QUOTE(linariuke @ 2011 06 30, 01:20)
as tai uzsisakiau is
http://dnsroller.com/more.html toki, cia su titanu galvoju veidui nepagailesiu 0,2 mm.
bet db galvojuka pirkt pries bruzinima dar turi pristatyt uz kokios savaites. hialurono rugsties ieskojau, db galvoju gal vaisines rugstys geriau, esu 24 bet jau laiko zymes paliko zymiu, ir dar jaunatviski spuogai kankina, turiu as daug alieju ersketuogiu, arbatmedzio bet kazin ar jie tiks, nors yra naturalus. kas gali patart?
pati dariaus mezoterapija klp, siule pirkt derma rolleri uz 150, bet atrodo dare man su tuo paprastu iz 6 dolerius, tai net nezinau, sakau pati paieskosiu
suradau
Įdomu kiek mokėjai už rolerį. Aš irgi jį buvau nusižiūrėjus. 3 dienas apie rolerius googlinau. Kažkuriam puslapyje radau, kad ten tik dengimas titano. O kaina kažkur apie 90lt buvo, tai paieškojau ir nusipirkau ZGTS 2 roller. irgi tik dengimas, bet kaina apie 50lt gavosi. Galvojau pabandysiu, paskaičiau, kad jie neamžini. mano iki 15max kartų. Vėliau tik titano nusipirksiu.
Kiek skaičiau, tai 0,2mm yra tik laiko švaistymas. Tik kažkiek pagyvina kraujotaką. Kad suaktyvėtų kalogeno sintezė reikia minimum 0,5mm. Tokį ir nusipirkau, bet manau, kad per mažai. kai pabaigsiu ir oda pripras imsiu 0,7mm. Man 0,5mm biški mažokai. nespausdama visą veidą 10x10 kartų išvažinėju, tai veidas parausta kaip po pirties ir būno toks raudonas 2-3 valandas. Paskaui jausmas, kaip, kad saulėj apdegus- toks jautrus. Ant rytojaus nieko nesimato, tik truputį jautresnis. Ryškiai 0,5mm mažai.
Būtinai naudokite rollerio dezinfektantą.
O kaip kažin dėl priemonių? Aš turiu keletą DNA ampulių. naudoju iškart po brūžinimo. Ar reikia prieš
Pagooglinus radau, kad aplamai nieko ten specialiai nereikia. Tai tik gamintojų bandymas įbruktį papildomą produktą. Pats rolleris suaktyvina kalogeno sintezę. Nors manau, kad nepakenks, geriau susigeria.
Galvoju apie mezoterapiją namie
kažin ar įmanoma
kaip ten procedūra atliekama
Man darė, tai efektas
Bet nemačiau kaip darė. Dermarolleris tai mini mezoterapija. taip kosmetologė sakė. Bet gal galima pačiai nusipirkti ampules, adatas ir susileisti. Daug pigiau būtų.Ar tai laaaaabai didelis menas
Kiek googlinau, tai kaip mezoterapiją dermarollerį išmeta. O pačios procedūros eigos ir kiek ko reikia nėra. Gal kas bandėt? ar ba žinot?