Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos (32 tema)

QUOTE(patrule @ 2011 03 31, 22:11)

ta prasme po viso chemijos kurso nagus pradejot gerti?

Atsakyti
QUOTE(Anema @ 2011 04 01, 15:17)
QUOTE(patrule @ 2011 03 31, 22:11)

ta prasme po viso chemijos kurso nagus pradejot gerti?

ne ne, po kiekvieno chemijos kurso gėriau, po chemijos iki kitos chemijos mirksiukas.gif , o dabar visą laiką NAGĄ geriu, dar bendradarbė atvežė BETAGUARD papildą thumbup.gif dar sakė, kad atveš CAROTENOID COMPLEX. Kalba, kad šiuos papildus sukūrė onkologas chemoterapeutas. Pasiskaitykite apie šiuos kompleksus plačiau (į kainas nežiūrėkit, nes galiu sureguliuoti už savikainą mirksiukas.gif per AŽ)
http://www.produktai...aisto_papildai/
Atsakyti
o kur jus tuos nagus perkate? g.gif internete, brangūs labai doh.gif
sakau, gal rusiškuose vaistinėse jų būna pigiau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elijana @ 2011 04 01, 19:50)
o kur jus tuos nagus perkate?  g.gif  internete, brangūs labai  doh.gif
sakau, gal rusiškuose vaistinėse jų būna pigiau?  g.gif

Aš pirkau internete, mokėjau 85lt, tai čia skaitau, kad pigu, nes vaistinėse kainuoja 130lt. Kai baigsis buteliukas užsisakysiu iš rusų, turėtų būti dar pigiau, et ten kur aš dabar pirkau irgi rusiškas g.gif
http://www_kampo_lt/...ija/kates-nagas
Atsakyti
QUOTE(Lamer @ 2011 04 01, 15:36)
O kokias proceduras skyre sanatorijoje? Man sake, kad prie kruties vežio beveik visos proceduros uzdraustos...

Masazas(rankos ir nugaros), manksta saleje, baseinas(kai oda sveikai atrodyt pradejo), mineralio vandens mini-baseinas, aromaterapija, meno terapija, psichologas, dar kazkokia TEN procedura (kai elektro srove isjudina limfotaka). Rodos, viskas.
Buvau Birstone, sanatorijoje "Tulpe".
Atsakyti
QUOTE(romantikė @ 2011 04 01, 22:09)
Masazas(rankos ir nugaros), manksta saleje, baseinas(kai oda sveikai atrodyt pradejo), mineralio vandens mini-baseinas, aromaterapija, meno terapija, psichologas, dar kazkokia TEN procedura (kai elektro srove isjudina limfotaka). Rodos, viskas.

Aha, aišku... reiškia, mano šeimos daktarė nieko nežino, jei sako,kad nieko negalima. O čia visos tos procedūros po krūties vėžio? Atsiprašau, bet nežinau tavo ligos, Romantike.. ar tau buvo kitokia diagnozė?
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2011 04 01, 09:50)
Labas
Aš išvedžiau analogiją su paprastu nusideginimu, nes esu pirkusi aerozolių, kai virtuvėje apsiplykinu.Tai manau ir čia tiks.Odai maitinti dar galima naudoti šaltalankio aliejų.Kaune bazės 5-ame sandėlyje jis tris kart pigesnis ne vaistinėje.

Tai mama irgi nusipirko saltalankiu alieju,o jai pasake kad negerai doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Lamer @ 2011 04 01, 22:14)
Aha, aišku... reiškia, mano šeimos daktarė nieko nežino, jei sako,kad nieko negalima. O čia visos tos procedūros po krūties vėžio? Atsiprašau, bet nežinau tavo ligos, Romantike.. ar tau buvo kitokia diagnozė?

Mano mama kaip tik dabar sanatorijoje,isviko is kart po svitinimo,nes kelalapis galioja 3 dienas po svitinimo,bus beveik 3 savaites mirksiukas.gif tai gauna gana daug proceduru... vakar sake buvo net 8,vos speja lakstyt,ir siaip sake labai ziuri gydytojai.ivairius tyrimus atlieka,net moterisku ligu gydytoja visapusiskai istyre smile.gif beja ji druskininkuose,egleje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(patrule @ 2011 04 01, 21:50)
Aš pirkau internete, mokėjau 85lt, tai čia skaitau, kad pigu, nes vaistinėse kainuoja 130lt. Kai baigsis buteliukas užsisakysiu iš rusų, turėtų būti dar pigiau, et ten kur aš dabar pirkau irgi rusiškas  g.gif
http://www_kampo_lt/...ija/kates-nagas

mes is rusijos uzsisakem, dar nzn kainos
Atsakyti
QUOTE(Anema @ 2011 04 02, 00:20)
mes is rusijos uzsisakem, dar nzn kainos

Labas rytas 4u.gif , tai kai gausi parašyk, kokia suma?
Atsakyti
QUOTE(Lamer @ 2011 04 01, 22:14)

Taip, mano diagnoze buvo kruties vezys.

Siaip, tu galetum paziuret mano profili ir paskaityti (jei turesi laiko) mano senas zinutes siose temose: ten daug isgyvenimu, klausimu, patirties pasidalinimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lamer @ 2011 04 01, 15:36)
O kokias proceduras skyre sanatorijoje? Man sake, kad prie kruties vežio beveik visos proceduros uzdraustos...

QUOTE(romantikė @ 2011 04 01, 22:09)

Aš į sanatoriją važiavau iš karto po krūties operacijos. Vandens procedūrų man nebuvo galima, kadangi supūliavo žaizda, užkilo temperatūra. Bet ten pastatė mane ant kojų. Procedūrų gavau nedaug - mankštą (labai geras dalygas), minėtas Ten procedūras, bemerį, aromoterapiją, psichologas, meno terapija.
Atsakyti
QUOTE(patrule @ 2011 04 02, 09:03)
Labas rytas  4u.gif , tai kai gausi parašyk, kokia suma?

ok smile.gif
Atsakyti