Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos (32 tema)

QUOTE(Anema @ 2011 03 30, 17:00)
klausimas geriantiems "Kates naga", jas gerti pries, tarp,po chemiju ar galima visa laika?

Per chemo nieko nerekomenduojama gerti , jau ir taip gauni pakankamai nuodų.Juk neaišku kaip veiks visi vaistai tarpusavyje.
Aš katės nagus gėriau prieš 3 metus, tada jų dėžutė kainavo 12 Lt, /nustebau, kad dabar tokie brangūs, gal spekuliantai pajuto , kad šie nagai ant bangos/tai negailėjau,gal 40-50 dėžučių išgėriau, bet metastazės užaugo su visais nagais.Efekto nebuvo.Remisija buvo gal 4 mėnesiai.
Papildyta:
QUOTE(Elijana @ 2011 03 30, 21:01)
aš turiu klausimą, kai atlikta naviko pašalinimo operacija, po kiek laiko galima daryti chemoterapiją? ar tai individualu?  g.gif

Man chemo darė maždaug po 3-jų savaičių po operacijos, o kai nebuvo temperatūros dar greičiau.
Po išrašymo , kai jau yra atsakymai ir operacijos aprašas eini pas chemo terapiautą, o jis jau nuspręs.Tai labai individualu.
Atsakyti
Dėl skubėjimo/neskubėjimo daryti chemiją po operacijos. Neseniai kažkuriame iš oficialiųjų (suprask, patikimų) amerikoniškų saitų išskaičiau, kad bent jau žarnyno vėžio atveju chemijos darymas vėliau kaip praėjus 4 savaitėms po operacijos, padidina ligos sugrįžimo riziką (nepamenu procentų, bet jie tokie, kad ant statistinės paklaidos nenurašysi). Taigi gaunasi, kad po operacijos laiko dūšiai pailsėti kaip ir nelieka. Atsigavai fiziškai, ir... show must go on. Gal kitų organų atveju yra kitaip. Nežinau. Bet šitai galima išsigooglinti.

Atsakyti
QUOTE(vi_ @ 2011 03 31, 11:42)
Dėl skubėjimo/neskubėjimo daryti chemiją po operacijos. Neseniai kažkuriame iš oficialiųjų (suprask, patikimų) amerikoniškų saitų išskaičiau, kad bent jau žarnyno vėžio atveju chemijos darymas vėliau kaip praėjus 4 savaitėms po operacijos, padidina ligos sugrįžimo riziką (nepamenu procentų, bet jie tokie, kad ant statistinės paklaidos nenurašysi). Taigi gaunasi, kad po operacijos laiko dūšiai pailsėti kaip ir nelieka. Atsigavai fiziškai, ir... show must go on. Gal kitų organų atveju yra kitaip. Nežinau. Bet šitai galima išsigooglinti.

Tai , kad ta dūšia būna visai neatsigavusi, bent mano tokia patirtis.Atsakymas yra, kraujas atsistatė ir pirmyn.
Atsakyti
QUOTE(Patriccija @ 2011 03 30, 21:25)
Dekoju, pabandysiu tada rytoj isgerti. Kad mano svorio tai per akis dar. Sveriu 76 kg.
nelabai supratau del ko man tuos vaistus israse. Uz juos nereikejo moketi, kompensavo. Tik mintyse pagalvojau, kad laabai jau iskelta kaina.
Papildyta:

Kaip gydytojai paskiria, bet paprastai niekas ilgai nelaukia, jei gerai jauciasi zmogus po operacijos skiriama po keliu savaiteliu.

tikiuos mano mamai kompensuojamus israsys, nes sveria kokius 49kg
Atsakyti
РАК:

Недавние исследования в Японии и Австралии выявили, что рак желудка и костей может быть успешно вылечен. Пациенты с такого рода опухолями должны принимать ежедневно 1 ст. ложку меда с 1 ч. ложкой корицы/cinamonas/ в течение месяца 3 раза в день.

ДОЛГОЛЕТИЕ:

Чай с медом и корицей, принимаемый регулярно, задерживает наступление старости.1 л. корицы, заваренная в 3-х стаканах воды и охлажденная + 4 л. меда. Пить 1/4 чашки 3-4 раза в день. Сохраняет кожу свежей и мягкой и задерживает старение.

http://www.liveinter.../post124861421/
Atsakyti
QUOTE(.GABIJA. @ 2011 03 31, 12:47)
Tai , kad ta dūšia būna visai neatsigavusi, bent mano tokia patirtis.Atsakymas yra, kraujas atsistatė ir pirmyn.
....
Недавние исследования в Японии и Австралии выявили, что рак желудка и костей может быть успешно вылечен. Пациенты с такого рода опухолями должны принимать ежедневно 1 ст. ложку меда с 1 ч. ложкой корицы/cinamonas/ в течение месяца 3 раза в день.

Tai dūšia ir negali atsigauti. Nei per tiek, nei per kažkiek. O fiziškai... Pas mus chemija prasidėjo po 4 mėnesių, o ne savaičių. Bet čia tokia bėda/išimtis. O standartas? Po žarnyno operacijos 2-3 savaites drybsai ligoninėje, o po to, kaip priklauso, 3-4 savaites sanatorijoje. Taigi 4 savaičių limitą mūsyse visi pernaudoja.

Matau ieškai kelių į... Aš irgi. Tikiu, kad tokie yra. Ir tikiu, kad juos galima rasti. Galbūt, atsitiktinai (o išties, tai Dievui panorėjus...). Kas dėl medaus ir cinamono, maniškis medų valgo nemažais kiekiais ir tiki, nes išskaitė moksliastraipsniuose, prieskonių galia. Prieskoniai ta proga eina ir žūva mūsų namuose batalionais...

Maladiec tu. Pagalvoju kartais, kad man ir daugeliui iš mūsų eiti tavo pėdomis būtų kojos per trumpos... smile.gif

Atsakyti
QUOTE(vi_ @ 2011 03 31, 17:52)
Tai dūšia ir negali atsigauti. Nei per tiek, nei per kažkiek. O fiziškai... Pas mus chemija prasidėjo po 4 mėnesių, o ne savaičių. Bet čia tokia bėda/išimtis. O standartas? Po žarnyno operacijos 2-3 savaites drybsai ligoninėje, o po to, kaip priklauso, 3-4 savaites sanatorijoje. Taigi 4 savaičių limitą mūsyse visi pernaudoja.

Matau ieškai kelių į... Aš irgi. Tikiu, kad tokie yra. Ir tikiu, kad juos galima rasti. Galbūt, atsitiktinai (o išties, tai Dievui panorėjus...). Kas dėl medaus ir cinamono, maniškis medų valgo nemažais kiekiais ir tiki, nes išskaitė moksliastraipsniuose, prieskonių galia. Prieskoniai ta proga eina ir žūva mūsų namuose batalionais...

Maladiec tu. Pagalvoju kartais, kad man ir daugeliui iš mūsų eiti tavo pėdomis būtų kojos per trumpos... smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Anema @ 2011 03 30, 16:00)
klausimas geriantiems "Kates naga", jas gerti pries, tarp,po chemiju ar galima visa laika?

Man gydytoja sakė, kad po, tai taip ir gėriau, o dabar kiekvieną dieną smile.gif

QUOTE(Elijana @ 2011 03 30, 20:01)
aš turiu klausimą, kai atlikta naviko pašalinimo operacija, po kiek laiko galima daryti chemoterapiją? ar tai individualu?  g.gif

Man po skrandžio pašalinimo po mėn skyrė chemiją
Atsakyti
labukas 4u.gif mano mamaukui po svitinimo labai nudege krutine,negali net liemeneles deveti ir dar pajuode,gal ka galima tept,ar kaip cia gydyt?
Atsakyti
QUOTE(Inutis @ 2011 03 31, 22:49)
labukas 4u.gif  mano mamaukui po svitinimo labai nudege krutine,negali net liemeneles deveti ir dar pajuode,gal ka galima tept,ar kaip cia gydyt?

Labas
Aš išvedžiau analogiją su paprastu nusideginimu, nes esu pirkusi aerozolių, kai virtuvėje apsiplykinu.Tai manau ir čia tiks.Odai maitinti dar galima naudoti šaltalankio aliejų.Kaune bazės 5-ame sandėlyje jis tris kart pigesnis ne vaistinėje.
Atsakyti
Kieki girdejau, siuo metu tikrai pasikeite siuntimo i sanatorijas tvarka.
Pries 3 metus buvo lengviau viska iforminti. Isoperavo, gavau chemija, spinduliavima ir tiesioginiu keliu vaziavau i sanatorija.
Dabar kazkaip apsunkino ta kelia...

Del nudeginimo tikrai padetu Panthenolis, vaiku kremas.
As tepiau kremu Soliaris (Dr.Nona, per platintojus pirkau) - labai veiksmingas buvo man.
Atsakyti
QUOTE(romantikė @ 2011 04 01, 10:21)
Kieki girdejau, siuo metu tikrai pasikeite siuntimo i sanatorijas tvarka.
Pries 3 metus buvo lengviau viska iforminti. Isoperavo, gavau chemija, spinduliavima ir tiesioginiu keliu vaziavau i sanatorija.
Dabar kazkaip apsunkino ta kelia...

O kokias proceduras skyre sanatorijoje? Man sake, kad prie kruties vežio beveik visos proceduros uzdraustos...
Atsakyti