marcipane*, 10 Kov 2011 - 20:03, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
marcipane*, 10 Kov 2011 - 20:03, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
kas jums taip sakė?
Ir skaudžiausia ne ten, kur plona oda, o ten, kur kaulas arti![]()
Beje, mano visos trys daryto tokiose vietose, kur kaulas arti
Ir skaudžiausia ne ten, kur plona oda, o ten, kur kaulas arti

Beje, mano visos trys daryto tokiose vietose, kur kaulas arti

kazkur esu skaiciusi, nepamenu kokiame zurnale

eikit į Stiliu ir Aprangą,ten yra tattoo tema,tai pirmam psl., yra visi patikimi meistrai surašyti
october', 11 Kov 2011 - 20:57, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
october', 11 Kov 2011 - 20:57, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
Viskas, rimtai užsikepiau dėl tattoo
Gal Vilniuje galite rekomenduoti gerą meistrą? ar neprašausiu nuėjusi pvz į paradizę?

Aš dariausi per Ernį, lyg Angy jis dabar dirba, aš dar pas jį namuose dariausi, kai dirbo

Į Paradizę neikit

Taigi kaip gyvuojate? Pavasaris ateina gal ruosiates naujiems "papuosalams"?
MEs geguze islekima i Svedija(musu tetis ten dirba), jau turiu plana pasidaryti tattoo tenai, tik dabar renkuosi ko tiksliai noreciau. Turiu viena varianta imesiu pasiziureti, tik drugeliai butu spalvoti

Beje rugsejo menesi musu sutaktuviu 10-metis, MB jau turi vizija kokias tattoo ta proga abu pasidarysime, kai turesiu padaryta butinai pasirodysim

man kažkaip nesižiūri ale tribal ir drugeliai

Beje, jau turi kokias tattoo?
marcipane*, 28 Kov 2011 - 12:15, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
marcipane*, 28 Kov 2011 - 12:15, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
Emigrante,
man kažkaip nesižiūri ale tribal ir drugeliaiMano akimis reiktų švelnesnių linijų
![]()
man kažkaip nesižiūri ale tribal ir drugeliai

turiu ant kaires blauzdos 5 mazytes zmogaus pedutes (viena apie 2cm). ANt vienos mentes delniuka, ir ant desines kojos tarp pirstu ir kauliuko turiu pedute abi jos kaip apgamai tokios spalvos. Noriu kazko aplink ta pedute ir testinumo link blauzdos.
Drugeliai siaip man nlb patinka, bet sitoj tattoo visai neblogai ziurisi. Aisku reikes su meistre pirmiausia pasitarti, bet jau norisi kazka konkreciau tureti.

mirtingoji, 28 Kov 2011 - 13:01, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
mirtingoji, 28 Kov 2011 - 13:01, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
emigrante, manau galetumei grazesni varianta rasti
matau, tavo noras tatuiruostis neisblesta

Tai vat ir ieskausi, o svrbiausia, kad nu niekaip neapsistoju ties vienu variantu. Zinau tik viena, kad noriu spalvotos.
Nu neblesta, karta paragavus - negali sustoti

rimmuske, 31 Kov 2011 - 23:12, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
rimmuske, 31 Kov 2011 - 23:12, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
noreciau ir as tatto pasidaryt ant rieso ,tik nezinau ka,dabar labai populiaru tai pedutes gal jos ir daryt.tik man atroda kad tokioi vietoi labai skauda o taip turiu viena tatto is mokyklos laiku ant peties ROZE nors ji ne labai vaizdo duoda bet jos nenoriu lest noriu kad ji liktu tokia kokia yra

Keistai nuskambėjo, kad norit darytis tai, kas populiaru