Turbut Lietuvoje nelabai kur yra isigyti si aparaciuka? Is kur butu pigiausia siustis?
QUOTE(simsimas2002 @ 2011 03 24, 11:00)
O Jus norite, kad butu laaaaaabai efektinga ir neskaudetu? Kam kankintis, jei galima isviso nieko nejusti ir sedeti atsipalaidavus...
Kad beveik neskaudetu, reikia volelio su labai su trumpomis adatelemis, bet ir rezultatas minimalus
Kodel norite juo naudotis? nuo rauksleliu, randeliu ar ko kito?
Kad beveik neskaudetu, reikia volelio su labai su trumpomis adatelemis, bet ir rezultatas minimalus
Kodel norite juo naudotis? nuo rauksleliu, randeliu ar ko kito?
Tikriausiai Jus teisi, del grozio reikia aukotis bet kaip baisu pradeti noriu noriu ir bijau. bet jei rezultatas, toks, kaip ten raso, tai galima ir pakentet svarbu kancios butu butu ne bergzdzios o reikia man del randeliu. ir nuo rauksliu nepamaisytu, nors ir nera pas mane ju daug, bet tuo paciu du suvius nusauti visai smagu
Papildyta:
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2011 03 24, 11:35)
Turbut Lietuvoje nelabai kur yra isigyti si aparaciuka? Is kur butu pigiausia siustis?
maciau, mano kosmetologe turi toki, gal per ja eitu isigyt, reikes paklausti. o jei ne, tai siustis
QUOTE(Tomana @ 2011 03 24, 12:16)
maciau, mano kosmetologe turi toki, gal per ja eitu isigyt, reikes paklausti. o jei ne, tai siustis
Gundausi ir as juo .
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2011 03 24, 11:35)
as per ebay pirkau, tai atsiunte is Honkongo per 2 savaites. kainavo su siuntimu ~ 6 eurus.
QUOTE(Tomana @ 2011 03 24, 12:16)
Tikriausiai Jus teisi, del grozio reikia aukotis bet kaip baisu pradeti noriu noriu ir bijau. bet jei rezultatas, toks, kaip ten raso, tai galima ir pakentet svarbu kancios butu butu ne bergzdzios o reikia man del randeliu. ir nuo rauksliu nepamaisytu, nors ir nera pas mane ju daug, bet tuo paciu du suvius nusauti visai smagu
su tais voleliais, rugstiniais pylingais ir lazeriais niekados nezinai kas pades, o kas ne tenka savo kailiu bandyti...
nuo randeliu teks turbut ir su ilgesnem adatelem pasinaudoti svarbu tik, kad spuogu nebutu
QUOTE(simsimas2002 @ 2011 03 24, 12:59)
as per ebay pirkau, tai atsiunte is Honkongo per 2 savaites. kainavo su siuntimu ~ 6 eurus.
su tais voleliais, rugstiniais pylingais ir lazeriais niekados nezinai kas pades, o kas ne tenka savo kailiu bandyti...
nuo randeliu teks turbut ir su ilgesnem adatelem pasinaudoti svarbu tik, kad spuogu nebutu
o jei kartais tu spuogu yra ir man dar klausimas: o kaip po proceduros vaizdas? ar galima eiti i darba/miesta?
ir 6eurai, tai uz dyka visai
Papildyta:
o cia tai adateles
http://i.ebayimg.com/00/$(KGrHqF,!...,,nkNg~~0_1.JPG
QUOTE(Tomana @ 2011 03 24, 13:10)
o jei kartais tu spuogu yra ir man dar klausimas: o kaip po proceduros vaizdas? ar galima eiti i darba/miesta?
nu, kad nelabai kur nueisi, juk veidas visas subadytas - istins, paraudonuos...
per spuogus negalima su adatelemis, nes kiek prisimenu visas veidas galeti nueis spuogais
QUOTE(Tomana @ 2011 03 24, 13:10)
ir 6eurai, tai uz dyka visai
Papildyta:
o cia tai adateles
Papildyta:
o cia tai adateles
Oho adateles
Reiks ebay pasiziurineti. O kaip kokybe uz tuos 6 eurus?
Papildyta:
QUOTE(simsimas2002 @ 2011 03 24, 13:41)
nu, kad nelabai kur nueisi, juk veidas visas subadytas - istins, paraudonuos...
per spuogus negalima su adatelemis, nes kiek prisimenu visas veidas galeti nueis spuogais
O jeigu darote vakare, tai per nakti nepraeina tas paraudimas ir sutinimas?
Del spuogu, tai negalima kada aktyvi akne yra.
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2011 03 24, 13:48)
Oho adateles
Papildyta:
Papildyta:
nu pas mane gal neaktyvi, vienas kitas. dabar po rugsciu biskeli apmazejo. tai as gal aplink juos
aha, ir man idomu, tai gal pries nakti pasibadyti?
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2011 03 24, 13:48)
Oho adateles
Papildyta:
Papildyta:
kad neturiu su kuo palyginti, turbut kad atbunka greiciau negu brangesni
as geriau nerizikuosiu su darbu ir pasidarysiu koki sestadieni. Tik reikia paskubeti, kol saule dar neaktyvi
o va sito irgi nezinojau, kad prie saulutes negalima.... tai gal ir neapsimoka dabar prikti... o tai as jei nusipirkusi nauja daikta napabandau tai man net rankos dreba ir man kosmetologe sake, kad jei daryt viena kart i savaite, tai reikia bruzint apie pusvalandi. o jei tiek nenori, tai gali po pora min kasdien pusvalandis, manau, mazochistams
QUOTE(Tomana @ 2011 03 24, 18:04)
o va sito irgi nezinojau, kad prie saulutes negalima.... tai gal ir neapsimoka dabar prikti... o tai as jei nusipirkusi nauja daikta napabandau tai man net rankos dreba ir man kosmetologe sake, kad jei daryt viena kart i savaite, tai reikia bruzint apie pusvalandi. o jei tiek nenori, tai gali po pora min kasdien pusvalandis, manau, mazochistams
Nezinau,kokia cia kosmetologe jums taip galejo pasakyti ,bet su juo daroma procedura yra 15minuciu ir viena karta i menesi!Niekas nedaro viena karta i savaite,nes oda atsinaujina kas 28dienas
Visa pilnai procedura su demakiazu,dermaroleriu,kauke irt.t. uzima 1valanda,iskurios 15 minuciu dirbama su dermaroleriu,tam tikrom shemom,tam tikru metodu procedura yra skausminga ir yra naudojama nuskausminamieji,galima atlikti procedura visais metu laikais,tik po proceduros reikia teptis kremu 5-7 dienas spf50,veliau uzteks mazesnio spf
na gal as ne taip supratau savo kosmetologe... tai tipo pati nepasibraukysiu as su juo, reikia specialiai braukyti moketi