paprašyk šeimos gydytojos ar ginekologės siuntimo pas mamologą. Manau, kad geriausia būtų eiti pas tos srities žinovą.
Sveikos
Gal yra, kas gėrę TOI REISHI arba GANODERMA LUCIDUM?
Taip pat gal ką galėtų kas nors pakomentuoti apie kordisepsą?
QUOTE(sume @ 2011 04 05, 14:49)
Sveikos
Šių papildų neteko vartoti, bet paskaičius apie ganoderma lucidum informaciją internete, manęs nesužavėjo aš asmeniškai nepirkčiau apie tą kitą kažkaip mažai informacijos tai net nežinau...
kordicepsu domėjausi labai, skaičiau labai daug, pirkčiau, bet labai jau brangiai kainuoja kiek teko domėtis, tai pats geriausias yra skystas kordicepsas, bet kaina tai 120 lt. 4 ampulės po 30ml. rekomenduoja gerti po 1 ampulę kasdien, tai mėnesiui 900 lt. brangoka
dar yra tabletes 24 tabletes kainuoja 70 lt. čia jau panašiau bet pasak platintojų jie nėra tokie veiksmingi, kaip skystas kordicepsas.
ČIA FORUME yra tema apie kordicepsą, pasiskaityk
QUOTE(Elijana @ 2011 04 05, 18:19)
Šių papildų neteko vartoti, bet paskaičius apie ganoderma lucidum informaciją internete, manęs nesužavėjo aš asmeniškai nepirkčiau apie tą kitą kažkaip mažai informacijos tai net nežinau...
kordicepsu domėjausi labai, skaičiau labai daug, pirkčiau, bet labai jau brangiai kainuoja kiek teko domėtis, tai pats geriausias yra skystas kordicepsas, bet kaina tai 120 lt. 4 ampulės po 30ml. rekomenduoja gerti po 1 ampulę kasdien, tai mėnesiui 900 lt. brangoka
dar yra tabletes 24 tabletes kainuoja 70 lt. čia jau panašiau bet pasak platintojų jie nėra tokie veiksmingi, kaip skystas kordicepsas.
Ačiū, aš irgi šiek tiek pasiskaitinėjau internete, bet norėtųsi išgirsti iš šio forumo, gal kuri vartojo.
Apie tą ganoderma, tai žinau vieną moteris geria, tai jai sako, kad padeda, daug geriau jaučiasi
na, o kordisepsas tai laaabai jau brangus tada...
Papildyta:
Apie mus...
Mamai 6 chemija. Pykina, silpna labai labai... sakė tikrai 7 nebesilašins, nes reikia pertraukos. Dabar kenčia. Nežinau, jei ryt bus dar blogiau gal reikėtų nutraukti ir tą lašinimą...
Kenčia visa šeima... mama jau sakė nieko nebenori, nebenori gydytis, kankintis. (ačiū Dievui ne visiems sunkiai ta chemija taip einasi)
Dabar toks tamsus periodas, nors pavasaris, saulutė šviečia ir nuotaika būtų gera, jei ne mamos nusivylimas, nebematymas prasmės gyventi, nervingumas, stresas...
O aš irgi nenoriu, tiksliau negaliu, matyti jos kenčiančios.
Bet čia tikrai ne visiems taip labai daug koridoriuose žmogiukų vaikšto su šypsenom visi turi tikėtis gerų gydymo rezultatų.
Aš kažkaip tikiu, kad po šios chemijos turės mama poilsio daug daug, o ir nuotaika pasitaisys ir viskas bus bent kažkiek pamiršta. tikrai ne veltui ji pastaruosius mėnesius taip kankinasi. Juk sakoma per kančias į žvaigždes.
QUOTE(sume @ 2011 04 05, 12:49)
Sveikos
Sveika,
as mamytei buvau nupirkusi cordyceps 8 pakuotes.Deja,pagerejo tik trumpam laikui-apie 2 men kazkur jautesi geriau.Veliau vel pradejo blogeti.Pas mus,Anglijoje,jis kainuoja 60 svaru(apie 240 lt)menesiui.Taciau vel gi negaliu patikinti,kad laikinas pagerejimas buvo tik nuo cordycepso,nes tuo metu mamyte vartojo ir mano parveztus Ping xiao(kaina menesiui 120 svaru(apie 500lt).Kai pirkau siuos preparatus,man aiskino,kad Cordyceps atstato imunine sistema,po operaciju,chemoterapiju.Taciau,kiek ieskojau uzsienio portaluose bent kokio mokslinio patvirtinimo,kad preparatas veikia-niekur neradau.Priesingai-radau uzsienio mokslu daktaro straipsni,kuriame rase butent apie tai,kad sis preparatas nera toks veiksmingas,kaip ji reklamuoja.Taciau pabandyti visada galima-blogiau tikrai nebus Bent jau as taip manau.
Siuo metu mano mamyte vartoja graviola ir trifactor plus.Tikiuosi,kad sie preparatai suveiks geriau,nei ankstesnieji
QUOTE(Elijana @ 2011 04 05, 20:54)
aš jau nebežinau, ką ir galvoti dėl tų papildų
kartais galvoju, kad tai tiesiog biznis
pradėjau domėtis liaudies medicina ir parsisiunčiau Mironovo knygą "Liaudies medicina gydo vezi ir kitas ligas"
iš čia
spausti
Click here to start download from MediaFire..
rekomenduoju pasiskaityti
kartais galvoju, kad tai tiesiog biznis
pradėjau domėtis liaudies medicina ir parsisiunčiau Mironovo knygą "Liaudies medicina gydo vezi ir kitas ligas"
iš čia
spausti
Click here to start download from MediaFire..
rekomenduoju pasiskaityti
Sveikos,
turejau galimybe pakalbeti su medicinos mokslu daktaru,cia,Anglijoje.Tai jis,kai papasakojau apie savo ieskojimus ir bandymus rasti mamytei geriausius naturalius vaistus,stabdancius augliu augima,teige,kad geriausiai naturalus preparatai veikia iskart po operacijos(t.y-yra didesne tikimybe,kad jie veiks)Kadangi mano mamyte operuota nebuvo,tai jo nuomone,is naturaliu preparatu menka nauda.Bet as vis tiek nepasiduodu ir ieskau geriausiu bei neprarandu vilties Tikiu,kad gali zmogus pasveikti nuo vezio
QUOTE(sume @ 2011 04 05, 14:49)
Sveikos
Yra lLietuvoje cordyceps,Kaina apie 35.24 Lt
http://www.vaistai.l...psules-n30.html
Ir tikrai papildai ne panacėja.
Operacija, jei galima, chemo , švytinimas, o po to kai baigtas gydyma sžaiskit su papildais.Gal remisiją prasitęsite.