Sveikos mamytes
Susidomėjau ir aš
Tik .. dar maitinu krūtimi. Taigi, klausimėlis - ar galiu pradėt "lepintis" šia procedūra ?? Po gimdymo pilvas išvagotas kaip bulvių laukas ir turiu senų randų ir pan. ..
O kol laukiu Jūsų atsakymų, pasidalinsiu gerom žiniom
Neseniai atradau dar vieną stebuklą, kuris turėtų smarkiai padėt kovojančioms su strijomis, celiulitu, silpnom kraujagyslėm ir pan - manau galima įvesti tarp rollinimosi. Nusipirkau nepigų (60 ml./ 50 lt.) spec. aliejų nuo strijų iš
uoga uoga . Nu, esu labiau nei sužavėta. Naudojau vos 3 ar 4 kartus (vis laiko pritrūksta..), o rezultatai akivaizdūs
: strijos išblanko ir paviršiuje jų matosi vos kelios ir plonytės, celiulito požymiai sumažėjo per pusę.. Nežinau ar galima, bet pamačiusi tokius nerealius rezultatus, pradėjau tept ir veido odą
Darau taip:
1. paguliu karštoj vonioj (kai nedarau kūno šveitimo, įsįpilu kokio žolelių nuoviro),
2. laaabai gerai nušveičiu visą odą kildama nuo pėdų aukštyn (problemines vietas stipriau),
3. išsitepu tuo aliejuku (stengdamasi taupyt, nes .. brangus malonumas )
4. masažiniu šepečiu (storais dygliais -
jysk'e gal 5 lt. tekainuoja) sukamaisiais judesiais nuo pėdų masažuoju aukštyn - problemines vietas tai gan gerokai "pamasažuodama"
Po tokio spa vakaro rankelės būna pavargusios
Bet , oi (!) , tikrai verta
Tikiuosi, kažkam mano patirtis bus naudinga