QUOTE(Lu Lu @ 2013 02 13, 15:14)
o kokiam salone darotes procedura ?
As noriu rolinti randelius po operacijos ir strijas, bandziau surasi LT kur pirkti roleri, radau Grozio akademijoj, paskambinau, ir ten man isaiskino, kad rolinimuisi reikia spcialaus kokteilio ir begales kitokiu priemoniu, o kaip as pasakiau kad be nieko noriu rolintis pries taip dezinfekuoti ta viena saliciliu, tai pasake ne ne ne taip negalima
sakykit ar butina kazka specialaus tepti pries rolinimasi, rolinimosi metu ir po rolinimosi ir dar kazka spec pirkti dezinfekavimui ????
Sveikutes. Ir mane duomina ka reikia tepti rollinant ir po jo. Bei kur jus perkate serumus ir pan. tam reikalui.
Turiu 0,5mm dermarolleri. Rollinau veida, kad labai skauda, nepasakyciau. Na, man antras ir sekantys kartai labiau skaudejo nei pirmas. Jautriausia vieta kakta, dar ir kita ir dar kita diena nepraeina raudonis.Tiesa, viena karta vakare parollinau tarp antakiu 'pykcio rauksleles', zinokit, 6val ryte atsibudau nuo kazkokio keisto dilgciojimo noseje, tarsi kutenimas pries nusiciaudijant, bet su kiekviena minute pereinantis i skausma. Begau issipusti nuosi 4kartus, tarsi sloga isbego kazkokios isskyros. Tesesi viskas kokiu 20min ir viskas praejo,tik tada atsipuciau ir uzmigau. Ir db nezinau, kas tai buvo, bet galvoju nuo rollerio.
Dar noriu nusipirkti 1,5mm rolleri kunui. Tik vel gi, reikia kazkokiu kremu, serumu salia to naudoti, bet va ka, gal kas patarsite?