QUOTE(sume @ 2011 03 22, 14:18)
Bet man įdomu pagal ką jie nustato tų poilsio dienų skaičių? ta pati schema vieniems kartojama kas 2 sav., o kitiems kas 3. Man tai įdomu...
Papildyta:
Mamą kažkaip labai pykinti pradėjo per šią chemoterapiją... keistai taip... nei karto nepykino, nors jautė kažkokį šleikštulį, o dabar jau labai stipriai. Žinau, kad būna po chemoterapijos vėliau pradeda pykinti, o čia per patį lašinimą... ar gali būti tai susiję su kateterio įdurimo vieta? Nes, kai įdūrė, taip ir pasidarė jai silpna, aišku kažkiek gal dar išgąstis prisidėjo, bet ir nebepraėjo taip.
Sume, viskas čia normalu, aš penkias paras gulėdavau, tai mane pykino, jau kitą dieną lašinant ir pykindavo labai stipriai, nepadėjo vaistai, namo grįžus dar pykindavo viduriavau taip pat stipriai.
Aš puikiai įsivaizduoju jūsų mamą, kad jai jau viskas atsibodo, aš buvau labai išvargus, bet kai kapsėjo paskutiniai 6-tos chemijos lašai buvo tokia palaima, viskam ateina savas laikas. Aš operuočiaus ir sutikčiau tęsti chemiją (tik nenutraukit)
QUOTE(sume @ 2011 03 24, 17:03)
Tai būtinai pasiprašykit, kad jums būtų skirtas pienelis Megace vadinasi. jis labai kelia apetitą, bent jau mano mamai jis labai padėjo, iškart sustiprėjo, nes taip beveik nevalgė.
valgys valgys per tą chemiją pamatysi
gal, kai kelias dienas jeigu pykins ir nesinorės, bet paskui valgys kaip įprastai.
Po operacijos netekau per svaitę netekau 11kg, per chemiją nieko nevalgiau, negalėjau net žiūrėti į maistą, man nustatė anoreksiją ir skyrė MEGACE, tikrai po chemijos atstatydavo apetitą