QUOTE(mamagabi @ 2011 03 10, 19:58)
Na tai ka senienu ir sios temos gerbejos - gal ten ir susitinkame
Aciu
Kristaline uz nauja tema ir kad nepatingejai/nepagailejai surinktu nuorodu sudeti, saunuole
Ką jau čia ...
Čia gi jūsų visų nuorodos kažkuriuo metu dėtos, ačiū visoms!!!
QUOTE(mamagabi @ 2011 03 10, 19:58)
Kristaline - del vaikuciu kambario uzuolaidu:
as tik uz ilgas uzuolaidas is abieju langu sonu, bet ju paskirtis butu tik kaip dekoro. Ant paciu langu kabinciau dailias
medines baltas zaliuzes. baltas todel, kad kambaryje neatsirastu dvieju rudu kvadratu. O kad tarp balto apvado ir lango neliktu rusvos spalvos sienos juostos, ant to paties karnyzo kaip ir sonines uzuolaidos tiesiog uzverciau to paties audinio juosta, beveik be paraukimo. Soniniu parisimu mano nuomene nereiktu.
Rastas grazu tiek juostomis, tiek langeliais, nes sienos vienspalves lygios.
O stai spalvos pasirinkimas priklauso ar noretum pastelinio neutralaus kambario ar su ryskesniais akcentais.
Pakeverzojau (kaip visad
) principa:
Galima ir taip:
Paveiksliuka ant stalo uzdejau tam, kad matytusi, kad uzuolaidoms tiktu ne tik rusvos/neutralios, bet ir baltos/melsvos bei zalsvaos spalvos
Cia originali to paveiksliuko foto
:
Dėkui už patarimus
Kaip tik besirinkdama audinius vakar jau pradėjau galvoti apie ilgas užuolaidas, nes tas "styrojimas" nedavė ramybės
Užkliuvo ir Cobres patarimas dėl lininių audinių, man tai iš ties mieliausias vaizdas būtų, bet vaikai truputį burnoja
O žaliuzės ir užuolaidos ant vieno lango man visada keistai atrodė, taip pat ir roletai ir užuolaidos ir t.t. Užuolaida, roletas ar kas ten dar bebūtų turi atlikti ir savo tiesioginę fukciją, o tik dėl grožio tai aš nepirkčiau visai
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 03 10, 23:57)