Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos (32 tema)

QUOTE(Anema @ 2011 03 24, 17:30)
tai va, kad baisoka patiems "gydytis"

turbut ilga laika reikia vartoti?

Na, cia kadangi papildai ir jie negali pakenkti, jais neimanoa perdozuot ir tt ir tt, tai kodel gi ne g.gif vien pasitiket standartiniais gydymo metodais, kazkaip irgi g.gif aisku, tas pakainuoja o ka daryt unsure.gif
QUOTE(Elijana @ 2011 03 24, 17:32)
ačiū labai  4u.gif  o koks jūsų tetei vėžys diagnozuotas?

bijau sumeluot tikslu pavadinima g.gif gliobastoma IV stadija - galvos auglys.
Atsakyti
Anema
mano mamai irgi buvo kiausidžiu vėžys 3-4 stadija.labai sunkiai po operacijos atsigavo,bet po truputi atsigavo...
Megace ne visiems skiria.kadangi po chemiju mama buvo numetus daug svorio,tai skyrė.labai gerai jautės,kol gerė,apetitas buvo labai pasitaisęs.
bet ne visiems jį skiria. bent jau mums tai aiskino,kad prie kiaušidžių vėžio jis nekompensuojamas.
Vitaminų tai neliepė gert,tik vit c ir Hepatyl
gal jus pas kitą gydytoją,gal kitką jums rekomenduos.
Atsakyti
QUOTE(Yyy @ 2011 03 24, 18:26)
Na, cia kadangi papildai ir jie negali pakenkti, jais neimanoa perdozuot ir tt ir tt, tai kodel gi ne g.gif vien pasitiket standartiniais gydymo metodais, kazkaip irgi g.gif aisku, tas pakainuoja o ka daryt unsure.gif

bijau sumeluot tikslu pavadinima g.gif gliobastoma IV stadija - galvos auglys.

mano tetei, taip pat IV stadija tik vėžys kitoks, aš irgi linkstu juos pirkti, na nežinau, blogiau gal nebus verysad.gif

dabar per tv3 rodo laidą apie maisto papildus, pažiūrėkit 4u.gif
Atsakyti
O nebūtų įdomiau, apie papildus, vitaminus, visus mikroelementus ir "stebuklus" paklausyti paskaitą?

Niekur tokių mitų nemačiau, kaip onkologijoj.

Gal susirinktume, kokią 10-20 narių grupelė. Išklausytume informaciją, ir žinių kažkokių turėtume.

Na, kas per standartiniai galima-negalima?

B vitaminas... Būhhhh. legendos sklando.
C vitaminas...
Jokių vitaminų negalima apskritai...
Jokių papildų...
O kodėl? Kuom remiantis, gydytojai, ir kiti ligoniai vieni kitiems bando įteigti?
Galima tik tuos, ir būtent tuos. O kodėl?
Vaisių galima, sulčių, pasak kaiko, ne...

jei apmąstytume klausimus, pasitartume kurie labiausiai rūpi, galėtume paprašyti, kad paskaitytų paskaitą.

Būtų norinčių?
Atsakyti
QUOTE(Šerkšnas @ 2011 03 24, 20:56)
O nebūtų įdomiau, apie papildus, vitaminus, visus mikroelementus ir "stebuklus" paklausyti paskaitą?

Niekur tokių mitų nemačiau, kaip onkologijoj.

Gal susirinktume, kokią 10-20 narių grupelė. Išklausytume informaciją, ir žinių kažkokių turėtume.

Na, kas per standartiniai galima-negalima?

B vitaminas... Būhhhh. legendos sklando.
C vitaminas...
Jokių vitaminų negalima apskritai...
Jokių papildų...
O kodėl? Kuom remiantis, gydytojai, ir kiti ligoniai vieni kitiems bando įteigti?
Galima tik tuos, ir būtent tuos. O kodėl?
Vaisių galima, sulčių, pasak kaiko, ne...

jei apmąstytume klausimus, pasitartume kurie labiausiai rūpi, galėtume paprašyti, kad paskaitytų paskaitą.

Būtų norinčių?

Šerkšnui

O kas skaitytų? Visi nupirkti arba užsiima tinkliniu marketingu. Ir kas patikėtų po šitos dezinformacijos per TV3?
Manau, kad suprantate, kad tos madam laida užsakyta. Jei netikit, atsakykit į paprastą klausimą - kuom GYDYTUMĖTE vaiko rachitą? Tik nesakykite, kad vitaminu D. Vitaminas D yra maisto papildas. Vadinasi, kaip tas blondinas daktaras per teliką pasakė, papildus reikia mesti į šiukšlių dėžę. Tai kuom gydytumėte rachitą?
Čia buvo rašyta, kad gydytojai kartais nuo neuropatijos visdėlto skiria B grupės vitaminus. Visi vitaminai Europos sąjungoje yra MAISTO PAPILDAI. Įdomu, kuom neuropatiją gydys dabar onkologai, jei viską teks išmesti į šiukšlių dėžę...
Atsakyti
QUOTE(Elijana @ 2011 03 24, 20:41)
mano tetei, taip pat IV stadija tik vėžys kitoks, aš irgi linkstu juos pirkti, na nežinau, blogiau gal nebus  verysad.gif

dabar per tv3 rodo laidą apie maisto papildus, pažiūrėkit  4u.gif

Rodė parodė apie papildus. Reikia mest šiukšliadėžėn juos. Bet ar atidžiai žiūrėjot laidą? Jei rodys kartojimą, atidžiai pažiūrėkit, koks preparatas yra ant daktaro blondino stalo. Ogi papildas!!! Žalios tabletės, kurias gamina (fasuoja) viena lietuviška bendrovė kepenims. Viskas aišku, juk tas blondinas yra kepenų ir viso pilvo organų daktaras. Jei kas turite laidų arvychą, pasižiūrėkite, kas apie papildus šnekėdavo laidoje Sveikatos (trys didžiosios abėcėlės pirmosios raidės). Ogi tas pats blondinas! Kągi, šaunus manipuliavimas garsiomis parsidavėlių pavardėmis.
Jei jūs gersit antibiotikus ir gydytojas ar vaistininkas dar pasakys, kad reikia probiotikų (bakterijų), tai jiems galėsit pasukioti pirštą ties smilkiniu - juk tos bacilos yra maisto papildai.
Į šiukšlių dėžę...
Beje, ar pastebėjote, kad mėgstama gydytoja Filiomiena yra ekstrasensė - ji pasižiūrėjusi į kalbintoją pasakė, kad jam nieko netrūksta. Jokių vitaminų.
Atsakyti
QUOTE(A. Oželis @ 2011 03 24, 21:05)
Rodė parodė apie papildus. Reikia mest šiukšliadėžėn juos. Bet ar atidžiai žiūrėjot laidą? Jei rodys kartojimą, atidžiai pažiūrėkit, koks preparatas yra ant daktaro blondino stalo. Ogi papildas!!! Žalios tabletės, kurias gamina (fasuoja) viena lietuviška bendrovė kepenims. Viskas aišku, juk tas blondinas yra kepenų ir viso pilvo organų daktaras. Jei kas turite laidų arvychą, pasižiūrėkite, kas apie papildus šnekėdavo laidoje Sveikatos (trys didžiosios abėcėlės pirmosios raidės). Ogi tas pats blondinas! Kągi, šaunus manipuliavimas garsiomis parsidavėlių pavardėmis.
Jei jūs gersit antibiotikus ir gydytojas ar vaistininkas dar pasakys, kad reikia probiotikų (bakterijų), tai jiems galėsit pasukioti pirštą ties smilkiniu - juk tos bacilos yra maisto papildai.
Į šiukšlių dėžę...
Beje, ar pastebėjote, kad mėgstama gydytoja Filiomiena yra ekstrasensė - ji pasižiūrėjusi į kalbintoją pasakė, kad jam nieko netrūksta. Jokių vitaminų.

biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(A. Oželis @ 2011 03 24, 22:17)
Šerkšnui

O kas skaitytų?
Tai kuom gydytumėte rachitą?

Čia buvo rašyta, kad gydytojai kartais nuo neuropatijos visdėlto skiria B grupės vitaminus.

Žmogus. Norintis atsakyti, ir pasiruošęs, į klausimus, kurių pastaruoju metu, daugiau, nei atsakymų.
Farmakologas. Fitoterapeutas.
Kuom? Rachitą? Vitaminu D. Ir laikyčiau ant saulės. Matot, mane taip gydė. Ir ne rachitą, o vitaminu D buvau pašerta, kad rachitas neatsirastų. Ačiū, tėvams, ir seneliams.

Aš matot, esu giliai įsitikinusi, kad nuo pavadinimo, lože, paprasta virtuvinė taburetė, ja netampa smile.gif Ir naiviai tikiu, kad vitaminais bus prekiaujama.

Skiria. Bet ne visiems. Kiti paliekami kankintis. Bet kančia, prie veido ir himno lietuviams tinka...

Atsakyti
QUOTE(sume @ 2011 03 22, 14:18)
Bet man įdomu pagal ką jie nustato tų poilsio dienų skaičių? ta pati schema vieniems kartojama kas 2 sav., o kitiems kas 3. Man tai įdomu...
Papildyta:
Mamą kažkaip labai pykinti pradėjo per šią chemoterapiją... keistai taip... nei karto nepykino, nors jautė kažkokį šleikštulį, o dabar jau labai stipriai. Žinau, kad būna po chemoterapijos vėliau pradeda pykinti, o čia per patį lašinimą... ar gali būti tai susiję su kateterio įdurimo vieta? Nes, kai įdūrė, taip ir pasidarė jai silpna, aišku kažkiek gal dar išgąstis prisidėjo, bet ir nebepraėjo taip.

Sume, viskas čia normalu, aš penkias paras gulėdavau, tai mane pykino, jau kitą dieną lašinant ir pykindavo labai stipriai, nepadėjo vaistai, namo grįžus dar pykindavo viduriavau taip pat stipriai.

Aš puikiai įsivaizduoju jūsų mamą, kad jai jau viskas atsibodo, aš buvau labai išvargus, bet kai kapsėjo paskutiniai 6-tos chemijos lašai buvo tokia palaima, viskam ateina savas laikas. Aš operuočiaus ir sutikčiau tęsti chemiją (tik nenutraukit)

QUOTE(sume @ 2011 03 24, 17:03)
Tai būtinai pasiprašykit, kad jums būtų skirtas pienelis Megace vadinasi. jis labai kelia apetitą, bent jau mano mamai jis labai padėjo, iškart sustiprėjo, nes taip beveik nevalgė.
valgys valgys per tą chemiją pamatysi  smile.gif gal, kai kelias dienas jeigu pykins ir nesinorės, bet paskui valgys kaip įprastai.

Po operacijos netekau per svaitę netekau 11kg, per chemiją nieko nevalgiau, negalėjau net žiūrėti į maistą, man nustatė anoreksiją ir skyrė MEGACE, tikrai po chemijos atstatydavo apetitą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Anema @ 2011 03 24, 18:28)
ne, i sanatorija nenori, prisiklause, kad badu marina smile.gif jau ligoninej menuo pabodo

oho, kurioj čia sanatorijoj taip? Aš Birštono "Tulpėj" niekaip nesuvalgydavau visos porcijos, po operacjos buvau pametus apie 10kg, tai nemažai jų po sanatorijos ataugo. Važiuočiau ten ir dabar, jei tik kas leistų smile.gif

Chemijų metu vieni valgo, kiti neturi apetito, todėl, kurios dar tik ruošiasi chemijai, pasakysiu, kad aš per chemijas negalėjau būt be kąsnio burnoj, kol valgau, tol nepykina, nu ir kramsnojau sau pastoviai.

Oželis kaip visada, savam stiliui. Ar sulauksim iš tamstos nors vieno tiesaus atsakymo, be pasityčiojimo iš mūsų neišmanymo ir baimės? Gal jūs sutiktumėt pravesti mums mokymus? Nu jau atvažiuočiau ir į pasaulio kraštą paklausyt.
Atsakyti
GREK rašė:
"Oželis kaip visada, savam stiliui. Ar sulauksim iš tamstos nors vieno tiesaus atsakymo, be pasityčiojimo iš mūsų neišmanymo ir baimės? Gal jūs sutiktumėt pravesti mums mokymus? Nu jau atvažiuočiau ir į pasaulio kraštą paklausyt."

Nu, aš juk nesityčioju. Gydytojas kalbėjo negražiai apie papildus, bet ant stalo padėtas jo proteguojamas papildas. Tai jis tyčiojosi smile.gif
Dėl mokymų: aš pats dar tik mokausi. O tą, ką rašau, labiau yra pastabumo ir analizės išdava. Po vakarykštės laidos apie papildus iškart buvo reklama to papildo, kuris buvo ant stalo. Smegeninė iš karto atgamino atitikimą. Na, o Filiomiena yra Filiomiena - užtenka vieną knygą jos paskaityti, kad suprastum... Neužpykit, bet forumietėms vesti mokymus būtų rizika - forumietės turi labai tvirtą savo poziciją ir įsitikinimus, kurių būtų neįmanoma pajudinti smile.gif
Atsakyti
Sveikiutes ax.gif norejau pasiteirauti,ka reiketu gerti,po svitinimo organizmui atstatyti smile.gif mano mamyte buvo pas zolininka tai zoleliu uz 100lt prirase,ir dar vitaminu uz tokia pacia kaina g.gif ir sake visus metus dabar gerti smile.gif o gydytojas nieko nesake,kad tik po menesio pasitikrinti blink.gif tai net nznz verysad.gif
Atsakyti