Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos (32 tema)

QUOTE(Inutis @ 2011 03 25, 12:18)
Sveikiutes ax.gif  norejau pasiteirauti,ka reiketu gerti,po svitinimo organizmui atstatyti smile.gif  mano mamyte buvo pas zolininka tai zoleliu uz 100lt prirase,ir dar vitaminu uz tokia pacia kaina g.gif  ir sake visus metus dabar gerti smile.gif  o gydytojas nieko nesake,kad tik po menesio pasitikrinti blink.gif  tai net nznz verysad.gif

Aš per visą gydymą gėriau Adelės ugniažolės raugą, dabar gydytojos-rezidentės patarimu geriu "Katės nagą" thumbup.gif , gerčiau ir toliau ugniažolę, bet po chemijos negaliu net apie ją pagalvoti, ai dar geriu ryžių grybą, uošvinė davė, tai pati raugiu jį.
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2011 03 25, 13:30)
Gal jūs sutiktumėt pravesti mums mokymus? Nu jau atvažiuočiau ir į pasaulio kraštą paklausyt.

Žinau žmogų, kuris sutiktų. Kuris sutiktų paskaityti paskaitą apie tai, kokios didžiausios baimės sklando ore, ir pabandytų neišmanymą, nežinojimą, sumažinti.

Tik sakau, klausimus, turėtume apspręst mes pačios. Apie ką klausimai, apie tą būtų ir paskaita.

QUOTE(A. Oželis @ 2011 03 25, 14:03)
Neužpykit, bet forumietėms vesti mokymus būtų rizika - forumietės turi labai tvirtą savo poziciją ir įsitikinimus, kurių būtų neįmanoma pajudinti smile.gif

Man tik įdomu, o niekam nekyla mintys, kodėl pozicija yra būtent tokia, o ne kitokia. Iš kur traukia, ir kuom remiasi, taip tvirtai teigdamos.

QUOTE(Inutis @ 2011 03 25, 14:18)
mamyte buvo pas zolininka tai zoleliu uz 100lt prirase,ir dar vitaminu uz tokia pacia kaina g.gif  ir sake visus metus dabar gerti smile.gif

o gydytojas nieko nesake,kad tik po menesio pasitikrinti blink.gif  tai net nznz verysad.gif

O ji geria, ar ne?

Man įdomu, kaip jūs atsirinksit. Jei gydytojas neduos palaiminimo, ar gers jūsų mama vitaminus?

Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Grek kaip laikais mirksiukas.gif
Senokai bebuvau cia blush2.gif Kiek naujoku doh.gif
Mano gydymas jau baigtais, metai prabego greitai ax.gif tyrimai visi geri, dbar iki birzelio atostogos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Samta0204 @ 2011 03 25, 17:35)
Sveiki 4u.gif
Senokai bebuvau cia blush2.gif  Kiek naujoku doh.gif
Mano gydymas jau baigtais, metai prabego greitai ax.gif tyrimai visi geri, dbar iki birzelio atostogos thumbup.gif

kaip gera skaityti geras naujienas wub.gif
Atsakyti
Labas,visas sveikinu su geltono narcizo diena,tai kovos su veziu paminejimo ir palaikymo diena.Stiprybes ir sveikatos mielosios 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Pas mus Airijoje siandien nuo pat ryto zmones vaiksciojo pasidabine narcizais,gatvese pardavinejo gelytes ,o surinktas lesas aukojo serganciuju veziu klinikoms.
Atsakyti
QUOTE(Šerkšnas @ 2011 03 25, 15:20)
Man įdomu, kaip jūs atsirinksit. Jei gydytojas neduos palaiminimo, ar gers jūsų mama vitaminus?

Tikrai negerciau schmoll.gif As pasitikiu savo gydytoja mirksiukas.gif

samta super naujenos thumbup.gif jau metai herceptino? g.gif kaip greitai g.gif man po gydymo pabaigos tik birzeli bus 2 metai..o kaip su skydliauke?

carvel ,kokia grazi svente wub.gif atsigavote visi po gripu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2011 03 26, 01:04)
Tikrai negerciau schmoll.gif As pasitikiu savo gydytoja mirksiukas.gif

samta super naujenos thumbup.gif jau metai herceptino? g.gif kaip greitai g.gif man po gydymo pabaigos tik birzeli bus 2 metai..o kaip su skydliauke?

carvel ,kokia grazi svente wub.gif atsigavote visi po gripu? smile.gif

Labas
sveikinu visas pagijusias ir linkiu gražios šventės, o toms kurios gydosi greičiau pasveikti ir visoms niekada daugiau nesirgti.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 26 kovo 2011 - 10:08
QUOTE(Samta0204 @ 2011 03 25, 18:35)
Sveiki 4u.gif
Senokai bebuvau cia blush2.gif  Kiek naujoku doh.gif

sveikinimai
Atsakyti
QUOTE(A. Oželis @ 2011 03 25, 13:03)
GREK rašė:
Neužpykit, bet forumietėms vesti mokymus būtų rizika - forumietės turi labai tvirtą savo poziciją ir įsitikinimus, kurių būtų neįmanoma pajudinti smile.gif

Forumietės gal pyktų, gal ne , bet jei ligos baigtis būtų - mirtis, atsirastų artimųjų , kurie už paskaitas ir patarimus po teismus užtąsytų, nors ir ne nuo patarimų ir papildų žmogus mirtų , o nuo vėžio.Įdomu kaip Ruolia išsisuka tokiais atvejais?
Atsakyti
QUOTE(Šerkšnas @ 2011 03 25, 14:20)
O ji geria, ar ne?

tai negere per svitinima nieko,nes sake negrai smile.gif O po svitinimo pas zolininka buvo tai prirase zoleliu,kurias aju isigyjo,o vitaminu dar ne,sake gers 4u.gif bet as nzn ar gerai,sake selena dar butinai gert smile.gif tai nzn ar tas zolininkas cia gerai patare,tai klausiu kas susidere su tuo mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Gal kas turite Vaistininko (jis anksciau lankydavosi cia) kontaktus?
Buciau laaaabai dekinga 4u.gif ax.gif
Galite ir i AZ.
Atsakyti
QUOTE(Inutis @ 2011 03 26, 17:32)
tai negere per svitinima nieko,nes sake negrai smile.gif  O po svitinimo pas zolininka buvo tai prirase zoleliu,kurias aju isigyjo,o vitaminu dar ne,sake gers 4u.gif  bet as nzn ar gerai,sake selena dar butinai gert smile.gif  tai nzn ar tas zolininkas cia gerai patare,tai klausiu kas susidere su tuo mirksiukas.gif

Selenas būtinas onkologiniams ligoniukams ( kartais net didesnėmis dozėmis), nes jo trūksta. Gaila, kad per vėlai sužinojau šią informaciją, tai neilgai teko vartoti.

QUOTE(coliukexxx @ 2011 03 26, 18:30)
Sveiki  4u.gif
Gal kas turite Vaistininko (jis anksciau lankydavosi cia) kontaktus?
Buciau laaaabai dekinga  4u.gif  ax.gif
Galite ir i AZ.

Parašiau į a.ž.
Atsakyti